Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 621
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Key5 Честита дъщеричка! Hug

# 106
Key5,честита дъщеричка!Много да те радва и да е здравичка принцеската Heart Eyes
Аааа не не не  no,не искам Бат Бойко да ми реже лентата Naughty
Течението ми се усилва ,дали няма шанс да са води.... Crossing Arms

# 107
  • София
В тези температури се живее доста по-добре  Party Party Party
 От онези дни дори не ми се готвеше, та правих само някакви аламинути или плодове,но днес вече сготвих и сега така се наядох,че не мога да помръдна  newsm22  food002 badscale
 Вчера вече окончателно изчистихме основно от...до стаята, която ще спи бебока/ спалнята/, багажа ми е приготвен за болницата и така да се каже, спокойно мога да ходя да раждам. Но аз не бързам  Naughty, заявих си другата тема  Wink
 Аз ли съм се объркала или мама ggoldie беше родила и нейна приятелка писа във форума да ни каже  newsm78 Rolling Eyes. Питам, защото я виждам още в бременните Rolling Eyes Извинявам се ако аз нещо съм се объркала  Heart Eyes

# 108
Честито на мама LiLi и мама Key5!Много да ги радват малките душички,да са живи и здрави!Момичета имам питане,вчера си взех документацията от доки,даде ми и направление за раждане където видях че в графата прогноза за раждане пише:ПЛАНОВО ОПЕРАТИВНО,той все ми казваше че беба е едра и сигурно ще е секцио,та въпроса ми е следния:аз сега с това направление трябва предварително ли да отида в родилното и да планувам раждането с някой доктор или да си чакам и като дойде момента каквото сабя покаже,понеже аз исках нормално да раждам и само едно едро бебе едва ли е предпоставка за секцио?Ще се радвам ако ме посъветва някой какво да правя да ходя ли да планувам нещата или да си чакам!Хубава вечер от мен!

# 109
key 5 честито  bouquet

# 110
Честито на всички мами! Живи и здрави да са им бебоците, много кротки и послушни!  passifier newsm67
Аз преди два часа имах някакви контракции, но Слава Богу поотминаха.  Praynig Ужасявам се от мисълта да получа болки посред нощите и да се наложи всичко да става на тъгъдък. Че както съм и секцио, как ще се събира този екип..., че и сънен... абе не ми се мисли.  Thinking Дано всичко си върви по план.  Whistling Днес даваха по новините на Btv за  АГО-то в Кърджали, където ще раждам, как някаква санитарка поискала 200лв за почерпка на персонала.  Shocked А мойта докторица обясняваше, че няма такава практика.  Wink
Викам на ММ, тъкмо навреме, че се чудеше колко ще го обършат, а нямам уговорки този път за плащане на който и каквото и да било. Нали след тези две секциа, третото е по медицински причини. Ама ей на... все намират как да си поискат.  #2gunfire

# 111
key 5, честита дъщеричка!!! Много да те слушка и много да те радва!!!  Да ти е жива и здрава!!!  newsm51  ylinfant

# 112
  • При моите мъже...
Кий, честита дъщеричка, да расте здрава, щастлива и много да ви радва! Hug

# 113
  • Пловдив
Честити бебчета на новите мами! newsm32 smile3504

# 114
HugСамо да се отчета-родих момиче Мария на 26.08.2012г.Родих бързо за около час и половина.Малката е 3кг и 48см.Добре сме,вече в къщи.Ще пиша повече,когато мога.Успех на всички и леко раждане!Целувки!

Честита Мария на мама key5! Много да е здрава и да ви слуша и радва!

Овършахме парка пак за 2 часа.
Фейт - май така ще да е - малкия си чака возилото. И ние не сме си взели от другия апартамент кошчето за кола, ама все пак го имаме, та едва ли се стиска малката, защото не сме готови за нея  Whistling

# 115
Канела знам какъв ти е разреза. И аз бях много доволна от моя преди 5г. Все едно го няма. Да, няма нужда от контратубекс и нищо. Иначе за лохиите незнам. На мен си ми текоха нормално въпреки кюртажа.

# 116
Лелеее  ooooh! ooooh! ooooh! Колко много са родили! Аз с тоя смотан нет съм изпуснала доста  Crossing Arms
Сентекс, честото мила! Бъдете живи и здрави, да ви радва бебо, да расте щастливо и здраво бебе! Ти как си? Възстановяваш ли се?  Hug
Честити бебчета на останалите мами! Да си ви живи и здрави!   bouquet  bouquet
Аз вече влязох в 9-я и честно казано нямам търпение вече да родя. Тежи ми, не мога да спя и се нервя като разгонен носорог  smile3506 За сега плацентата не е започнала да зрее, но малката слиза упорито надолу. Днес даже разбрахме, че е на ръба на срамната кост. Иначе сме готови за посрещането на Нейно величество.
Сега се връщам да ви чета, че много ми липсвахте и нямам търпения да разбера какво се е случило!  Hug
Ей, Фейт, да не си родила вече  Crossing Arms   newsm78, че наближаваш  Hug От сигурни източници знам за предизвикване на раждане следното: много секс и физическа преумора - клекове, разходки, надеждане, което предизвиква контракции и слизане на бебето. А секса е за разкош  Laughing - оргазма влияе на шийката на матката. Успех!

Така, Канелка видях, че за колики сте говорили. Сестра ми използваше с малкия капки Биогая и колики не разбра какво е и бебето спеше спокойно. Мисля и аз да се заредя с едно флаконче . За промивките - знам, че със Смардлика се правят, но Скай коментира въпроса.

Някой за кисилините пита - на мен ми помогнаха газиранат вода и киселото мляко. Само това. Вече няма кисилини, но си пия профилактично по 1 ботилчица от време на време.
Мартичка, мила, не си родила още  Hug Стискам палци скоро е да е. Предизвикай го бебето. Аз на моята красавица съм дала едномесечно предизвестие за напускане на квартирата  hahaha иначе се намесва външна сила  hahaha

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 22:13 от Пипи Дългото Чорапче

# 117
KEY 5 честита дъщеричка Мария! newsm51 4470 easter. Да ви е жива и здрава и много щастлива.
Дай боже на всички чакащи бебета мами такова лесно раждане   jumpuu като твойто и бързо възстановяване.
Ей, нямам търпение и аз вече да гушкам моето бебе smile3504 хич не ми се чака.
Айде, лека вечер от мен, отивам да гледам един филм и ви чакам утре сутринта newsm03

# 118
key5,честита малка кукла!Да расте здрава,палава и много обичана!

paca73,аз не съм наясно с тези неща,дано някоя по-разбираща мама се включи Hug

# 119
  • Стара Загора
Много благодаря за милите пожелания момичета!Как тръгнаха нещата при мен?!В понеделник вечерта вдигнах кръвно и се обадих на лекаря който бях избрала да ми води раждането и той ми изписа допегит 1 таблетка за вечерта и се разбрахме да се чуем на сутринта!За мой ужас сутринта кръвното ми беше отново високо и като говорих с доктора ми каза да отивам с багажа в болницата да ме приемат.Оказах се с 3см разкритие и към 10,30ч ме включиха на система и така започнаха контракцийте и получих пълно разкритие,всичко вървеше съвсем нормално,докато в един момент се оказа че на бебо главата е все още високо и не е заела правилна поза и в 16,30ч взеха решение да ми направят секцио и Кристиян се появи на бял свят в 16,55ч.Опитах и от двата вида раждане,но си заслужава!Най важното е,че и бебо и аз сме добреДнес вече се раздвижих и ходих два пъти да си го видя!Нямам търпение вече да сме заедно!На всички Вас Ви пожелавам леки раждания и здрави бебоци! Hug Hug Hug HugСега се връщам назад да Ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт