Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,милички!
Честито на мама зайка   bouquet

Ще ви моля за съвет.Боли ме китарата стана 2-3 часа.Пих парацетамол,но не минава.Кръвно 130/100.Чудя се какво да правя.да изчакам ли да ми мине или на доки.Страхувам се да не ме помисли за луда да ходя,заради едно главоболие Blush
Данайче и мен ме заболя тази нощ, но нищо не съм пила. Само с душа хубава струя върху главицата, малко ми просветна след това. Мисля че леко съм настинала защото ми цъфна и херписче ooooh! Честито на ммама з айка и на малкото зайче Михаил Heart Eyes Heart Eyes

# 406
  • София
Stasy87, Flowers благодаря ви за отг. момичета  Hug

F.a.t.e. за опаковките и аз мисля да взема по малки,а и с таткото съм се уговорила като по голямо бебе да до използва ако не харесам нещо  Peace Party

# 407
Честито на Мама Зайка и малкото зайче!Живи и здрави да са!

# 408
Мартичка разбирам те  Hug направо не знам и тук какво ме чака, защото утре ми е термин, но и аз като гледам ще пренося  Crazy ще си седя вкъщи и това е...

най-много в понеделник да ида на док, да ме видят...пък досега спах, аз как искам да родя, като само спя  Blush

следобядът ще отида на по-дълга разходка, въпреки, че не мога много да ходя, пък дано почне да излиза...  Praynig

# 409
И моя термин е утре, надявам се луната днес да я примами навън.

# 410
ей matzko и ти си в отбора, дано тази Луна да помогне на всички, които им време... newsm17

# 411
Аз се завърнах...успях да си изпълня задачките на 100%
След разказа за бабата и мястото в автобуса да взема да наклоня малко везните в полза на човечеството хиххи Искам да похваля едно момче в банката нищо че чакаше зад мен ми предложи да мина напред защото съм бременна ама аз викам какво да се занимавам и момчето побутна човека дето беше първи и му вика айде да пуснеш момичето че е бременно и си ме пуснаха да мина първа ама то едно високо здравичко момче смееш ли да не се съгласиш като ти каже да си дадеш реда хиххи
И за да се зарадвам за добре свършената работа си купих кутийка за биберон в цвета на количката с едно жирафче на нея само за 2 лв, че май само такова чудо си нямах за бебо Simple Smile
Сентекс радвам се че си хванала цаката на помпата, щом вече знаеш как се сглобява няма да имаш проблеми за напред Simple Smile

# 412
Рошличка-определено има и човечни човеци:))).Попадала съм доста- на опашки в магазини ,пред лекарски кабинети...също и в градския.Ама идеално няма-изроди пъплят бая по улиците и не можеш ги избегна.Ходих аз на разходка /до магазина де ама то си е цяло събитие да идеш и да се върнеш с торбите,че е далече/ и се усетих как пъпля сууупер бавно.Не мога по-бързо ,а преди все мрънках на всички,че се влачат.Не знам какво ми има,но ръцете ми треперят цяла сутрин.То не се ядосах малко де,ама па толкова ...

# 413
Лъки   тенкю за мехлема знам ,че имаше нещо дето по специално се маже с него,ама кво беше.подсечено дупе ли,разранени зърна ли... newsm78 нещо си което ми излязло от акъла съвсем,ама все ще влезе в някаква употреба.

# 414
  • При моите мъже...
гр. София
Заповядайте на Ла Лече Лига среща на тема:
„Митове за кърменето”
5ти септември, сряда, 11,00 ч. НДК, Арт сцена на открито

Ще поговорим за митовете и фактите около кърменето:
* Защо информацията е важна?
* Дали способността да кърмиш е въпрос на късмет?
* Възможно ли е да нямам кърма щом и майка ми е нямала?
* Наистина ли кърмата идва по-късно при раждане със секцио?
* "Не се буди спящо бебе", така ли е наистина?
* Възможно ли е кърмата ми да е рядка и нехранителна?
* Ще има ли бебето ми "лоши очи", ако го кърмя отново след 24 часова пауза?
и др.

# 415
  • Варна
Честито на новите майчета! Да са им живи и здрави бебетата Hug

Днес по едно време ми текна едно лигаво, прозрачно такова, но не зная какво е. Аз течение си имам през цялата бременност, а и нормално не съм раждала... Малко се стреснах , викам си да не вземе да ми падне тапата  Rolling Eyes Спомням си, че бяхте писали, че имало и кървави нишки, при мен е само прозрачно.

# 416
Барбера и при мен беше само прозрачно и си се стича близо 2 дни.Тапата е била.Но води си има още така че не се притеснявай..При мен това стана вече бая отдавна а бебе още си нямам...

# 417
и при мен се появи днес, прилича на обилно бяло течение - обаче цопна изведнъж и след това нямаше и следа от повече  Crazy

# 418
Моята тапа падна преди 15 дни вече, а бебе има, но в корема ми още  Mr. Green Много индивидуално е всичко Simple Smile

# 419
ЧЕСТИТО ЗАЙЧЕ НА МАМА ЗАЙКА  bouquet
МАРТИЧКА МИЛА ooooh! ooooh! НАПРАВО НЕЗНАМ НЕРВИТЕ ОТ КАКВО СА ТИ. СТИСКАМ ПАЛЦИ УТРЕ ВСИКИ ДА СЕ СЪБУДИМ С НОВИНАТА ЗА ТВОЕТО РАЖДАНЕ Peace

Общи условия

Активация на акаунт