Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 616
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Веси_84 , благодаря, че сподели с нас раждането си  Hug Пожелавам ти бързо възстановяване и да се гушкате много с малкия юнак  Hug  Heart Eyes

# 121
Аз ли съм се объркала или мама ggoldie беше родила и нейна приятелка писа във форума да ни каже  newsm78 Rolling Eyes. Питам, защото я виждам още в бременните Rolling Eyes Извинявам се ако аз нещо съм се объркала  Heart Eyes

Ами имам спомен, че само беше влязла в болницата и една от нашите мами каза да се молим за нея  Rolling Eyes Ако нещо бъркам нека някой ме поправи  Hug

paca73 Честно да ти кажа, не знам ... предполагам, че щом пише планово секцио има написана и причина за него и в болницата би трябвало да се съобразят с написаното от АГ-то ти.

Ариел
Ще ме накараш утре да ида да му купя количката  Mr. Green

Оооо Пипи .. дай едно кило  Joy Hug Мерси за съветите ... утре почвам с слековете  newsm57

Веси мила ... измъчила си се, но се надявам бързо да се оправиш и вече да се нагаждане с малкия  Hug

# 122
Честити бебчета на мама Лили и Кей!
Да ви бъдат живи и здрави сладурчетата, спокойни и щастливи.
Не съм чела назад. Но като следя 1 стр. Мартичка още не е родила. Хайде мила, не го стискай Сашко. Утре е Александровден:) да си дойде с името.
Днес ви писах, писах и всичко се затри;(
Нямах време за разказ отново.
Надявам се утре да ни изпишат, да се гушкаме в къщи.
Малкото Ангелче е послушничко, кърмя го.
Плаче , когато е гладен.
Ако имам време ще разкажа за раждането по- късно днес.
Леля Ели ( elio) дойде да ни види и много ни зарадва;)
Не мога да кача снимки във форума от тел.. Пак ще е от вкъщи.
Гуш от нас и чакаме още бебченца.

# 123
 future-maman радвам се, че се разписа  Hug

Ще чакам да ми кажеш колко сте високи  Wink а отделно и разказче и снимки ... че всичко стана толкова бързо  Crazy Таткото е върнал колата от Бургас май  Joy

# 124
Честито на последните три родили мамки   bouquet да са търпеливи и всеотдайни в отглеждането на децата си. А те да са много здрави и да радват мама и тате  newsm30

Фейт, за къде си се разбързала има още време до термин. А май си спомням, че беше писала в предната тема, че по твои сметки терминът ти е по-късен...така че има време, споко. Аз с баткото се убедих, че не ние им избираме датата за раждане, а те сами си я избират. Така че когато го кефи, те тогава ще се появи твоят синковец Simple Smile. Аз на моя му бях избрала 17 март, той се роди на 2 февруари  Whistling Mr. Green ... сега да си черпи на тая дата  Laughing
Така че седи тука и си пий фрапето  Misc Baby Bottle

Аз утре влизам в болницата. Тръгвам положително настроена и очаквайте началото на другата седмица да ви се поФаля  Sunglasses

2 месеца ме спукаха тия кисилини  #Cussing out

# 125
Така че седи тука и си пий фрапето  Misc Baby Bottle

rotfImao слушам и изпълнявам  Hug

А теб защо толкова рано те взимат в болницта, като чак другата седмица ще те режат .. нали беше с планово секцио или се лъжа  Rolling Eyes

# 126
Доки иска да съм му под ръка...че предния път с тая отлепена плацента и силен кръвоизлив нещата бяха на косъм...и за бебето и за мен. И сега както каза той "трябва да изпреварим събитията". Разбира се каза, че може и предния ден да ме приеме, но би искал да са няколко дни по рано, за да ми направи всички изследвания, да следят няколко дни тоновете на бебо, както и кръвното ми, което предизвика кръвоизлива предния път. Въпреки че сега има кръвно като по учебник  Laughing

# 127
Здравейте!Фейтче,мила,благодарности за поредната страхотна тема и от сърце ти пожелавам да ти честитим бебчето вече в нея!Така ще стане,ще видиш!Аз до вечерта преди раждането на малкия нямах никакви признаци и на другия ден,той се появи!Знам колко го чакаш и как мечтаеш да го гушнеш...скоро ще е! Hug
Честити слънчица на Веси,Лили и Key5!Много да ви радват и слушат!  bouquet
За коликите-започнахме с Колийф,после с Ентерокинд,Сабсимплекс...Нямаше ефект!4 месеца се мъчи малчо и изведнъж изчезнаха като с магическа пръчка!Добре му действаше като го слагах легнал върху коремчето си на моя корем.За Лефакса ми говореха мои приятелки-бяха доволни!Хвалиха ми и Биогайа-сега ще започна с тях,дано малката да не е като брат си!
Мартичка,Анхелка,Ариелче,стискам палци,че при вас съвсем са на дневен ред бебоците!
За срещата в петък не мога да обещая,че сме сложни с гледането,но утре ще ходя на лекцията в Черноморска!

# 128
key5 честита принцеса и да ти е жива и здрава   bouquet
Как искам и аз да родя в близките 2-3 дни, ама...  Cry
Фейт хайде дано поне теб те огрее по-рано да родиш, макар че то като гледам и двете сме с 1 и същи термин, ама... още си чакаме  Joy
mamanaalex късмет и дано всичко мине нормално  Simple Smile
Днес ходихме до магазина на Чиполино в Двете кули и уж си харесахме количка http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.509/  малко някак си това, че дръжката е по-широка от коша ми е малко странно и не ми допада особено, но това ще вземем /по-точно мъжа ми де, докато сме с бебешоната в болницата/. А за кошара се спряхме на http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.208/01.208.210/m.450/  и по-точно на тая последната с балдахина /мале, какво съм се закрастила с този балдахин не знам/.

# 129
tolinka благодаря за стиснатите палци  Hug нещо взеха пак да ми се появяват признаците, ама да видим утре, че съм така почти всяка вечер  newsm43

vesi84 определено не е било лесно, важното е сега да сте добре  Heart Eyes

smile3531 лека от мен

# 130
  • shumen
Момичета как сте?Ние се прибрахме от село и нямах търпение да Ви изчета нищо,че е късно.А и не ми се спи.Незнам,но деня ми се обърна на нощ,а нощта на ден нещо в последно време.
Днес ходих и на лекцията в Мола и да Ви кажа темата ми беше доста интерсна-Първи грижи за новороденото и как да помогнем при нужда.
Честито на Лили,Веси и Кей5.Много да са послушни и да ги радват.На мамите бързо възстановяване.
Аз днеска на село направо по едно време откачах.Хем бяхме всички,а ме беше шубе да не тръгне бебка.Мъжо вика споко бе,нали не си сама.Аз ще те карам,ако има нещо.

# 131
  • София
Честити бебчета на мама LiLi  и на мама Key5. Бързо възстановяване ви пожелавам и малките съкровища много да ви радват и слушат.

Аз нямам какво ново да се похваля или оплача, освен че съм се наспала за всичките месеци бодуване. Това захлаждане на времето ми повлия екстра. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Кофтито е че не мога да ходя почти Sad Добре че не остана много до раждането  Rolling Eyes Хем ме е шубе , хем нямам търпение да си видя юначетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
Оуу колко е симпатично да се прибираш по това време на денонощието.Излязох,ходихме на рожден ден.Беше забавно.Изпих едно уискинце-бях му забравила вкуса.Ама така ме приспаа..отивам и съм сигурна,че няма да има ставанки тази нощ...Лекинка;)

# 133
future-maman радвам се, че се разписа  Hug

Ще чакам да ми кажеш колко сте високи  Wink а отделно и разказче и снимки ... че всичко стана толкова бързо  Crazy Таткото е върнал колата от Бургас май  Joy

Фейт, таткото се върна по бързата процедура. Веднага щом родих го пуснаха при мен в залата. После и родителите ми. Вчера освободи апартамента в Бургас и сме си тримата скоро в къщи.
Името на бебчо избрахме ден преди да се роди. Кръстихме го на баба му Ани;).  За 1 стр- целу 50 см е Wink
Роди се на датата на мъжа ти;))) и той да ти е жив и здрав с малко закъснение е поздрава;))
Хайде и ти не се мотай;)) да идва Пламенчо да се гушите

# 134
От мен кафето
Още сме 2 в 1  Simple Smile
Честито на всички обебили се  Heart Eyes
И много стиснати палци на тези който им предстои скоро  Heart Eyes
Постно  ама от сърце.....  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт