Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 497
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Мамоооооо,братче ли ми носиш????
оООХ мен ММ ме нападна  luvbed ...тваа от кога не се беше случвало...Все аз инициирах...
Ама сега съм в молебен за бебе след случката Praynig Praynig Praynig
Искам и аааааааааазззззз smile3511 Искам спонтанност, искам любов, искам и на мен да ми влезе.........късметчетоооооо newsm45

какво беше това Confused Blush

# 586
Мамоооооо,братче ли ми носиш????
оООХ мен ММ ме нападна  luvbed ...тваа от кога не се беше случвало...Все аз инициирах...
Ама сега съм в молебен за бебе след случката Praynig Praynig Praynig
Искам и аааааааааазззззз smile3511 Искам спонтанност, искам любов, искам и на мен да ми влезе.........късметчетоооооо newsm45

какво беше това Confused Blush

Това се казват ...хормонииииии  Joy Joy Joy

# 587
Завърнах се за малко  newsm71 Качвам две нови покупчици от днес-бяха извънредни, но не можах да устоя  newsm03 След малко пак по задачки ииииии...днес ни пристига креватчето  newsm44 newsm44 newsm44 Толкова съм щастлива   jumpuu  jumpuu  jumpuu Като пристигне и го сглобим ще го снимам да ви се похваля  Grinning Всичко за беби вече е налице, така че мога да раждам спокойно  Mr. Green

# 588

Mама Аnghella е родила днес нормално бебе Виктор! 3050гр, 51 см.

Да са много щастливи, много късмет и бързо възстановяване!   bouquet

# 589
stork-boy

Mама Аnghella е родила днес нормално бебе Виктор! 3050гр, 51 см.

Да са много щастливи, много късмет и бързо възстановяване!   bouquet

Crazy Ето това се казва новинааааааааа  Hug

Честито на Анхелчето, ех олекна и на нея  Mr. Green Hug

# 590
 newsm44 newsm44 Браво на мама Аnghella, да й е жив и здрав малкия Виктор!!! Да расте щастлив и да е гордостта на мама и тати!!!  newsm44 newsm07 smile3504 Ееее днес е много хубав ден!!!  newsm68

# 591
Лелелеееееееееее ето ,че изскочи петлето от де най-малко очаквах!!!!Честито Анхелкааа Hug Hug Hug.Малкия как си дойде като по поръчка...супер!!!Ето,че и твоята мечта се сбъдна!
Напъват ме силнички болки ниско долу,ама не са като контракции а по скоро постоянни...Данооо дано е това Praynig

# 592
Честито Анхелче Simple Smile Като гръм от ясно небе ни дойде новината  Grinning Много да ви радва малкия Виктор и да расте здраво и щастливо дете   bouquet
Аз се завърнах от сметките с контракции на 3 минути  newsm48 И естествено ще отминат  smile3507 Но ще си чакам в нас понееееееееее 5 часа

# 593
Лелеле , още не мога да повярвам  Crazy Уж нямаше никакви симптоми и никакви болежки ... и какво стана  Mr. Green Чакам я с нетърпение да разказва какво направи вчера или луната и е повлияла много добре  Joy

Ето, че започна Септемврийският бебевалеж  newsm44

Аз излизам милички ... до после  Hug

# 594
Честити бебчета на MINCE и ANGHELLA - желая ви прекрасни мигове с новите членове на семейството, много любов и топлина!  baby На вас скорошно възстановяване!  Hug  Heart Eyes

# 595
  • София
От два часа си мислех за нея,че обикновено се записва сутрин с някой коментар,а пък днес я няма. Но ето,че е имало защо  Simple Smile. Много се радвам за нея, дано й е било леко раждането, че тя много се притесняваше Praynig

И да й е честит Виктор  да расте обграден с любов и щастливи родители !!! Flutter

# 596
Аnghella  честито бебче! Жив и здрав да ви е мъника!  smile3525

# 597
Ей сега се чух със Зайчето  Party Много добре се чувства, много свежо звучи по телефона  Grinning Раждането е минало бързичко, малкият вампирчо по тъмничко е решил пак да излиза  Mr. Green И двамата са добре. Като се приберат тя ще ви разкаже подробности предполагам  Flutter

# 598

Честито на мама Анхелкааа, бързо възстановяване!!! А малкия бебок да расте здрав, силен и щастлив!!!
Ние не отидохме никъде и реших да си поизчистя пощата, та попаднах на нещо старо, но смешно Joy
КрасУта
Скрит текст:
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса