Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 506
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Добро утрооо:))).Наспах се аз повече от порядъчно ,само с 2 ставания..Нямам бебе още:))) НОООООО

Честито на мама MINCE!!!Вчера в 15:12 е родила дъщеричката си Анастасия.Мъничката е 52 см,3500 гр.Честито Маринка!Здрава ,усмихната и мила като теб да расте малката принцеса!!!

А такаа...да пием по кафе след прекрасната вест???? Hug Hug Hug Hug Hug.Коя е следващтата  love001

# 526
Добро утро и от мен.аз съм будна от 6 часа и така е всеки ден..надявам се че после няма да сме пак с този режим като се роди  Rolling Eyes

# 527
Честито на мама Mince!!! Да й е жива и здрава малката Анастасия!!! Перфектни мерки!!!   newsm51  ylinfant baloni

# 528
Честито на мама Mince. Голяма красавица да порастне малката госпожица   Hug

# 529
  • Варна
Честито на мама MINCE!!!
Добро утро момичета  !
Скрит текст:

# 530
Здравейте мамчета  Hug
Многови благодаря за искрените поздравления и пожелания!  Hug Разплакахте ме от щастие за втори път, откакто се роди синчето ми Георги. Толкова сте мили всички! Благодаря ви за подкрепата през цялото време  Heart Eyes
Ние с бебчо сме добре. Той е много кротичък и сладичък. Ще ви разказвам подробности като се приберем в къщи в понеделник, надявам се.
Честити бебчета на Лиа и другите мамчета, родили след мен! Да са живи и здраи, а на мамите бързо възстановяване! 
Един въпрос към ЛЛЛ:
Родих бебето си с планово секцио 11 дни преди термин в 8.55 ч. на 39.08.2012 г. Днес все още нямам кърма, а коласрата ми е едва няколко оскъдни капки. Бебчо суче през три часа, но понеже нищо не тече му давам и ам, защто не искам да остане гладничък. Какво да направя, за да стимулирам кърмата? Да започна ли да се изцеждам с помпа?
Благодаря предварително за отговора.

# 531
Честито на мама MINCE!!! Много да ги радва малката Анастасия!   bouquet

Тази нощ спах ужасно  Tired Сънувах, въртях се, будих се....бррр

# 532
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците! Бързо възстановяване!

# 533
Честито, Mince!!! Да ви е жива и здрава малката Анастасия и много да ви радва!

# 534
  • Бургас
Честито на мама Mince! Да им е жива и здрава малката Анастасия  smile3525

# 535
  • София
Добро утро  Hug Да видим сега колко бебенца си имаме  Party

MINCE  Hug

Mishony
благодаря за закуската и аз ще запържа едни филийки  Party (много ги обичам)

# 536
Hrisiiik:) Радвам се ,че се разписа.Най-важно е според мен да не се отказваш в момента,въпреки липсата на по-солидна кърма.Кварталчето ви чака с Георги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 537
Добро утро,
честита принцеса на мама Марина, да е жива и здрава

# 538
  • При моите мъже...

За съжаление тряя да хода всеки ден заради тоновете. И така до секциото което знам кога ще е вече - другата седмица Wink
А да видим дали ще се засечем днес на тоновете не 5-я;)

П.п Аз май бях питала майчетата с по-големи дечица - смтате ли първите дни да "командировате" баковците и каките при баби и дядовци?
Аз лично няма да го направя, въпреки, че би ми било по-лесно ако съм без баткото.

hrisik,
с баткото нямах никаква кърма до 8-9 ден - само няколко капки дето викаш. Но още от втория ден почнах да се цедя през 3 часа по 15 мин на празен ход на всяка гърда си работеше помпата. Лекарите ми казваха, че щом до 5-ден съм нямала да съм се откажела, че нямало да дойде изобщо, ама аз тъпо и упорито:) След 8-я ден взе да се увеличава постепенно - бях успяла да изцедя 10-15 гр от гърда. На другия ден вече бяха 20-25, на следващия 30-35 и така, докато почнах да изцеждам по 100 от гърда. Не се отказвай! Според мен няма начин да няма мляко! Hug

# 539
Честита кукла на мама Mince!  Party Time
Да бъде здрава и с късмет!

Pebelita,добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт