Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 521
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Сентекс за кърменето виждам че си имаш много ядове.Защо не пробваш със силиконови зърна,около 15 лева струват но мои приятелки казват че след като са си ги взели не са имали никакви проблеми,млякото веднага потичало,бебето повече така се хранело а и зърната изобщо не ги болели.аз лично нямам опит но те са много доволни

# 466
215 лева?!? #Crazy.Тваа не мисля,че е възможно...На мен свекървището ми е купила такива.215 да е дала е направо хххабсурд...

# 467
опа,моя грешка,сега ще се поправя   Embarassed

# 468
  • София
Сентекс за кърменето виждам че си имаш много ядове.Защо не пробваш със силиконови зърна,около 215 лева струват но мои приятелки казват че след като са си ги взели не са имали никакви проблеми,млякото веднага потичало,бебето повече така се хранело а и зърната изобщо не ги болели.аз лично нямам опит но те са много доволни

Не знам какви са тези силиконови зърна, видях на Чикои бяха не повече от 20лв. Проблема при Сентекс според мен не е в зърната,а в стойката, както казаха и Скай и г-жата от ЛЛЛ.
 Сентекс ще трябва да се изцедиш на ръка, докато не си вдигнала по-висока температура.Помпата те облекчава, но не ти изпразва каналите, които са по-назад, затова от подмишницата към зърното с леко приплъзване няколко пъти, докато не усетиш облекчение. Гаранция в момента гърдите ти горят и болят Много е важно да го направиш, за да не се запуши някой канал. Пробвай така и пиши дали получи облекчение  Hug
 Ако не съм обяснила добре кажи,за да се опитам по-подробно да ти го обясня.

# 469
15 лева струват, а не 215 ..аз бях натиснала една цифра повече без да искам хихих

# 470
petrusinda аз съм виждала само такива кърпички ако става въпрос за тях сигурно се продават в разни бебешки магазини ако не са тези предполагам че в аптеките ще има обикновенни дето не са за биберони Simple Smile
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11697&cat=129

# 471
  • Варна
Почна да ми пада температурата ама съм на крачка да му дам изцедената кърма от шише, защото много ме болят зърната. Той сега спи и май ще пропусне хранене. Няма да го будя, като се събуди сам.

# 472
качих снимки в албума за срещи!

# 473
Фейтче , днес май аз ще те замествам по разболяване... Много ми е отпаднало, гадно, болнаво и кисело.... А и това заседяване вкъщи май не се отразява добре на половинката... Май сме отвикнали толкоз дълго да сме заедно и все ще намери за нещо да се скараме и ме вбесява  #Cussing out Да излиза тва бебе, че да си ходя в Майчин Дом  ooooh!
И ние вчера се сджанкахме за глупости с моя!

Milena_87 а бабето как ли си представя корем в 9-ти месец?  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

bena82 има комплект на Мустела и излиза най-изгодно именно ако ги купиш в комплект. В някои по-големи аптеки ги има. Аз си тача Ремедиума за тези неща, но съм сигурна, че някъде ще ги има и по-изгодно.

anghella, matzko мнооого ви стискам палци!  Hug Hug
Мартичка  Hug Преброи ли всички стъпала по етажите вече?  Praynig Praynig

F.a.t.e. лееелееее - такива гимнастики и йок - не го вярвам вече, аххх  Whistling Thinking

Днес нали имаше майчета, дето ги приемаха за планово Simple Smile Много прегръдки и целувки и чакаме да се похвалят!  Hug
rossy-pm добре завърнали се у дома!  Hug
Silvyyy дааа, това клипче съм го гледала - много полезни неща има
petrusinda не знам по другите болници как е, но в Шейново и ТК искат задължително да е запечатан, а за втора градска нямат такова изискване

Много хубави майчета и срещата е минала разтоварващо!  newsm10

Аз да се отчета
Бебка 3470гр., води има,  тонове супер, без увивания на пъпна връв и тъй ....
шийка изгладена, главичка предстартово, разкритие 2 см.
АГ-то и той - разходки му е майката и да си подлагам кръста на топла струя Simple Smile

Та 3 часа трамбовах с почивки с една приятелка - сега седнах да ви чета и съм с контракции, ама на 15 мин  smile3516
Като се прибрах без в тоалетната и от прегледа за разкритие съм текнала, кръв ама чак кафевее! Викам да му звънна, ама пусто - изключил си телефона  smile3515 Знам, че и други от вас споделиха за зацапване след този преглед, ама може ли да ме успокоите за цвета - не че е нещо супер страшно, бебка рита, а както е тръгнало може довечера или сутринта рано да отпрашваме към болницата.

И аз ще вия на луната довечера  smile3534 smile3508

# 474
качих снимки в албума за срещи!

Супер сте   Hug ама хайде да се надпишете  Mr. Green

sentex Пробвай наистина със силиконови зърна. Не знам също дали е уместно да даваш кърмата, при условие, че си имала и температула ... ох не знам ... не ти е лесно изобщо  Tired

F.a.t.e. лееелееее - такива гимнастики и йок - не го вярвам вече, аххх  Whistling Thinking

Мдааа ... и тази вечер пак през едно стъпало и нищоооо  Mr. Green

Айде Арлиелче ... малко остава и при теб, щом вече и разкритие имаш  Praynig Hug

# 475
Флайбъл Знаеш ли какво означава това 5ch? Като търсих в интернет ми излиза освен това 5 и 9 и 15ch  newsm78  Предполагам има някаква разлика?

Има разлика, това са потенциите - разреждането. Не съм запозната в дълбочина, обаче.
По-малкото число е по-концентриран продукт.

# 476
Снимчиците от срещата са надписани вече  Hug Party

# 477
Честито зайче на майка зайка!

ще чета по-късно, пък ако остане време и ще пиша Simple Smile

# 478
Ариел аз питах доктора за кафеникавото зацапване и той ми каза, че е нормално да се получи след преглед за разкритие. И аз си мислех, че е тапата ама уви! Ще си почакаме дружно с другите мами, ама ти щом имаш разкритие следи контракциите. Успех!

Браво на Фейт и на всички упорити мами, които нямат търпение вече и се опират на всякакви методи само и само да се получи някакъв признак. Стискаме палци и за Мартичка, че на нея май и е най-напрегнато - с теб сме!

Явно всички чакат луната, ще си я почакам и аз, пък да видим какво ще стане. Успех на всички!

# 479
Сентекс, познати са ми терзанията ти, ако не можеш да издържаш на болката като суче малкия си вземи зърна, аз съм кърмила с такива и примерно редуваш, един път с тях, един без, има момичета, които кърмят изключително само с тях, но вакумът, който се получава рядко е същият, който когато суче направо от гърдите, така че е малко нож с две остриета. Ако и ползата не засукване не ви е много правилна (а щом имаш болки може би го има и това) кобинацията и от регулярно ползване на силиконови зърна може да не е най - добрата,а и даваш  от шише и цялата тази съвкупност, може да накарат бебето да почне да търси основно шише( от там му е по- лесно, не полага усилие), а и кърмата може да ти намалее в един момент. Разбира се, това от моят опит и знания.
 Най- добре е да пишеш на момичетата от ЛЛЛ, просто пиши в червено, в такъв случай, ще ти отговарят и момичетата от темата, част от тях имат опит и са много адекватни като инфо, но ще е добре, да получиш съвет от хора, които все пак са се обучавали в това отношение, срещали са различни казуси, а и медицински са им по- ясни нещата. Всички от ЛЛЛ са много толерантни, дипломатични и настроени положително, никой няма да бъде краен или друго, не се притеснявайте, а пишете и към тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт