Дюни Роял Резорт

• 114 509
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 945
Все още ли допускат в комплекса след 14 ч. или отпадна това? newsm78

Амии аз съм ходила и малко по-рано, за допускането - допуснаха ме, че и гривна ми сложиха да обядвам докато чакам да стане 14ч.  Grinning но настаняването е след 14ч.  Peace

# 946
Да това ми беше въпросът, благодаря bouquet

# 947
  • София по рождение
Аква парка дали ще работи през септември?

# 948
  • Абсурдистан
Догодина ще работи!

# 949
ММ от сега му става лошо от идеята, ще трябва да кисне на аквапарка с децата по цял ден Mr. Greenа аз блажено ще се пека на плажа на морето, сама WinkМалката ще е на 3г. но е много дива и безстрашна,  Winkа баткото ще е точно за аквапарк Laughing

# 950
  • Абсурдистан
ММ от сега му става лошо от идеята, ще трябва да кисне на аквапарка с децата по цял ден Mr. Greenа аз блажено ще се пека на плажа на морето, сама WinkМалката ще е на 3г. но е много дива и безстрашна,  Winkа баткото ще е точно за аквапарк Laughing

Ха-ха-ха, описваш същото каквото преживява и нашето семейство при вида на аквапарка.

П.П. Бяхме сега за пет дни в Дюни - Марина Роял, пак ни хареса така много, но имаше и тъпия ентеровирус. Всъщност не знам колко е бил разпространен, но чухме няколко семейства да се оплакват.

# 951
  • София по рождение
а къде се намира този аква парк. Някой не е ли снимал?

# 952
а къде се намира този аква парк. Някой не е ли снимал?
Срещу ресторант Созопол е, ще го свържат и с басейните към Холидей вилидж, видях че ще има стълбички. Не се изказах ок, връзката е сухопътна, не басейн в басейн.

# 953
  • София
   Ох, това с ентеровируса хич не ме радва. Sick
   Как е морето? Чиста ли е водата в момента?

# 954
  • Абсурдистан
   Ох, това с ентеровируса хич не ме радва. Sick
   Как е морето? Чиста ли е водата в момента?

Всичко е перфектно!

# 955
  • Beyond the Frontiers
Това с вирусите не е приятно, обаче те нямат общо с качеството на храната или водата.

# 956
Добре де, нещо за профилактика срещу ентеровируси да препоръчате? Може би пробиотици?

# 957
  • София
Това с вирусите не е приятно, обаче те нямат общо с качеството на храната или водата.

Напротив! Имат много общо. Не знам дали си обърнала внимание в Дюни има едно табло със замерване на концентрацията на тези ентеровируси във водата. А с храната имат общо дотолкова, доколкото заразени вече хора могат да предадат вируса на други посредством храната...

# 958
  • Абсурдистан

Напротив! Имат много общо. Не знам дали си обърнала внимание в Дюни има едно табло със замерване на концентрацията на тези ентеровируси във водата. А с храната имат общо дотолкова, доколкото заразени вече хора могат да предадат вируса на други посредством храната...

Плюс от персонала, който задължително преболедува през юли месец. Той всъщност пренася основно заразата, плюс разбира се  фекалните води в морето.
Но както казах, всичко е прекрасно. Не всички хващат вирусите. Това обаче не знам как се получава.

# 959
  • София
  Да размърдаме малко темата. Разбрах че всичко е супер, но я кажете за наливните бира и вино добри ли са?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт