На море в Гърция - 11

• 97 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Пловдив
Благодаря,запазих,ще дам отзиви след нова година. Peace

# 707
Сняг заваля, темата спи, аз да ви припомня летните дни Grinning
(римата не беше търсен ефект!)

Солун е една от 20-те най-добри дестинации за 2013 - Нешънъл Джиографик

Дето се вика, откриха Америка Wink

# 708
  • Sofia
Тук сме тук сме  Hug
Снега си е сняг ама моренцето не си го даваме  Joy

# 709
Още малко и ще пускаме новата тема, баш за Нова година Simple Smile

# 710
Усещам аз, че зимата ще ми се стори дълга  Simple Smile

# 711
  • София
И аз да се запиша с първия сняг, морето е в нас и ще ни топли цяла зима Simple Smile

Нова година ще празнуваме в Атина, дано ни изненада с топло време Simple Smile

# 712
  • София
Първи сняг, първи сняг, ама по случай него агенциите започнаха да ми пускат оферти за ранни записвания за Гърция лято 2013  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 713
  • с/у ОколоМръсТното
... агенциите започнаха да ми пускат оферти за ранни записвания за Гърция лято 2013  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и нещо читаво обаждат ли?

# 714
Аз ще ти обадя нещо читаво/с радост споделям последното си "стоплящо" откритие, хайде търсете го сега къде на картата на Егейско море е/

# 715
  • София
Намерих ги аз. Много красиво място ама пътя пак ще е три дена път с камили и ще ме резнат.

Но от турско не са много далеч. Може пък от там да подходим. Доколкото виждам Дидим е близо. Ако изобщо съм намерила нещо или само си мисля че съм ги открила.

Аз по-натам малко съм си заплюла един друг остров Коуфониси май се викаше.

# 716
Фурни е близо до турския бряг, да. Между Самос и Икария. Точката в Турция е Кушадасъ, Самос е съвсем близо до брега.

Куфонисия е малко по-навътре в морето, в "кръгчето" на Цикладите Simple Smile То "cycladic" значи това, кръгъл архипелаг, от cyclos.

# 717
  Липсва ми темата. И Гърция ми липсва. Нещо не мога да се организирам и дори за уикенд в Гърция не съм успяла да се класирам. Мислех  Нова година да посрещнем там, но ме подредиха на работа и пак котка ми мина път. Пълна тъпотия. Ще ми светне изглежда през май....

# 718
  • софия
  love001

# 719
  • София
... агенциите започнаха да ми пускат оферти за ранни записвания за Гърция лято 2013  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и нещо читаво обаждат ли?
засега са 3-4 хотела, но нищо не ми хвана окото.

Общи условия

Активация на акаунт