Лидл ::17::

• 79 224
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • виртуално
Пак да похваля почистващите гъби.Толкова лесно и бързо изчистих банята, без неприятната миризма на препарат и досадно търкане.Станаха ми любими, ще си купя, докато още има от тях...

с коя повърхност на гъбата почистваш?

# 691
  • В реалността
Пак да похваля почистващите гъби.Толкова лесно и бързо изчистих банята, без неприятната миризма на препарат и досадно търкане.Станаха ми любими, ще си купя, докато още има от тях...

с коя повърхност на гъбата почистваш?

За гъбите дето чистят само с вода ли говориш?

Момичета, говорите за закриване, а пред нас сега почнаха да строят ЛИДЛ  Shocked

Малко офф
Скрит текст:
Като прочетох за картофките се сетих, че предната седмица взехме от намалените в Кауфланд - май родопски бяха, и се оказаха много вкусни.

# 692
  • Пловдив
На мен нищо не ми почистиха тези гъби. И не само, че не почистиха, ама трябваше аз да чистя след тях....бялата повърхност се изрони за нула време. Банята я чистя с един български препарат, случайна находка за 2 лева. Спасих се от САВО-то.  Laughing

# 693
Точно тези гъби, сега не мога да намеря снимка.Почиствам с бялата част, наистина се рони, но е необходимо само леко да се търка, за мен са идеални.

# 694
  • София
Вчера взимахме от похвалените картофи по селски, изобщо не ни харесаха... и то на 6 човека дружно  Peace С никакви усилия правя къде, къде по-хубави картофи, тези... не ставаха изобщо, сухи, не ни бяха вкусни, някои имаха вода в тях... абе направо си бяха средно към по-скоро гадно ниво и не бихме повторили  Naughty
А, точно същото написах и аз преди време, но на всички други им бяха харесали много. Може и до партида да е, даже съм почти убедена , че е така. Не вярвам това, което ние ядохме като селски картофи, да се хареса на някого.

# 695
  • София
Банята я чистя с един български препарат, случайна находка за 2 лева. Спасих се от САВО-то.  Laughing

Сподели, моля те, кой е препарата.   bouquet

# 696
  • София
Вчера взимахме от похвалените картофи по селски, изобщо не ни харесаха... и то на 6 човека дружно  Peace С никакви усилия правя къде, къде по-хубави картофи, тези... не ставаха изобщо, сухи, не ни бяха вкусни, някои имаха вода в тях... абе направо си бяха средно към по-скоро гадно ниво и не бихме повторили  Naughty
А, точно същото написах и аз преди време, но на всички други им бяха харесали много. Може и до партида да е, даже съм почти убедена , че е така. Не вярвам това, което ние ядохме като селски картофи, да се хареса на някого.

Аз бях една от похвалилите селските картофи.
Онзи ден пак купих, след като дълго време не
бях вземала, и какво беше безкрайното ми
учудване да установя, че нямат нищо общо
като вкус с предишните, които сме яли. Веднага
се сетих за написаното от Валенцето и наистина
стигам до извода, че явно е до партида или пък
трайно са развалили вкуса им.

# 697
  • Пловдив
Банята я чистя с един български препарат, случайна находка за 2 лева. Спасих се от САВО-то.  Laughing

Скрит текст:
Сайтът е много умрял. Но за това става дума. Препаратът, който аз ползвам за банята е с бяла опаковка, пише Brilliance, почиства бани и котлен камък, с антиполепващ ефект. Почисти и мухъла и съвсем не мирише така, че два дни да не можеш да дишаш след това. Даже бих казала, че почти ни мирише, но трябва да се напръска, минаваш леко с гъбата след 40-50 секунди или докато не е изсъхнал съвсем, плакнеш и готово. Със САВО-то само пръскаш, ама после..... ooooh!

# 698
  • Хасково
Някой пробвал ли е картофените специалитети, кнедлите или пълнените картофени джобчета от Немската седмица ? Хубави ли са?

# 699
  • Pb
Някой пробвал ли е картофените специалитети, кнедлите или пълнените картофени джобчета от Немската седмица ? Хубави ли са?
Пробвахме тези, които са с триъгълна форма. Харесаха ни. Вчера взех още.

Картофите по селски също дружно вкъщи ги харесахме, но не съм вземала много отдавна.

# 700
  • Плевен
последно съм доволна от швейцарски шоколад с бадеми - 2,29 лв, но много вкусен
също препарата за петна си върши работата - 4,99 лв - дори си взех още едно шише резерва
утре ще пробвам постелката за гладене
не, нашия Лидл май не е пред закриване

# 701
Не вярвам да има масово закриване, в Бургас преди няколко месеца откриха поредния магазин, в Шумен тепърва строят първия си магазин, а и наистина има доста повече хора отколкото преди половин година примерно.

# 702
  • София

Скрит текст:
Сайтът е много умрял. Но за това става дума. Препаратът, който аз ползвам за банята е с бяла опаковка, пише Brilliance, почиства бани и котлен камък, с антиполепващ ефект. Почисти и мухъла и съвсем не мирише така, че два дни да не можеш да дишаш след това. Даже бих казала, че почти ни мирише, но трябва да се напръска, минаваш леко с гъбата след 40-50 секунди или докато не е изсъхнал съвсем, плакнеш и готово. Със САВО-то само пръскаш, ама после..... ooooh!

Много, много ти благодаря.  Hug Сайтът вярно е умрял и не успях да видя дали мога да поръчам от него или ще трябва да го търся по магазините.

# 703
последно съм доволна от швейцарски шоколад с бадеми - 2,29 лв, но много вкусен
също препарата за петна си върши работата - 4,99 лв - дори си взех още едно шише резерва
утре ще пробвам постелката за гладене
не, нашия Лидл май не е пред закриване

Шоколада с бадеми  Blush и ние го обожаваме  Crazy
препарата против петна - в оранжевата кутия - върши работа  Simple Smile петно от флумастер върху снежнобяла тениска - изпра се  Peace
За постелката за гладене моля те,  кажи дали е хубава , че се чудя дали да си купя  newsm78
Остава да чакам да завали дъжд с вятър  Joy, че да пробвам противовятърния чадър  Mr. Green  umbrella

# 704
Включвам се в темата с отзив за този пастет от сирене.
На нас ни хареса, има вкус и дъх на лук и подправки. Гъст е и наподобява топено сирене за мазане.
Единственият му недостатък май е цената Mr. Green

Опитахме и пълнените картофени специалитети (тези в синия плик) - приготвих на фурна. Харесаха ни много, всъщност са си картофени кюфтета с плънка  Grinning

Сокът от бяло грозде е разкошен, утре отивам за още. Взехме и от шоколадите, но още не сме ги опитали.

Общи условия

Активация на акаунт