Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 507
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте Simple Smile
Честото бебче на Мама зайка Simple Smile жив и здрав майкия и мъж   bouquet
Днес посничко с бебчетата само едно си имаме.
Искам да пожелая бързо раждане на очакващите тия дни. То тва чакане е убииственно.
Аз да се отчета от днес. "Приеха ме" в МД както и очаквах. Прегледа ме Божилов и вика айде са малко административни дела по етажите и ако си добре може да си ходиш.
Малко ми беше катакомба в МД в началото ама после се ориентирах де.
1.Регистратура при едни много симпатични мацки.
2. Айде в 210 стая при една много сърдита леличка на която очевидно някой и беше изял закуската. сигурно и на портала ми разбраха ЕГН-то и адреса така викаше  argue
3. После до гардероба 50 стая. ( там се едно отиваш в някакви катакомби на някой завод - води се партер, ама според мене си е мазе ) Жената там вика не се обличай сега с нощници щом ще си ходиш и ме върна. Да съм отишла преди секциото, че искали да съм с тяхна нощница когато е операция.
4. Хайде на 5ет. да ми източат кръвчицата, тоновете и видеозона. Написах една войнишка бележка за "отпуска" че се пускам и благополучно си тръгнах. За съжаление тряя да хода всеки ден заради тоновете. И така до секциото което знам кога ще е вече - другата седмица Wink . Лекарката която ме гледа каза че бебетата са екстра само че им е намаляла околоплодната течност и е време да ги вадят вече. По 2.800кг. - 3кг. са и двамата. едното е направо на изхода Wink Тя ме пита не ме ли боли , че сигурно имам някакво разкритие ма аз се направих на ударена (предпочитам да не ме рови ) Била съм си на термина вече  Shocked 36 седмица била термин за близнаци, аз не знаех.

п.п. От ден на ден все повече се радвам че няма да раждам нормално. Каквото виждам всеки път там  Embarassed Embarassed Sick Sick гадна работа си е с една дума.
Сори за дългия пост скоро няма да досадя пак така  Hug

# 511
тръгнах да чета за чая от босилек и видях, че той също може да предизвиква раждане.
и една статия за натуралните методи за предизвикване, на английски е, но така или иначе повечето неща сме ги писали. От неписаните:
чай от канела /пръчка/ - релаксира; масло от вечерна иглика - предизвиква контракции; акупресура;  визуализации и релаксация; ананас; чай от кимион /моя приятелка иранка твърди, че това е и най-доброто срещу колики/; люти храни; Stripping Membranes - това на български май е туширане - разделяне на сака от шийката, извършва се от лекар или акушерка. Непрепоръчително, но работещо - рициново масло.
Но най-важното /според мен/ изречение е  If your baby and body is not ready, labor will not begin. /Ако бебето и тялото ви не са готови, раждане няма да започне./

# 512
Браво на Майка Зайка!Честит Михаил!Ти успя,мила!Много да те радва момчето ти и бързо възстановяване!  bouquet
Фейтче,Ариелче,Мартичка,Ками,наближава срещата с бебчовците!Стискам силно палците!
Мен днес ме сюрпризираха с новината,че трябва да раждам със секцио...С 5 диоптъра съм,бях на очен и ми каза,че бая са се влошили нещата след двете раждания...А интересното е,че си виждам както преди(нося лещи) и не усещам да се е променило нещо...Въпреки това обаче,смятам да раждам нормално,все си мисля,че като е за 3 път,трябва да е по-леко...Ще се консултирам и с доки,разбира се!
За това гъсто течение-и аз го имам от няколко дни,прозрачно-бяло-жълтеникаво,като сопол,но това според мен не може да е тапата.Предният път седеше по-различно и наистина имаше кафеникав цвят.
Не можах да дойда на Бургаската среща-нямаше на кого да оставя малчо...

# 513
  • Варна
Ако може дапопитам някоя от родилите вече майки: Обливат ме горещи вълни, ама яко. На вас случвало ли ви се е? И какво означава?

# 514
  • Stara Zagora, Bulgaria
Момичета, споко то не остана, ще излезнат малките човеци, утре съм на сватба и в неделя чакам новини да прочета за нови бебчета Hug!
Наистина тези дни имаше и доста мами с планово секцио така, че стискаме палци!
Аз с това разкритие май май ще си ходя до термин, да не и след това, контракцийки нъц Laughing.
Аз събота и неделя не искам да раждам, че се притеснявам да не би да не ми дойде лекаря, а като се сетя другата седмица има почивни дни и съвсем ooooh!. Ще разчитаме на късмет и на луната хаха, утре ще надникна дали е имало ефект преди да тръгна за сватбата Wink!

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 23:06 от maimunkata1

# 515
Ками,помня много ясно как точно преди да започнат напъните,краката ми се разтрепериха,ама силно и неконтролируемо...Малко след това бебчо тръгна и едвам стигнахме до магарето...
Сетих се и още нещо-момичетата,които се чувстват отпаднали и все едно настинали-това също са предвестници за скорошно раждане!
Аз пък тази бременност не се спрях-бягам ежедневно след малкия,клякам,ставам,не ми тежи...С Денис не можех да дишам,направо накрая не издържах,беше ми ужасно лошо и топло,а сега с бебката не е така...Но и тя е някак по-надолу,не ми опира в ребрата като ритка,дано докрая да е така!

# 516
мамета,наистина срещичката ни беше много хубава-бяхем си цял атракцион ,та и подаръци получихме Party от Мустела хахах считайте от къде сме се забелязвали хахах Laughing
днес ми звънна акушерката и ми каза,че изследванията ми били перфектни,хемоглобина ми още се е вдигнал,а не съм яла сливи от няколко дни хахахах вече се замислям,че е от матраците хахахах
каза,стягай багажа на вратата и когато и да тръгне вече си ок да дофтасаш Stop
а аз с лудата ми глава след срещичката и седенето при ММ цял ден после,се прибрах преди час горе долу и спретнах една тортичка Whistling Whistling Whistling с подутите ми крака и болките не се спрях обаче #Crazy ето и рецептичката ако някой иска да се възползва Heart Eyes

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

# 517
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска вече изчистих и си постелихме навсякъде килимите,че с тоя ремонт бяхме раздигнали всичко.Чакаме само леглото на бебка вече и може и тя да идва.
Утре мисля да изваря всички шишета,биберони и помпата,а багажа и моя и на бебка от 1 седмица е готов и чака до вратата.
Тази вечер така се наплющях,че сега ми тежи и едвам дишам.Незнам въобще дали ще заспя.

# 518
Флайбъл Знаеш ли какво означава това 5ch? Като търсих в интернет ми излиза освен това 5 и 9 и 15ch  newsm78  Предполагам има някаква разлика?

Освен тях има и 30, има и 200, а вероятно има и други. Всяка от потенциите си има предназначение и е по-добре да ви ги препоръча хомеопат според индивидуалните ви нужди. Основно правило е, че не се взема хомеопатично, ако няма състояние, което да лекувате с него, тоест не се "пие" профилактично.

# 519
Ако може дапопитам някоя от родилите вече майки: Обливат ме горещи вълни, ама яко. На вас случвало ли ви се е? И какво означава?
Миналия път ме обливаха така близо месец след раждането, мина си без усилия, предполагам хормонално.

# 520
Здравейте малко на финала пиша, но нищо. Терминът ми е 30.09 и чакаме момченце за втори път. Баткото е на две. Ще раждам секцио след 20, ако всичко е наред естествено.Живея в Сливен и много искам да се запозная с някоя мама с моята съдба. Ако има такава нека ми пише.

# 521
  • Варна
Аз се наспах!
И мойта бебка се уплаши да излиза. Коло ли дена ще си ходя с 4 см. разкритие?
Благодаря за отговорите за топлите вълни. Направо вече се побърквам.

# 522
  • Бургас
Морген!
Аз се "наспах". От вчера пак се сдобих с "красиви" контракции.........направо не знам дали ще сколасам до датата за секцио..каквото-такова! Да се свършва вече, че то ни да спиш, ни да ядеш, ни да легнеш, ни да станеш....... ooooh!
Цяла вечер вия срещу луната, като чакал. Rolling Eyes
П.п Аз май бях питала майчетата с по-големи дечица - смтате ли първите дни да "командировате" баковците и каките при баби и дядовци?

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 09:38 от Melly.G

# 523
Pebelita, добре дошла!

Аз съм преди лягане, а вече има будни... Цял ден спах и сега скучая.

На някоя да е подействала луната? Само Стаси отбеляза, че Милена87 се губи.

# 524
Добро утроооо!!!  Hug
Усещам, че днес ще имаме нови бебчета  Praynig Party
Pebelita, добре дошла!  Hug
Сервирам закусчица и след малко изчезвам с мъжо по задачи.  newsm68 Лек и хубав ден от мен, мамита!  1swing

Общи условия

Активация на акаунт