Покажете си детските стаи - тема 17

• 83 880
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, следя ви от доста време и най - накрая и аз да се похваля с почти готовата детска стая, остана ни монтажа на едно шкафче, пердета, килим, но като цяло му се вижда края вече Simple Smile.
[
Ако ви поиска парола - 1234

# 256
Странна форма има помещението. Цветовете ми харесват, трябва да я покажеш като я завършите. Детето на колко е?

# 257
Да стаята не е с правилни размери, също така има и колона на която са едните шкафове. снимките не са много добри понеже ги правих с телефона, че не намерих апарата, но вие знаете как е по време на ремонт. След като монтират последния шкаф и пуснат лед осветлението ще пусна нови снимки.Детето е на 7 години.

# 258
  • София
Вилиан, страхотна стая Grinning
Аз също харесвам много дърво. В момента поръчах за детската мебели от чам, които да бъдат омаслени с Осмо. Ще споделя впечатление като стане.

Ти сама ли ще ги омасляваш? Ако си намерила фирма, която да го направи, би ли споделила?

# 259
относно цените, нашата детска излезе към 1500лв всичко... за 17кв стая. Стиропор и гипсокартон имахме останал от кухнята и незнам какви парички е.
260лв ламинат + подложка + первази
450лв ал.дограма
60лв ал.щори
40лв латекс
600лв мебели(на плоскости, татко ги ряза и сглобява)
30лв перде
40лв стол
матрак си имахме, килимчета сложих от една позната подарък, полилей купих за 15лв.( от канапените "топки") и ми остана релса да купя за пердето Simple Smile
та общо взето тънко минахме и съм доволна от резултата Simple Smile

# 260
  • София
Вилиан, макар и със закъснение и аз искам да те поздравя. Много ми хареса стаята - уютна, светла, пъстра, с функционални мебели и без нищо излишно. Много различна от еднотипните ПДЧ и МДФ. Признавам си, че ще открадна някои идеи.

# 261
Вилиан,
чудесна стая!
очите ми останаха в нея.

# 262
  • Пловдив
Вилиан , чудесна реализация, много е свежа стаичката!  Peace

За задуха и светлината не се бях замисляла...
Имам време да мисля все пак...а и не е задължително леглата да са едно над друго, може да е някакъв по-разчупен вариант.

змейковица, какво точно имаш предвид под легло-сандвич, от тези, които долното се издърпва напред ли!?

Ето я стаята на девойките
http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.16717133

Долното легло с чекмеджетата под него може да е напълно самостоятелно - може и на другия край на стаята да иде. В момента през повечето време е полуотворено и играе роля на диванче  Laughing

Бих искала да попитам относно долното легло - нашето е подобен модел, но колелцата не задържат положение при облягане на малките назад, непрекъснато се отмества напред и се притеснявам да не се удрят , докато другия се катери или играе на своеобразния ни " диван" . Погледнах снимките внимателно и ми се струва , че колелцата са като продължение на плоскостта, но заключващи механизми за тях не видях (нашите уж имат, ама никаква работа не вършат) - как се мести леглото всъщност и какви са ви "спирачните механизми"? Иначе детското Ви обзавеждане страшно ми хареса - свежо и функционално, да не говорим за пребоядисаното шкафче, браво за постигнатия ефект!  Party Идеите , които си публикувала при останалите снимки се подобни на тези, от които черпех идеи и аз, ама защо не ми се получи не разбрах, явно не съм задълбала в детайлите... Ще снимам и аз и ще кача снимки, че така може да не е ясно за какво точно питам  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 23:51 от delilah_qk

# 263
Вилиан, страхотна стая Grinning
Аз също харесвам много дърво. В момента поръчах за детската мебели от чам, които да бъдат омаслени с Осмо. Ще споделя впечатление като стане.

Ти сама ли ще ги омасляваш? Ако си намерила фирма, която да го направи, би ли споделила?
Майсторът се съгласи да ги омасли. Като станат мебелите и видя резултата ще мога да споделя повече подробности.

# 264
# 265
  • В Голямото село
Вилиан, стаичката е р-а-з-к-о-ш-н-а, поздравления! Едновременно семпла, уютна, пъстра и практична Simple Smile. Би ли споделила откъде си взехте леглото, много ми допадна! Извинявай ако си го споменала вече...

# 266
  • на североизток
Какво е това затишие  newsm78, май всички ремонтират и нямат време за форума Simple Smile

# 267
Какво е това затишие  newsm78, май всички ремонтират и нямат време за форума Simple Smile

Свалях тапети, пипнах настинка и сега изглаждаме стени и таван. Обикалях за ламперии, нищо не ми хареса. Чудя се може ли да наредя ламинат на стената вместо ламперия.  Thinking

Целта е зад леглото да се получи нещо подобно, което да си пасва с пода - http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262376_52051487464 … 8_264962101_n.jpg

# 268
  • на североизток
А защо не прибегнеш до "Направи си сам", нещо подобно на това тук или нещо такова? А имаше и ПВЦ ламперии в дървесни шарки май, ама предполагам, че няма да ти харесат Mr. Green В краен случай, може и с лам. паркет, ама как ще го закрепиш към стената  newsm78
А ако не държиш да има реална ламперия, може да направиш стикери на стената или да нарисуваш нещо подобно, или пък да си направиш от ПДЧ табли към леглото и да облепиш тях със фолио в желана от тебе дървесна шарка.

Ох, много съм идейна Mr. Green

# 269
ПВЦ-ламперията изобщо не ми изглежда добре на стена в стаята. Поне тези, които огледах са за баня и кухня, лесно биха се наранили понеже отвътре са като пИти. Не ми харесва таблата от ПДЧ, това е най-лесно, но представи си една 4м бяла дъска... бляк!  Mr. Green Ще видим какво ще измисля, малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт