Дюни Роял Резорт

• 113 978
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Josefin, до преди две години и ние бяхме от постоянно търчащите... тази година за първи път изкарваме по цял ден на плажа, но на Дюни имаше какво да ги правя децата в най-горещото време - мини голф, детска площадка на сянка, дори снек-бара е огромен. Въпреки това ги прибрах черни като негърчета, нищо че ги мажех с 50-ти фактор. Но сега разбрах какво е спокойствие - вярно, имаше моменти на търчане - репетициите на ситната, детската дискотека, но в останалото време нямаше бързане. Пожелавам ти скоро и при теб да пристигне това спокойствие /надявам се, че догодина на нас ще ни е още по-лесно  Mr. Green/

# 271
Повече подробности за апартаментите в комплекса, ще съм благодарна, ако някой сподели.
Нашите приятели миналата година бяха в мезонет, не бил особено голям, разбрах.
Нали сме вече с две деца, ММ иска апартамент. На 04.09 щяло да има избор на някаква мис в комплекса, ТВ и т.н...... Sadотиде ни спокойствието

# 272
  • София
ако питаш за Холидей Вилидж - нашата къщичка беше самостоятелна, на един етаж, състоеше се от спалня с мокет, две нощни шкафчета, закачалка с шкаф отдолу и гардероб, и хол с две ъглови диванчета - едното беше разпънато на легло, отново шкаф с телевизор отгоре, масичка и една табуретка. Настилка - теракот. И двете помещения не бяха малки, имаше доста място, банята беше с вана, отново не беше малка, терасата беше огромна  Peace

# 273
  • Пловдив
О, Дзвер, вие сте били в Парадайз. Ние до сега сме се в Ренесанс и се чудех... В Ренесанс е същото, само в спалнята също е теракот, а в хола диванчето не е ъглово, а нормално диванче , разпънато, тъй като там спяха двете деца, третото беше в кошарка в хола. Ние двамата плюс трите деца не ни беше тясно.  Peace
Хм, това за миската не е добре, мислехме да повторим за шести септември едни Дюни, че тази година много ни хареса.  newsm78 Надявам се до пети да си заминат.

# 274
  • София
Да, сега разгледах снимките на мъж ми - в Парадайз сме били, въпреки че честно казано, нямам идея каква е разликата  Grinning. А как ми се връща в Дюни...

# 275
Питах за апартаментите в хотела, предполагам в ХВ са подобни newsm78

# 276
  • София
Питах за апартаментите в хотела, предполагам в ХВ са подобни newsm78
в кой хотел плати апартаменти, че аз се интересувам за догодина?

# 277
Не сме платили още, колебая се между стая и апартамент.......аз нали съм чичо Скуч Mr. Green
Предполагам, ако е апартамен ще е в Белвил, ММ нещо за Марините говори, но аз съм си традиционалист, не си падам по експериментите и едва ли......с две думи, какво и къде, ще решим в последния момент. Интересуваха ме апартаментите, защото до сега сме били или двамата с ММ или с един брой дете, вече са два броя  деца и стаята сигурно ще ни е тясна...
Ще пиша отзиви, като се върнем, дано са здрави децата и не се провали морето.
Само тази мис на 04.09 Crossing Arms излишна лудница

# 278
  • Пловдив
Ани, като гледам размерите, в Белвил са по-големи апартаментите - по 42м2, също имат отделна спалня и голям хол. Така че явно няма хич да ви е тясно.  Simple Smile

# 279
  • Пловдив
чичо скрудж ли имаше предвид  Joy

апартамента в белвил съм го виждала, наши приятели дойдоха и се настаниха така с двете си деца, определено става. за холидей вилидж не знам, но там нали е на късмет къде точно ще те сложат, ако не ти се експериментира - белвил. а и от 5 до 9 септември има намаление от 10 процента за над 3 нощи, излиза си идеална цена.

# 280
Да, чичо Скрудж имах предвид, моя милост. Ние ще хванем 3 нощувки от този период, значи ще има отстъпка, до сега винаги сме отсядали в Белвил, не сме експериментирали на друго място.....нали  знаете, всеки хотел си има различни фенове Crazy

# 281
  • Пловдив
да, някой помним предишната заключена тема  Whistling

# 282
Да побутна темата, няма ли някой скоро завърнал се?

# 283
  • Пловдив
Ани, аз се върнах четири дни след Дзверчо, но понеже нямам какво да добавя, /а и вие ходите отдавна там/ освен това, което писах в първия ден... Смятам, че тази година храната е по-добре от миналагодишната, включително закуската е една идея по-богата /колкото и да не е супер-супер по принцип, за мен си е повече от ок/, в ресторант Созопол са направили страхотна организация - не се чака за нищо, няма опашки, стаите ги чистеха до 10 часа, чаршафите сменяха през ден, къщичката ни беше току-що ремонтирана и много хубава, анимацията си е прекрасна, както винаги. Чадъри и шезлонги си имаше. гаспачото тази година беше уникално, явно са сменили готвача на снек-бара  Grinning Между другото, изпратих запитване за 5-8 септември за три дни и се оказа, че за 5 няма места, т.е. в периода, в който ще сте вие, ще е явно супер пълно. Дано да не ви е много пренаселено. Ако някой се интересува от нещо друго, да пита, но Дзвер добре е описала така или иначе почти всичко, с изключение на прекрасния парк Heart Eyes.

# 284
  • София
да, определено забравих прекрасния парк, както и съм забравила липсата на комари - имаше само под едни борове зад ресторант Созопол  Peace

весело изкарване, Ани, всичко ще бъде супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт