Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 543
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
eva_82 стиснати палчета от мен!  Hug Hug
Чакам ММ да се върне, че да излезем малко  Wink

# 271
Стискам палци и аз и на Ева и на Ками и на мама Зайка!!!  Praynig
Аз пък започнах тази сутрин малофер, защото най-сетне и моят хемоглобин падна и след това ме хвана рядко щастие - реших, че е от него, макар че миналата бременност имаше обратния ефект пиенето на желязо - а, ходи разбери сега какво е това!  Thinking

# 272
Колко ти е паднал хемоглобина? Моят беше 109 от последните изследвания и аз така и не си взех хапчета.
Моника, аз количката я видях, но балдахин на леглото ... newsm12 иначе е много сладка сгъваема кошара!

мен също ме ръчкаха доста в понеделник, но нито зацапване, още не съм го снесла  Hug

явно нежно са те ръчкали  love001

# 273
Късмет на Ева Praynig. Чакаме само хубави новини  newsm03

# 274
Зарибихте ме и мен с тази бисквитена торта, сега я чакам малко да стегне в хладилника и я нападам  Mr. Green

Не знам кой садист е измислил този термин "да стегне".Цяла нощ се въртя като крастава в леглото и го мисля това "стягане: защо аджеба съществува като термин newsm78

Kami,Eva82,успех!

# 275
  • Варна
Аз съм си вече в нас. Ще стискам тази вечер а утре може и градината да прекопая!  flower
 Благодаря на всички за стиснатите палци, определено ще имам нужда!

# 276
честити бебчета на Хрисик и лиа  Hugда са им живи и здрави Hug

Ками,Зайче,мартичка стискам ви палци  Hug

Вече и аз съм готова с последните изследвания и си чакам датата на секциото Heart Eyes

# 277
  • Бургас
@1eks@   Peace
Ками, Ева82, Зайче и Марти  Hug
Бургазлийки, та за утре ко стана последно?
Днес май е имало лекция в Черноморска? Ако някой е ходил, да каже какво се чува там? Hug

# 278
Така ходих при док мери ме слуша сърчицето   всичко е ок.Даде ми направление за очен тъй че утре ще съм наясно  вече за начина на раждане Whistling
Стискам палци на мамите с болки, Hug
Аз с това направление за очен само при един ли мога да отида?Сякаш искам да се консултирам с двама д-ри,все пак става въпрос за нещо  доста важно.

# 279
Здравейтеее, след цял ден четене да честитя на мама Лиа и мама Хриси, здрави и усмихнати бебчета, а на тях бързо възстановяване  smile3525
На Ками, Мартичка и мама Зайка леко раждане, че те май са най-близко до момента  Peace Hug
Голди, Ева стискам палци при вас всичко да е наред и нещата да се развият по най-добрия начин  Praynig Hug
Гушки на всички, сега зачезвам по домашни задачки  Mr. Green

# 280
Честито на мама Лиа и мама Хриси  bouquet
Аз вече нямам търпение да се излюпи нашето пиленце,ама то не е на това мнение.Почна много да ми тежи и съм като слон-балон.Отделно ръцете ми са постояно изтръпнали...А бе явно да станеш майка е много трудно  Blush
Болки,контракции,тапи,разни води -отново едно голямо НИЩО Crossing ArmsЧудя се дали изобщо ще се усетя,че трябва да раждам newsm78

# 281
  • София
Здравейтеее, след цял ден четене да честитя на мама Лиа и мама Хриси, здрави и усмихнати бебчета, а на тях бързо възстановяване  smile3525
На Ками, Мартичка и мама Зайка леко раждане, че те май са най-близко до момента  Peace Hug
Голди, Ева стискам палци при вас всичко да е наред и нещата да се развият по най-добрия начин  Praynig Hug

202uu  202uu  202uu

# 282
Честито на новите мами!!! Аз само да се разпиша. Не съм родила.  ooooh! Няма и няма никакви признаци. Едни нещастни присвивания на 2 дена веднъж.  Close Животинката си ме подритва и хич не й пука, че вече не мога да седна даже нормално.
Снощи сънувах как една тъмно червена локвичка ми се стича измежду краката докато спя и така се стреснах, че сръгах мъжО "Събуди се, става нещо!!!"  Shocked И той-милият сънен: "Какво, къде, добре ли си?!?!" И като се погледнах - нямаше нищо.   Blush  Параноясвам, момичета... От утре е пълнолуние - "синя луна"! Хайде да вземе да подейства!  Praynig

# 283
  • Where I am Happy
И аз сега гледах за синята луна,дано да се ускори бебевалежа  Laughing

# 284
До софийските мами! Подсещам ви за срещичката утре. Пред входа на Джъмбо на бул. България в 12.00. Събираме се там, решаваме къде да хапнем и нападаме Джъмбо!  newsm71  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт