Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Агира големи сънища тея дни...аз снощи сънувах че ми изтичат водите както си стоя в банята ама то що води бяха що нещо, цялата баня се налълни с няколко пръста чиста водичка и после се събудих  Joy
На всички мами с контракций и предстоящо раждане тая вечер стиснати палчета и честито на новите бебчета и на техните мами, да са им живички и здравички и само да ги радват Simple Smile
Аз днеска правих отчаяни опити да се свържа с поликлиниката към ВМИ за да мога да се информирам как са нещата със женската консултация ама не ми се получи, някой ако има някакъв телефон да свирка Simple Smile

# 286
Добър вечер мами.Сега най-сетне мисля,че разбрах какво имахте предвид за смелостта през деня и страха през нощта.Като започне да се стъмва и минава огромното желание да се почва.Още повече ,че днес и утре ММ е нощни смени и съм се филмирала страшно..
За срещата утре-май все пак ще я пропусна.Звънях днес в НОИ  и ми казаха ,че работодателката ми подлежи на глоба,тъй като е закъсняла с почти месец предаването на болничните ми.Та трябва да ходя и до Нои да си пускам жалбичка.
Ако всичко е наред ,сутринта съм на доктор и ще пиша после.
Адаш,стискам палци ..ще те мисля докато не дойде момента и не се похвалиш Hug.
Още ми е развълнувано за Хриси Heart Eyes,представям си колко е щастлива милата Hug

# 287
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛИА И МАМА ХРИСИК, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!
 Ками, Мартичка, Мама Зайка леко раждане ви желая.

# 288
Ехо .... завърнах се от голямата разходка  Heart Eyes
Ходихме с мъжо до Альошата /едно от тепетата в Пловдив /... после слязохме на центъра на пицария и сега се прибрахме. Аз съм размазана вече  ooooh!
И да доложа: За сега нямам и грам контракция  bowuu Mr. Green

Ева ... чакаме новини мила  Praynig Hug

# 289
Фейти , сладурано и ти го закъса с този инат  Mr. Green Много му е добре в мама и не иска да излиза, явно гинеколога не действа при теб  Mr. Green Изчакай да си легнеш и да се кротнеш, пък може и да се случи нещо  Whistling

# 290
ей Fate браво за разходката, аз днес 30 мин обикалям блока със скорост на мравка, едвам ходя  Mr. Green сега се събуждам обаче от сън, спала съм 1 час  Mr. Green

ох, тая синя луна  newsm17 ще я чакам...  Crazy

# 291
Фейти , сладурано и ти го закъса с този инат  Mr. Green Много му е добре в мама и не иска да излиза, явно гинеколога не действа при теб  Mr. Green Изчакай да си легнеш и да се кротнеш, пък може и да се случи нещо  Whistling

Еми чакане му е майката ... нямам друг избор  Mr. Green
Скрит текст:

Току що получих смс от Ева. Ще я задържат в болницата за през ноща и чакат резултатите от кръвта. Ако не били добре щели да предизвикат раждане  Tired
С теб сме Евка ... дано нещата се развият по най-добрия начин за теб и бебчо  Praynig Hug

# 292
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,доста ми се насъбра да почета-има няма 15 страници  Simple Smile
Днес цял ден съм по прегледи.Кръвните ми изследвания и урина са супер.Хемоглобин 120.Плацентата не е започнала да зрее.Възможно е да родя и след термин в началото на октомври,тъй като цикълът ми е по-дълъг от 28 дни,но нищо не се знае  Mr. Green По принцип не ми тежи и не бързам.Килограмите са +8,5.
Вие ходите ли на запис на тонове в девети месец?Едната докторка ми каза да ходя,а друг доктор само след като мине термина веднъж на два дни  newsm78
Бургаски мами,надявам се,че срещата за утре остава.Аз смятам да ходя на лекцията за захранването от 17.00 часа.Ще кача една моя снимка,ако някоя мама ме разпознае да се обажда.Аз не знам дали ще успея да позная някой,а пък и всички ще са с кореми  Laughing
Мели,как мина прегледа при Гамишев?Доволна ли си?Аз съм доволна,харесах го,обаче едвам гледаше горкия на края на работния ден.

# 293
Честито на всички мами за новородените им съкровища! Да са ви живи и здрави, много радост и късмет!!!

Аз се мъча да чета, ама напоследък си е трудна работа. Имам си ангажименти, а съм ужасно бавна...
Та за писането съвсем.

Сега се връщам от доктор и болница. Вчера не усещах бебето и днес като му казах ме прати на тонове. Слава Богу всичко е наред, явно е било временно. То записа на тонове не бил чак толкова неприятен. Таткото си беше с мене, та си говорихме въпросния половин час, акушерката идва на няколко пъти да ме види добре ли ми е. Извинява ми се няколко пъти, че не може да ми донесе възглавница веднага, май бяха събрали всички за една мама дето щеше да ражда Simple Smile Накрая дойде доктора да ми каже, че мога спокойно да си ходя /аз не съм си и мислила да оставам/. Иначе прегледа преди това си мина стандартно, все още нямам разкритие, но шийката се е скъсила.

Предлагам промяна за заглавието на "Темичката се изтърколи, Мартичка да вземе да роди" или нещо такова, да стимулираме малкия бъдещ именик Simple Smile После ще го ползваме за всяка мама, която си подмине термина Wink
На добър час на всички предстоящи!

За препоръките на педиатъра на Сентекс.
Това ми прилича на едни тестове, които тук много правят. Във всяко изречение има поне една грешка. Поправете я. Понеже всичко е обсъдено, само ще допълня с един съвет от пренаталния ми курс - Вместо зехтин за масаж да се ползва олио от гроздови семки, защото е по-леко и по-бързо се абсорбира.

Връщам се да чета Simple Smile

# 294
ехееее честити бебенца на мама хрисик,мама лия и мама кий
зайчеее стискам палчета,милинка Crazy Hug силно те гушкам и съм на телефона чакам теее да звъннеш Hug
и на мама ками и мама мартичка леко раждане Praynig Praynig Praynig
айде с луната и бебетата да дойдат Crazy Peace Praynig
фейтчеее,инатчето мънинко то сладко хихихи не го юркай то си знае ихиихихи Hug
аз да ви кажа днес бях на последните изследвания преди секциото,попълних всички бумаги и се видях с анестезиолога Party еее малко ми беше шаш и имаше защо хахах докъто чаках да вляза при него изкараха 2-3 мамета след секцио ooooh!уууф не е лесно,изглеждат достааа милинките плашещо ама после лекаря ме успокои каза спокойно до 3-4 часа си бомба особено ако пиеш многооо вода и ни слушаш без да мрънкаш излишно Naughty хахахах
тази бисквитена тортаааа,доста я дискусирахме във Фейсбука хахах и някои мами вече я направиха
а на мен ми се ядът пълнени чушки та 2 не виждам,и утре това ще правя хахахха

# 295
да се похваля и аз вече съм в 9-ти месец,по календар иначе по бабиния вариант съм още от онзи ден ,ама аз си чаках днес хихихиих

и за срещичката ни утре на софийските мами-пред входа на Джъмбо в 12,решаваме къде да хапнем и гаааз в магазина хихихи

# 296
аз варя спагети и гледам Луната  Joy

# 297
Aнхелче,само да не почнеш да виеш срещу нея;))).Утре да видим дали ще синее..от към луна и бейби бойс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
аз варя спагети и гледам Луната  Joy

hahaha гледай ... гледай  

# 299
хаххахах искам и аааз спагетиии  Crazy лелелел не ме питайте как спазвам още тоя режим проклет хахахах всичко ми се яде,даже и китайски ориз хахахха

Общи условия

Активация на акаунт