МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 450
Galeto аз за сокът от бъз знам две мнения, подобно е положението като на постът ти за алоето, демек в малки количества не е вредно  Peace

# 451
  • Пловдив
Момичета от два дни имам лека хрема, сега започва да ме наболява гърлото не знам какво ще правя, ако се задълбочи. Миналата седмица бях с температура и затова получих кървене аз вече писах за това. Някой, ако може да даде съвет. Благодаря предварително.

# 452
Яж повече плодове и зеленчуци и се пази, не знам какво друго можеш да направиш, в предвид това че не може да се пият лекарства..  Peace Hug

Ако те заболи много, можеш да си направиш компрес на гърлото..

# 453
варненски мартенки, сега видях, че утре започват лекциите на 9 месеца. За съжаление аз съм на работа и едва ли ще мога да се измъкна  ooooh!
ако някой успее да отиде, ще чакаме да разкаже  Hug

# 454
  • Пазарджик
Donka_78, при предишната бременност се лекувах почти само с изцеден лимон и мед. При мен пресичаше всякакви такива наченки на настинки и грипове.  Peace

# 455
  • USA, Steak State
Аз съм ЗА за консултант от ЛЛЛ, но както друга мама спомена лично аз съм за кърменето до годинка и няколко месеца. Тук с миналата бременност си имах такъв консултант от Педиатрик Кеър и дори със секцио нито детето ми имаше проблем със зацикването, нито аз с кърмата. Друг е въпроса, че се разболях когато малката беше на 2 месеца и кърмата ми спря. След два месеца борба успях да я подкарам пак, но стигаше само за едно нощно хранене. Но успях още няколко месеца така да го карам на смесено с АМ и нощно хранене с кърма.

# 456
  • София
59 лв. и 50 стотинки ми излезе на мен всичко. ФМ и БХС.

Тук дали се похвалих че ще имаме мъжжжжжж  Mr. Green

Кога ти казаха, че ще е мъж, и на какво те гледаха. И аз искам да знам любопитно ми е. На мен ми е втора бременност. Таткото иска момче, но нали да е живо и здраво детенце, това е по важно.
Честито!!!!
ами днес  Rolling Eyes
гледаха ме на обикновен ехограф през корема, някаква кост ми показаха, която била различна при момчета и момичета.
казаха ми 70% е вероятно да е момче, като винаги има вероятност и да не  е  Mr. Green
и на мен ми е по-важно всичко да си му е наред и да си расте, пък каквото излезе такова  Simple Smile

# 457
  • USA, Steak State
Бамба, забравих да честитя малкия мъж. Simple Smile Важното е да е живо и здраво.

# 458
Кокичета, вие ЗА или ПРОТИВ сте присъствието на таткото по време на раждане ?  Stuck Out Tongue

# 459
  • София
Кокичета, вие ЗА или ПРОТИВ сте присъствието на таткото по време на раждане ?  Stuck Out Tongue
зависи от таткото, аз моя мъж не бих, той припада като му вземат кръв  Crazy

# 460
  • Варна
зависи от таткото, аз моя мъж не бих, той припада като му вземат кръв  Crazy

И аз мисля че зависи от таткото, и ако те изрично не искат мисля че по добре да не присъстват. Лично нашия не би издържал гледката, като зная как му става лошо от миризмата на болница...и припадал като са му вземали кръв. Аз като се сетя колко пъти са ми вземали кръв, припаднала трябваше да ми е нормалното състояние Simple Smile))

# 461
 newsm62 хаха, нашия татко предлага от сега да присъства, но не знам дали ще издържи, онзи ден сам пожела да изгледа клипчето което показва как расте ембриона на 3Д и 4Д мисля, че беше, направо ме изуми как изтрая 20 минути без да каже и дума, само се подсмихваше от време на време  newsm62

# 462
  • Пловдив

Зависи от таткото, при първата си бременност раждах секцио в Пловдив и имаше такъв шанс, но една акушерка ми разказваше, че татковците големи мераклии, но припадали, повръщали и тя вика чудиш се кой да гледаш майката или таткото, даже една жена подавала ръка на мъжа си да му помогне представяте ли си Joy
Е не всички татковци са такива.

# 463
Ако е секцио аз съм против  Naughty

# 464
  • варна
Здравейте
Най-после и аз да се включа. На 30 години съм, от Варна, трета бременност. Термин 7 март. Имам момченче и момиченце и сега чакам изненада! За съжаление от 20 дни съм на легло с отлепване и кървене, но се надявам вече да се оправям. Имах желание да изкарам една бременност без ехографи, без притеснения! Но за съжаление нещата не станаха така. Сега съм през няколко дни в болница за да ме следят! Чакам да мина 16-та седмица и да премине критичния период. На БХС няма да ходя, за ФМ все още се чудя. С таткото не искаме да знаем пола на бебето предварително.
Съпругът ми е присъствал и на двете раждания, изживял ги е заедно с мен и пази много хубави спомени. Сега живот о здраве пак ще присъства. Но определено зависи от него- дали има желание и иска, както трябва и майката да се чувства комфортно от неговото присъствив.

http://doula.bg/2012/08/30/tears-prevention/?utm_source=feedburn … +doula%2FNBAD+%28Пътят+на+дулата%29
 Една интересна статия, която искам да споделя с вас

Общи условия

Активация на акаунт