Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Ænima/Albuquerque
Нещо щях да ви казвам...
А, да!

Цитат
Как ще оцелеем при следващия Зомби Апокалипс, ми кажете?

Ма, нали казах, че имам сървайвъл кит?
Показвам!

И куфарче съм си купила.  Flutter

# 451
  • гр. София
Успехът идва с редовни тренировки!

Ей тия буфосинхронисти ще ги отнесем като куцо пиле домат:
Скрит текст:

Ето и подходяща маса
Скрит текст:

Сарки, на това куфарче трябва да е изтипосан моят лик - как гледам лошо зомбитата!  Mr. Green

# 452
Саркът, Зиса ти е наподарила винкел за именния ден, струва ми се?

Розе, ще ги отнесем като Зевс Европа ще ги отнесем.
('Скюз ми, 'ма то от толкоз митологии в съседната тема... заразих се. И много неща научих. Розе, ще трябва да ни спретнеш едно семинарче, супер интересно разказваш.)

Цитат
Бяхме канени на сватба с приспиване, ами не пожела да го гледа.

Понеже е за поне няколко теми - Правописната, Смешки от форума, че и брачните нюанси на Кога загубихте девствеността си, чудих се, чудих се, и накрая го тръснах връз плота тук.  Mr. Green
Просто си представих как в задълженията на гостите влиза и това да приспят младоженците. Като едно време по кралските сватби.
Найс, а?

# 453
  • гр. София
 Joy Joy Joy
Ох, сълзи ми текат, корем ме заболя от хилеж с това приспиване. Така нагледно си го представих!

Няма проблем за семинарчето - когато кажете. Ще е много интересно да си обменим религиозно-митологична информация. Баницата от мен.  Grinning

# 454
Машинен превод. Потресена съм.

Alberto Manzi wrote The moon in the barracks in 1974 and with this novel, translated into eight languages ​​and was described as a work of art especially for the simplicity of language, obtained in 1978 Osterreichishen Kinder-und Jugendbch Preisen.
Emerges here, for the first time, that element of human experience and direct participation that characterized the entire last part of the literary work of Alberto Manzi, up to The Happening Saturday and Gugu recently published posthumously from Gorée. Manzi, in fact, lived long among the "campesinos" in South America, among the people of peasants often forced to live in subhuman conditions, but linked to their land as the trees and animals.
Pedro, the protagonist of 'The moon in the barracks, is the symbol of a transparent situation, not only in Latin America, one of those rare people who, in every part of the earth, trying to restore dignity to the disinherited and awareness, by deleting the words of renunciation. "Yo atendo", repeating it sleepy and remaining hidden in any angle, his countrymen, while Pedro illuminates the scene with the incredible tenacity of those who knows that the world is he who has the courage to act. He realized that, for those who want and those who believe, there is the possibility of a new and different. Because of this common hope of redemption, although unaware of parties and ideologies, Pedro will fight until the end.

# 455
  • гр. София
 Crazy
Лекинко ми се поизкриви мокъкЗ от тоя текст.
Това го чете италЯнската християнка май, нали?

# 456
Да, не разбирам италиански, а ми стана интересно и си помогнах онлайн. Това, което всъщност ме потресе, е качеството - сравнено с това отпреди 7-8 години, когато последно съм поглеждала машинен превод. С изключения позволява да се разбере голям процент от смисъла. Нищо общо с това, което би излязло навремето. СБСМ, ще си ревизирам скептицизма относно дългосрочното развитие.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 00:13 от Nickkie

# 457
Машинен превод. Потресена съм.

Alberto Manzi wrote The moon in the barracks in 1974 and with this novel, translated into eight languages ​​and was described as a work of art especially for the simplicity of language, obtained in 1978 Osterreichishen Kinder-und Jugendbch Preisen.
Emerges here, for the first time, that element of human experience and direct participation that characterized the entire last part of the literary work of Alberto Manzi, up to The Happening Saturday and Gugu recently published posthumously from Gorée. Manzi, in fact, lived long among the "campesinos" in South America, among the people of peasants often forced to live in subhuman conditions, but linked to their land as the trees and animals.
Pedro, the protagonist of 'The moon in the barracks, is the symbol of a transparent situation, not only in Latin America, one of those rare people who, in every part of the earth, trying to restore dignity to the disinherited and awareness, by deleting the words of renunciation. "Yo atendo", repeating it sleepy and remaining hidden in any angle, his countrymen, while Pedro illuminates the scene with the incredible tenacity of those who knows that the world is he who has the courage to act. He realized that, for those who want and those who believe, there is the possibility of a new and different. Because of this common hope of redemption, although unaware of parties and ideologies, Pedro will fight until the end.
Това ще ми помогне да се подготвя за турнира. Как само ми се допи бира докато го четох! The people of peasants ми хареса. Както и the symbol of transparent situation. И други има, да не го преписвам. Аз ви напускам, че бирата пристигна. Аз съм много съвестна и започвам активна подготовка. cheers beer2 beer3 beer

# 458
Такааа....пиете и се криете, криете се и пиете , че и карти цакате  Laughing
Сяркоу ,жива да си !

# 459
С голямо закъснение - честит имен ден на Sarcasm. Другото ще го боря утре Grinning.

# 460
Апокалиптик, няма нужда да бориш, Латето току-що синтезира последните 30 страници.  Mr. Green

# 461
Да, Nickkie, май така излезе. Пиенето особено - да, аз съм по тая част Mr. Green

# 462
  • София
Хм, ние си имаме архитект, юристи, филолози от всички страни, антрополог и земеделец ('скюз ми, ако пропускам неволно някого), обаче няма сведения да си имаме доФтор в темата.

Как ще оцелеем при следващия Зомби Апокалипс, ми кажете?

зомби!  #Shocked
къде??????? smile3506

Мноу тещо напечено е бил форумно, а? нещо май, май... щом и до ППМейски прочит на смирението сте стигнали  ooooh! прочетох, думи нямам

# 463
  • n/a
Ида, ида ... добре съм. Да.
Купонът свърши. Домочадието е по леглата. Спи. Аз си довършвам
вечерта и дозата. Малко ми е, щом не мога да заблудя и себе си, че
разбирам за какво си говорите в последните страници  Mr. Green
Смесих, но колко ... ще се разбере утре. Едва ли ще е сабалян  Whistling
Карах я по нарастващата ... първо по-леките, сега съм на хубаво
твърдо, уиски сиреч, щото за друго няма мезе, а то не иска, върви
само с лед, 2 бр.
От вируса няма помен. Не ми било вирус, а сценична треска ...

Добре сте ни дошли  Mr. Green

То едва ли по това време ще има кой да ми рекне, ама къде са
темите - купон? Т.е. кои са  Wink

# 464
Християнското семейство; Девствеността и Красивата и Грозната. Накратко, Клюкарника на първа страница. Християнското вече на гущер понамирисва, според мен, така че чети бързо.

Пяхти, като заглавие на сапунка са тез теми.  Mr. Green

Уискито много помага за сценична, така е.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт