Покажете си детските стаи - тема 17

• 82 957
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Скрита Фуста, благодаря ти за снимките. Наистина не изглежда малко бюрото. Значи и нашето бюро ще е толкова голямо.

# 661
Момичета, сега вече горе-долу знаем какъв модел ще бъде нашето детско обзавеждане, но какви матраци трябва да се вземат. Даже се колебая дали да ги задържам нашите матраци 90/200 на ТЕД с пружина от преди 7-8 години или да ги продадем, като купим нови, но все пак зависи каква ще е цената на един матрак. Ще се радвам да чуя какви матраци сте закупили за децата.

# 662
Момичета ,нашата детска е готова от почти месец , но все не остава ред да я покажа!Специални благодарности на всички писали досега тук и показвали своите детски и  дори само идеи.
Благодарение на Вас  създадох  концепцията на нашата детска .Стаята не точно това което си представях , но оставих на нейната собственичка  да избере голяма част от нещата и подредбата и резултата е това Grinning.НО нали затова са техни стаите , те да си ги харесват и да бъдат доволни и щастливи в тях  Hug
http://anilak1977.snimka.bg/daily/detska-staq.716752.29137842

# 663
  • София
kalista, стаята е много хубава. Точно такъв тип обзавеждане харесвам и е в любимото ми бяло. Със здраве да си я ползва сладката собственичка! Ще се радвам да кажеш откъде са мебелите.
Аз най-после поръчах нашите - чамови в кафяво. Отказах се от бялото, защото няма да отива на тапетите и защото семейният съвет предпочита така Simple Smile Обаче тази шарка на чертите ще я има, макар и в по-мали количества Simple Smile И същия тип библиотеки...

# 664
  • Монреал
Много хубава момичешка стая, със здраве да си я ползва дъщеря ти  Grinning Най-много ми харесват леглото и шкафа за книги - много са стилни.

# 665
  • София
да ви следя  Hug

# 666
kalista и стаята и собственичката и  са  много хубави!  Peace

# 667
  Embarassed Много благодаря  за прекрасните отзиви!

# 668
  Embarassed Много благодаря  за прекрасните отзиви!

Аз да попитам, от къде са чаршафите?. )

# 669
  • Някъде на път....
Ето вариант с двуетажно легло и легло-сандвич в една детска стая:

Снимките са линк към по-големи снимки.  Peace

# 670
kalista и стаята и собственичката и  са  много хубави!  Peace

Така е!  Flutter

kalista, да те поканя в една друга отчетна - Деца с очни проблеми

# 671
kalista и на мен много ми харесаха мебелите. Бялото си е бяло. На мен ми остана още малко да донаглася стаята иначе от 10-тина дни вече си я обитаваме спокойно, без да се препъваме в кашони.И само дето бях примряла за едни детски дръжки, много ми простеят сега като са монтирани  newsm78 Определено трябва да се видят наживо нещата, а аз "правих" стая от леглото по телефона, но ... важен е крайния резултат.

# 672
Здравейте!
Моля да ме извините, че ще задам въпрос, който може би се повтаря, но нямах възможност да изчета темата. Въпросът ми е: къде в София продават хубави двуетажни легла за детска стая? Аз се сещам за Икеа, Аико, Комо. Дайте още идеи, моля!

Благодаря!

# 673
Добавям "Лабиринт"

# 674

Общи условия

Активация на акаунт