Дюни Роял Резорт

• 113 991
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Пловдив
Явно е до късмет, нашите  приятели , две стаи ,също бяха  в Корал и не се оплакаха, напротив, все пак се надявам,че ще реновират и хотелите в холидей вилидж, защото важните неща са супер и заради мързелива камериерка или не реновирана стая не си струва да си разваляш почивката. Трябваше да им кажете да ви преместят.  Peace Веднъж сме били в стая, наистина в апартаментите във виличките  е далеч по - хубаво, особено след ремонта.

# 1 096
  • София
 Завърнахме се от Дюни, доволни сме, бебето се чувстваше добре, баткото се завърна съвсем здрав. Съмнявам се сополите  на другите деца да са от там Peace, той е доста прилепчив и ако е имало проблем, щял е и той да се разболее.
 Чета, че ако второто дете е до 3год. ви настаняват в двойна стая. Нас с уговорки ни настаниха, при условие, че сме с бебе под 3м.  newsm78

# 1 097
  • София
Тази година бяхме във вила Парадайз и двойна стая във Флора. много сме доволни и от двете помещения и поддържането на тяхната чистота. Вилата ни беше малко по-далече този път, на високото под горния паркинг и имаше страхотна гледка към морето.  Heart Eyes От Флора сме повече от доволни, малко по-далечко, но реновирано изцяло, чисто и свежо.  Heart Eyes
Качеството на храната обаче определено беше по-лошо тази година в ресторант Бриз (минали години всеки ден редуваха различни видове меса за скарата, а тази година всеки ден имаше кебапчета, съответно не ядохме там нито ведъж  Peace ) и в ресторант Созопол (нещо с организацията и атмосферата не беше съвсем ок също). Ние вечеряхме обикновено в Пеликан, където определено е най-хубавия ресторант (не визирам само Палас, тъй като той не се включва в четиризвездния пакет) и там издънки нямаше.
Изкарахме си чудесно независимо от това, че имахме и няколко дни, в които времето не беше най-подходящо за плаж.  Simple Smile

# 1 098
Ние се върнахме от Белвил и почти всичко много ми хареса. Но съм там за първи път откакто е на система ол инклузив, тоест от много години не съм го посещавала. Храната, обслужване, чистота, простор, зеленина, всичко ми хареса. Мъжът ми и той заяви, че ресторантът на Пеликан е по-добър от Созопол и този на Марина бийч, на мен в Созопол пък ми хареса най-много......За първи път се прибирам от почивка в България без никакви забележки. Камериерката беше направо невидима, а стаята перфектно изчистена, козметиката ми подредена.....въобще жената си заслужи бакшиша, който й оставих. Много се надявам и занапред да се запази тази концепция на курорта, и да не се презастрои като почти цялото ни Черноморие. Би могло да се помисли за по-добра организация на плажа обаче, защото хора без гривни масово ползваха чадър и шезлонг и на моменти ставаше пренаселено. Разбирам, че всеки трябва да има достъп до плажа, но не съм си платила трицифрена сума на ден, за да се надпреварвам за елементарни удобства там. Още повече, че на портала минаваш през иглено ухо, за да стигнеш до рецепция, защото "това е затворен комплекс", а от плажа всеки, който е влязъл може да се мине където пожелае, а защо не и да ползва услугите на комплекса.

# 1 099
За толкова години много рядко съм виждала хора без да са гости на комплекса да използват плажа, т.е. да идват от края на плажа към шезлонгите и чадърите. Мен също ми е неприятно, надявам се да не е станало масово. Не може ли да се ограничи?
Утре заминаваме за няколко дни да закрием сезона, дано всичко е ок. Ще пиша от плажа

# 1 100
При нас нямаше външни, защото бяхме в пиков сезон и чух една от рецепционостките как обясняваше на някого, че имат нареждане да не пускат външни до второ нареждаже, защото целият комплекс бил пълен на макс.

# 1 101
Той и да не е пълен комплексът, не би следвало да се пускат външни хора. Що за критерии имат? Там не може да се плати на място, всичко е предварително платено от туристите. Пускане на външен означава някой на аванта да се възползва, или да разкешва на персонала, който го е позволил. И двата варианта не са о к.

# 1 102
Външните си плащат за престой там, моя колежка преди няколко години е плащала по 40 лв. на човек.

# 1 103
Външните си плащат за престой там, моя колежка преди няколко години е плащала по 40 лв. на човек.
Нямах предвид такива гости, те не са външни, защото са си заплатили и на тях им слагат гривни, но в друг цвят

# 1 104
  • Beyond the Frontiers
Има случаи на туристи, които резервират минимума нощувки, напускат без да им режат гривните, а после цяло лято са на къмпинг/палатки на плажа и си ползват АИ-то...

# 1 105
Има случаи на туристи, които резервират минимума нощувки, напускат без да им режат гривните, а после цяло лято са на къмпинг/палатки на плажа и си ползват АИ-то...

Това е пропуск на мениджмънта ако е истина, не би трябвало да напускаш без да ти вземат гривната, най-малко КПП-то на изхода е мястото, където това да се следи. Щото аз преди да вляза там не ме пуснаха няколко минути, докато проверят дали имам резервация . Едва след това отвориха бариерата. Нищо не им коства, когато тръгваш от комплекса, да проверяват дали имаш или са ти махнали гривната. И ако наистина пък някой го прави, е висша форма на селяния за мен....Но то тарикати винаги ще има, въпросът е да се направи система, която да не ги прави възможни.

# 1 106
На мен гривната не ми отрязаха, но когато ни настаняваха ни дадоха карти, които при всяко влизане и излизане в комплекса, трябваше да представяме. Няколко пъти ходихме до Созопол, но тези карти не бяха поискани нито веднъж.

# 1 107
Тази година за първи път ни махнаха гривните при напускане. Никога не са го правили предишни години. 2009г. Приятели дойдоха да ни видат за деня без нощувка, струваше им към 140лв на човек, по мои спомени. Не са ми приятни тези приходящи от плажа, защо няма и там по-сериозен контрол?

# 1 108
На мен гривната не ми отрязаха, но когато ни настаняваха ни дадоха карти, които при всяко влизане и излизане в комплекса, трябваше да представяме. Няколко пъти ходихме до Созопол, но тези карти не бяха поискани нито веднъж.
На нас при влизане ни искаха картите преди да отворят бариерата. Но проблемът наистина е с приходящите от плажа, където няма никакъв контрол реално. Всеки може да си паркира колата и да влезе и ползва поне чадър и шезлонг на плажа, това съм го видяла с очите си. За консумация вече не зная, но пък ако си има гривна от преди - нищо не му пречи-

# 1 109
  • при моите любими
Няма, защото плажът е за всички и не е собственост на комплекса. Има човек, който събира такси за ползването на чадърите. Те са платени за външни лица. От там нататък, комплексът трябва да си следи, дали външни лица ползват съоръженията им или ресторантите, но те явно не го правят качествено.

Общи условия

Активация на акаунт