Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
 Аз ги виждах добре всичките и целите Simple Smile

# 106
Видях съфорумка в Бургас за първи път на живо:) Беше много забавно, защото бяхме на разстояние, от което не можем да си говорим и си пишехме във фейсбук.
Heart Eyes
Още ми е усмихнато!

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 22:58 от wish

# 107
Видях съфорумка в Бургас за първи път на живо:) Беше много забавно, защото бяхме на разстояние, от което не можем да си говорим и си пишехме във фейсбук.
Как се разпознахте или имахте предварителна уговорка? newsm78

# 108
 Познаваме се задочно от форум и фейсбук, не живеем в един град, не сме се виждали, просто се засякохме и се гледахме втренчено /аз, де/ и понеже нямаше как да си говорим си писахме.

# 109
  • España
В лилав копринен костюм ли ?  Joy Joy Joy Сори, обече не можах да се въздържа!!! Joy

# 110
Да не сме били на съседни маси?  Laughing
С лилава лъскава ризка се беше барнал  Mr. Green

# 111
  • España
Да не сме били на съседни маси?  Laughing
С лилава лъскава ризка се беше барнал  Mr. Green
Има си хас и да не е  сигурно даже и от пясъчна коприна!!! Joy Просто това беше" униформата" на певците от 80-те години! Явно човекът не може да избяга от образа си !!!

# 112
  • Cyprus, Пловдив
Преди няколко дни Преслава  Wink

# 113
  • русе
 Видяхме до Народният театър Захари Бахаров с детето си,ние искахме да се снимаме ,но той отказа-бил с малкият и не можел.Тук пак четох,че като е с синът си нито дава автографи,нито се снима? newsm78

# 114
Да не сме били на съседни маси?  Laughing
С лилава лъскава ризка се беше барнал  Mr. Green
Има си хас и да не е  сигурно даже и от пясъчна коприна!!! Joy Просто това беше" униформата" на певците от 80-те години! Явно човекът не може да избяга от образа си !!!
Ми не се харчи човека излишно  Mr. Green

# 115
  • София
Соломон Паси премина през Коколандия вчера следобяд. Simple Smile

# 116
# 117
  • София
Айде, потребителките, насам, народе:
Александър Найденов и Елен Колева се събраха?

С mama66 сме писали едновременно Wink

# 118
  • гр. Шумен
тия са нагли, та нагли! това, че преписват от форумите, едно на ръка, но че ровят във фейсбук профилите вече е гадно. преди време бях коментирала публикация на музиканта здравко радоев и хоп - след три дни неговата публикация, моят коментар плюс още няколко коментара цъфнаха, солидно преизмислени в блиц. нахалитети!

# 119
Доган преди малко във вътрешния двор на президентството.

Общи условия

Активация на акаунт