Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 506
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Честита дъщеричка на Мince,много да я радва и слушка  bouquet

# 541
Честитa Aнастасия на Mince!    bouquet

Фейт не е влизала от снощи.  Whistling

П.п Аз май бях питала майчетата с по-големи дечица - смтате ли първите дни да "командировате" баковците и каките при баби и дядовци?
Не, това ще е много несправедливо.  Wink

# 542
Честито на мама Мince! newsm51 Да са живи и здрави и двете и бързо възстановяване smile3504
Къде е Фейт ,нещо се губи  newsm78 да не е тръгнала да ражда  Praynig

# 543
Мелли и аз няма да командировам малкия никъде. Той за 4 год. не е бил на гости на бабите без нас, та сега ли....За нас важи "който има деца да си ги гледа" Но със сигурност в началото ще ми е трудно, не отричам.

# 544
  • София
Mince, да ти е жива и здрава Анастасия и да расте безгрижно и щастливо!!!
ЧЕСТИТО!!!

Мели, моето дете е доста по-голямо от твоето и сега съм го изпратила при баба си и дядо си и така ще е , докато не родя, но в момента в който се приберем си я взимаме. То и без това сега ми е толкова мъчно за нея, пък и тогава да я няма...  Sad Но не знам дали щях да постъпя така ако беше на 2-3 год.възраст.

Пожелавам на мамите хубав и приятен ден!!!  Nature Sun With Face dancing

# 545
  • Варна
И аз няма да изпращам дъщеря ми никъде,защото това е важен момент и за нея.Промяната е за всички и не искам тя да се чувства изолирана и пренебрегната.Няма да е лесно,но искам да преживеем заедно всеки миг.И дори мисля да я ангажирам с някои дребни задачки покрай бебето,за да се чувства и тя като част от всичко. Heart Eyes

# 546
Честита дъщеричка на мама Mince. Да но си много радост и щастие малкото съкровище у дома и да порасне най-красивата жена   bouquet
Попаднах аз тази сутрин на една новина и побеснях  newsm61 Не знам колко е актуална, не са посочени никакви дати, но смятам да проуча  Crossing Arms Става дума за това, че вдигат продължителността на майчинството от от 135 на 315 дни, но при условие, че мама не е взимала болничен по време на бременността  smile3512 Вижте и вие линкчето с новината :    http://novinata.net/Udalzhavat-otpuskata-po-maychinstvo      

# 547
  • Бургас
Честита принцеса Анастасия на мама Mince   bouquet

Пецата, Лъки, опасявам се, че няма да мога да му обръщам нужното внимание - той ще си иска люлките, площадките, игри, а аз с новородено.......знаете как е. Сега, се опитвам да навия майка ми и/или баща ми да идват всеки ден (не живеят кой знае колко по-далеч от нас), та да се занимават с Ники. Аз иначе помощ нито за домакинстване, ни за бебе не искам.... Peace
пп Стаско, това май не е актуално..... майчинството не е 135 Peace Споко Peace До колкото разбирам от коментарите, май някакво майче, живеещо в Брюксел се е заблудило. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 09:53 от Melly.G

# 548
П.п Аз май бях питала майчетата с по-големи дечица - смтате ли първите дни да "командировате" баковците и каките при баби и дядовци?

И аз ще си я гледам, макар че едните много напират да им я пратя. И моята философия е "децата се гледат от родителите". Не им е гостувала без нас.

Не я примами луната и моята девойка, но датата ми харесва и се надявам до края на денонощието да се раздвижи.

Добре дошло на новото бебче, честито на Мince.

# 549
Честита Анастасия на мама Mince! Да е много здрава и да расте щастлива!

Аз се наспах!
И мойта бебка се уплаши да излиза. Коло ли дена ще си ходя с 4 см. разкритие?
Благодаря за отговорите за топлите вълни. Направо вече се побърквам.

Hug Hug Ками - заедно ще си раждаме - и моята шушонка се укроти и аз точно това се чудех - колко ли дни ще чакам да се почне!
Pebelitawelcome

Mishony мерси за закусчицата, ммм! Аз тази нощ спах бе киселини  Party
F.a.t.e. има запазен ред за изповедалнята, веднага щом се появи!

# 550
Момичета, аз излизам отиваме за кошарка за бебо, че само това си нямаме  newsm68.
Лек ден на всички и лесно и бързо раждане на всички които са на ред  newsm53.
Айде, до после  smile3503

# 551
Честито на мама MINCE!  bouquet

# 552
честито бебче на мама MINCE  Hug

# 553
Честито бебче на мама Минс!!!
Мели ,аз го пускам моя син от другата седмица на градина,като родя ще си поостане вкъщи седмица-две,зависи как се чуствам,но неискам да го игнорирам,а да се чуства полезен вкъщи и желан.Но после може би ще отиде за още седмица-две при баба си за да не ми носи вируси поне до 40-тия ден на бебето.Това са ми сегашните планове,а какво в действителност ще стане-незнам,ще го решаваме в движение.
Фейт да не е отишла на разходка до луната,може и да роди на връщане Grinning

# 554
Феееейт , всички те мислим, идваааааааай бързо на отчет  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт