Дюни Роял Резорт

• 114 509
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 990
Стаята и най-вече шкафовете ви не миришат ли на мухъл?

Ми явно не им мирише на хората Grinning Grinning Не ви ли мирише, та не ви ли мирише.
Има хора, които винаги имат необясними претенции ... последното, което бих казала за Дюни е амортизирана база  newsm78 Запазването на шезлонги ме дразни до толкова, че не е наказвано и прекратено. Иначе без място на плажа или басейна не съм останала никога  Peace Е не е на първа линия, ама аз и не държа Wink 2 метра повече до водата не ме бъркат  Grinning
Пищящи деца, също не могат да ме подразнят, но безотговорните им и несъобразително родители - много  Naughty
Искам и аз да видя с какво се хранят Йотовски  Crazy Flutter Чела съм режим на Биляна и не знам как успява да яде там, ако спазва собствените си предписания - всъщност може като се замисля  Thinking Варени яйца и варени меса от диетичния корнър ще спасят положението.  

# 991
Аз съм виждала тя да носи пълни,т.е. препълнени чинии с мръвка на мъжа си. Добре се грижеше за него. Виждала съм го и чиния пълта с баклавички да хапва. 2г. Сме ги засичали на море, но не съм забелязала тя какво яде-обикновено носи храна на мъжа си. Първата година бях впечатлена от тялото и, но на втората година вече беше прекарила с мускулите за моя вкус, някак много мъжествена.

# 992

Ми явно не им мирише на хората Grinning Grinning Не ви ли мирише, та не ви ли мирише.
Има хора, които винаги имат необясними претенции ... последното, което бих казала за Дюни е амортизирана база  newsm78 Запазването на шезлонги ме дразни до толкова, че не е наказвано и прекратено. Иначе без място на плажа или басейна не съм останала никога  Peace Е не е на първа линия, ама аз и не държа Wink 2 метра повече до водата не ме бъркат  Grinning
Пищящи деца, също не могат да ме подразнят, но безотговорните им и несъобразително родители - много  Naughty
Искам и аз да видя с какво се хранят Йотовски  Crazy Flutter Чела съм режим на Биляна и не знам как успява да яде там, ако спазва собствените си предписания - всъщност може като се замисля  Thinking Варени яйца и варени меса от диетичния корнър ще спасят положението.  
Първо, вас лично не съм питала нищо.
Второ, да кажеш, че базата не е амортизирана, си е чисто късогледство или сте отсядали винаги в 5-звездния.
Трето, нямам излишни претенции, но не смятам, че трябва да съм ОК и да си мълча при положение, че дрехите ми се вмирисват на мухъл, а в стаята паяжините си стоят дни наред.
Както вече казах, и този курорт с чудесни дадености, са на път да съсипят.

# 993
Тази година чета лоши отзиви както за Дюни, така и за Албена /то това са и курортите, които единствено ме интересуват в БГ/ по отношение на поддръжката на база и направени инвестиции в хотелите. Не е зле собствениците да си вземат бележка и да осъзнаят, че с трици маймуни не се ловят и няма как хем да не инвестираш и поддържаш, хем да получаваш печалба. Очевидно настаняването в ХВ има вариации, които доста се различават, а с на една цена. Аз резервирах в Белвил и се надявам там положението да не е такова.

# 994
Тази година чета лоши отзиви както за Дюни, така и за Албена /то това са и курортите, които единствено ме интересуват в БГ/ по отношение на поддръжката на база и направени инвестиции в хотелите. Не е зле собствениците да си вземат бележка и да осъзнаят, че с трици маймуни не се ловят и няма как хем да не инвестираш и поддържаш, хем да получаваш печалба. Очевидно настаняването в ХВ има вариации, които доста се различават, а с на една цена. Аз резервирах в Белвил и се надявам там положението да не е такова.
Peace
В Белвил, като част от новото строителство, нещата са ОК.
Сега съжалявам, че не резервирах там.

# 995
  • София
В момента сме в Лагуна. Трета поредна година в комплекса и втора в Лагуна. Всичко ми е екстра. Бирата не съм пробвала, но виното си е съвсем наред. Храната многоми харесва.
В хотела единственото, което ме дразни са врещящите деца на съседите, които се чувстват задължени да си държат и балкона, и входната врата отворена за да ги слушаме.

Изобщо. Имам наблюдения в 3 стаи в момента.

# 996
Днес за пореден път се наложи да ходя до рецепцията и да се разправям защо стаята не е почистена.
Тази година обслужването е просто ужасно. Вече 10 дена паяжините си стоят непипнати.  Sick

# 997
  • София
Днес за пореден път се наложи да ходя до рецепцията и да се разправям защо стаята не е почистена.
Тази година обслужването е просто ужасно. Вече 10 дена паяжините си стоят непипнати.  Sick
Като те чета все едно сме на различни места.

# 998
  • Пловдив
Е, много си зависи от камериерката... Падне ли ти се мързелива,отиде ти цялото впечатление от почивката. Ние досега сме имали късмет,но божа работа. Явно обаче нямат стандрт,моята вуйна е камериерка в Малта в някакъв хотел от някаква верига,ами имат безумно големи изисквания и ги проверяват непрекъснато, и то.... Сериозни проверки /прах зад гардероба, лъснати сифони, много до подробности. А тук няма кой да контролира така,явно няма персонал достатъчно.

# 999
  • София
Определено зависи от камериерката и определено няма контрол. Паяжини имахме и ние и двете години, мравки по спалнята едната, не ми се спомня за другото. Този уикенд бях в доста по-евтин хотел, не АИ, пак се оплакваха от малко персонал, ама паяжини нямаше. Вярно, не ни смениха кърпите за три нощувки, но пък като се оплаках от неработещ хладилник го смениха за няколко часа. В Дюни и двете години и пръста не си мръднаха за хладилника  Peace

# 1 000
Да, наистина забелязвам, че нивото доста е паднало. Персоналът е доста зле, сигурно и заплащането им е малко.
Предните две години за нищо не можех да се хвана, почивката ни беше страхотна и без никакви забележки. Затова и пак дойдохме тук, но както се казва за всичко си има първи път.

# 1 001
E, три стаи от 2000 не е равно на статистика.
Просто тази година имаш късмет. За следващата не е ясно ...  Praynig

# 1 002
E, три стаи от 2000 не е равно на статистика.
Просто тази година имаш късмет. За следващата не е ясно ...  Praynig
Подкрепям за непочистването на стаите. Бях писала по-горе, че при настаняването в 5* Марина Роял се наложи да чистя с мокри кърпи гардероба за да си подредим дрехите, по мокрите кърпи имаше солидно мръсотия - всичко е снимано и документирано. Другото, от което не бяхме доволни, е храната. 

# 1 003
Защо не ви хареса храната? Аз мислех, че поне по тази точка Дюни има предимство, че за чистотата вече е ясно положението.....

# 1 004
Защо не ви хареса храната? Аз мислех, че поне по тази точка Дюни има предимство, че за чистотата вече е ясно положението.....
Моите аргументи са:
1.В края на юни (сезона на дините, пъпешите и черешите) предлагаха само ябълки, череши и портокали, като при свършване на череши не зареждаха отново.
2. Десертите бяха еднообразни пастички с най-нискокачествената сметана. Единственото хубаво беше баклавата, която предлагаха от време на време.
3. Салатите - вярно, че има около 10 вида, но например доматите изглеждаха нарязани от вчера, не бях свежи.
4. За закуска закусвах почти само козунак, имаше френски кроасани, които като свършиха, не зареждаха отново.
5. Основните - или безвкусни, или кисели и солени, поне за моя вкус. За скарата се чака доста, през това време хубаво се омирисваш на скара.
6. За коктейлите - смесица от степчета.

За мен цената не отговаря на качеството. Ако бях платила друга, по-малка сума, нямаше да се оплаквам, но сумата, която платихме за марина Роял не отговаря на предложеното ни качество. Винаги сравнявам съотношението цена/качество.

Общи условия

Активация на акаунт