Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Честито на всички нови мами, да са ви живи и здрави бебчовците!  Hug

# 601
Честито на Анхела и на Минс!!! smile3525

# 602
  • Бургас
Е, браво! Честито бебче на мама Анхелка! П.п Анхелка, да не забравиш да постнеш снимки как си се извозила към хоспитала....... Laughing Heart Eyes Mr. Green

# 603
  • shumen
Честити бебчета на Анхела и Минсе.Да са им живи и здрави и много да ги радват.
Ева,на Асеновата крепост е супер,но сега няма да може да се катериш.Аз съм родом от Асеновград и сме ходили много там,а и на Бачково,понеже като си ходихме на Орехово минавахме от там.На Бачково може да поседнете и на ресторанта.Супер е там.Аз сега искам пак,но няма.Нашите живеят в Шумен от 10 години,а ние сме в Търново и почти не ходят.Един път в годината ако отидат и то без нас.

# 604
Честит син на Анхела, да е жив и здрав!

# 605
Anghella,честит ви нов член на семейството smile3501 newsm44 newsm18

# 606
  • София
Само за протокола да отбележа днешният ден:

Празничен календар
01 септември

Симеоновден

Имен ден празнуват Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Марта

smile3503 newsm47

# 607
Честито на мама Анхела!!!

# 608
Аnghella, да ти е жив и здрав малкия Виктор! Да расте здрав и щастлив!

# 609
Честити бебета на мама Минсе и мама Анхелка  bouquet

# 610
Честити бебчета на Anghella и Mince. Да са ви живи и здрави /най-важното/ и много да ви радват малките съкровища, а на вас двечките- бързо възстановяване   bouquet

# 611
  • София
Честит син, Анхела! Да сте живи и здрави:)

# 612
Честити бебчета на Минце и Анхела, да са им живи и здрави бебоците и бързо възстановяване на мамите  newsm32
Аз ходих преди малко да си видя количката на живо...ехх много ми е хубава едно такова готино тревисто зелено...нямам търпение да си я подкарам като се роди бебо, а до тогава ще си ме чака в магазина  Heart Eyes

# 613
Честити бебчета на Анхела и Минсе, да растат здрави и щастливи деца!
Ариел, за къде бързаш, аз съм те цанила за съкилийка по стая, зачакай ме до другата седмица  Mr. Green
Мойто дете няма да го пращам никъде, не че ако имам мерак някой ще откликне, но това е друга тема. Татко му ще си вземе бащинство, после той заминава за Китай  #2gunfire и майка ми ще си вземе отпуск малко докато вляза в крачка.
Добре дошла на новата мама!
Къде е Елио и защо не я видях на снимките от срещата, някой да доложи!

# 614
Страхотна новина Честит Виктор на мама Анхелка,живи и здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт