МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна

E то ако е секцио май няма и смисъл, нали уж татковците присъстват да дават кураж и да държат ръцете Simple Smile) Аз най вероятно ще трябва да съм секцио защото имам малка миома и д-ра беше казал: "един ден с един куршум два заека ще ударим", че да видим до тогава има много време. Дано устискам до тогава, пък ще слушам доктора каквото такова. Но таткото не го включвам в тези сметки.
Аз съм се замислила и за стволови клетки да замразя, и ми се иска да проуча въпроса, но ми е твърде рано на този етап като че ли да мисля за това.

# 466
  • Пазарджик
Принципно дали таткото да присъства или не би трябвало да е общо решение. Аз лично много държа да е до мен по време на раждането, може не в самия край когато бебето излиза (въпреки, че съм сигурна, че това е вълшебен момент и за тях), но докато траят контракциите, той може да е от огромна поза - да се облегна на него, да ме придържа, да ми масажира кръста, да ми говори, да ме разсейва, да ме подкрепя, да ми припомня нещо, което сме обсъждали за раждането, някое дихателно упражнение или друго, което помага за отпускане. А и за тях си мисля, че е по-лесно - знаят и виждат какво се случва, иначе си въобразяват и представят някакви ужасии. Определено не смятам, че трябва да стоят на входа и да гледат какво се случва или пък да прерязват пъпната връв. Но в крайна сметка заедно сме участвали в правенето на бебето, защо да не сме заедно и когато се ражда?

# 467
  • Варна
Здравейте!

V.A.V.A, извинявай, че чак сега отговарям, но нета ми от тел е много бавен и се изнервям. В петък направих ранния БХС.  Peace

даже една жена подавала ръка на мъжа си да му помогне представяте ли си Joy

Joy Представих си го, да!  Joy

Аз съм против присъствието на мъжа ми в родилната зала. Мисля, че бих била по-спокойна без неговото присъствие. А и по-горното описание за мъжа и помагащата му раждаща жена, ще е и нашата картинка.  Joy

# 468
Добро утро Simple Smile.Ставайте поспаланки Wink)))
Аз днес следобед ще се записвам на ЖК и се надявам всичко да е наред.Ще пиша после. Peace

# 469
  • Варна
Добро утро!

Хайде още едно "Pepsi" от ранобудните.

Къде ще се записваш на ЖК? (може и да си казвала)

Има и други на преглед днес. Ще чакаме да разказвате.

# 470
Добро утро и аз съм на преглед и ЖК, да ни стискате палци (вече едвам се здържам в къщи ) чак след час ще тръгвам Simple Smile  love001

# 471
  • София
Добро утро!За присъствието на таткото,зависи от самия татко.Нашият не присъства първият път,бях секцио,с мен в операционната беше най-добрата ми приятелка,която е лекар.Сега мисля отново да съм без таткото!

# 472
Здравейте на всички в най-хубавата група на света!С най-голямо удоволствие искам да се присъединя към вас.Може да ме впишете за 27.03.2013г.,първа бременност от Трявна smile3501 .

# 473
  • Пловдив
Борисова 1978 ЧЕСТИТО! Ти май си ми наборка 78 Simple Smile

# 474
Добро утрооо kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

# 475
Да такае

# 476
  • София
освен в лабораториите на поликлиниките къде другаде може да се ходи с направление?

# 477
Има и в някои частни болници възможност да се отиди с направление за изследване.Само трябва да знаеш кои са .
Иначе относно въпроса с таткото.Нашия няма как да присъства.Мария съм я раждала секцио и живот и здраве да стигнем до финала най вероятно и бебко ще е секцио.Ако е секцио мисля ,че го правят планово две седмици след раждане.С няколко приятелки направиха така.Две седмици преди термин направиха планово секцио.Моя термин е за 09.03 Simple Smile
А някоя от вас взимала ли е нещо за малкото човече.Когато бях бременна с Мария започнах да взимам дрешки още от началото на 4 я месец.Сега обаче не смея .Не вярвам на поверия но ме е страх.

# 478
добро утро момичета.аз сега се връщам от консултация-моето разбойниче е много шавливо и док го чака 5 мин да позира за хубава снимка,ама нъц,като акробат е.иначе каза,че вс е ок.скара ми се за килограмите,че вече съм 6 плюс,като се има впредвид,4е изобщо не съм увеличила хапването,но явно вс ми се лепи.обсъдихме БХС и ФМ и в крайна сметка реших,че ще направя само ФМ в 20 седмица.много съм хепи,че вс върви наред този път.хайде чакаме и др мамчета да разказват.хубав и спокоен ден на всички.

# 479
Здравейте, искам и аз да се присъединя към сплотената ви групичка  Simple Smile От самото начало ви чета, но ми се струваше рано да се записвам. Едва сега се престраших, като минах на ФМ и БХС - резултатите са добри и бебчо се развива. Аз съм от София, първа бременност, термин 15.03.2012г. Днес ще ходя до личната лекарка за направление за ЖК по здравна каса, въпреки че освен за болнични и за кръвните изследвания не виждам за какво ще ми потрябва.

Да попитам мамите от София: къде ще си следите бременността? Аз се чудя за раждане между Вита и Токуда, но така и не съм се спряла на една от двете.....

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт