Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 614
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Costa Rica

Приносът ми към Уебинарията. Хлъц!

# 436
Здравейте банда  Grinning Късно пристигам, но ще опитам да наваксам, да видя какви сте ги сътворили  Laughing

# 437
Никак не е късно, отворено е денонощно, с 5 минути пауза рано сутрин.  Mr. Green

Бира?

# 438
  • гр. София
Ха наздраве!

# 439
Хм, ние си имаме архитект, юристи, филолози от всички страни, антрополог и земеделец ('скюз ми, ако пропускам неволно някого), обаче няма сведения да си имаме доФтор в темата.

Как ще оцелеем при следващия Зомби Апокалипс, ми кажете?

Embarassed moi, moi

# 440
Значи, 1) Safe! 2) Пуци е била права.  Mr. Green

# 441
  • гр. София
Какво ще кажете в някоя от вечерите, в която нямаме културно мероприятие, да си организираме

Бира Понг е игра, при която играчите се стараят да вкарат топче в чаши с бира, наредени в триъгълна форма в двата края на маса. Целта на играта е да се елиминират чашите на другия отбор, преди да са елиминирани собствените чаши. Чаша се елиминира, когато топче се вкара в чаша с бира. Отборът, чиято чаша е елиминирана, трябва да изконсумира течността от елиминираната чаша. Играчите могат да формират отбори или да играят поотделно на елиминационен принцип чрез набиране на точки.

Екипи за участниците:
Скрит текст:

# 442
Добър вечер (нахлувам в темата ви в стил Вежливия лос Laughing ). Една убавица от тук списващите беше така любезна да ме покани и аз бързам да се натреса. Още не знам за какво си говорите, но се надявам да не ви преча, аз първо ще ви послушам, после ще се включа на бързи обороти Laughing

# 443
Welcome, Fairy.  cheers

Любезният Лос, аххх, любезният Лос...

Сещам се за първото заглавие на британска тема, след като номинациите доведоха мен, Анджи, Книдска и други на британска почва - "Множим се бързо и качествено, с песен на уста".
Та, може да се наложи да го изплагиатстваме скоро.  Mr. Green

Розе, много добър почин, много. Само... много бира ще се изплиска разхитително по масите с тез топчета. Не може ли просто да се надпиваме?  Mr. Green

# 444
Иии хоп! Колега, жива да си.   bouquet Отново ме поразява усещането, че ако случаен минувач отвори темата, ще се оцъкли трайно.

Пуци, бе, видя ли, видя ли, че не плашим толкоз много народа.  Mr. Green

# 445
  • гр. София
Фейче, привет!  Hug

Ники, тя, масата ще е специална - с висок бордюр, че да не отива зян бирата. А може чашите за игра да са пълни с вода, а тези с бира да стоят отстрани и при всяка отстранена водна чаша да се изпива бирената.
Радвам се, че одобряваш предложението ми. Спортно мероприятие си нямахме.

# 446
Добре заварили, надпивачки с бира, мога ли да се цаня за съдия, щот участието ми в състезанието е обречено на провал Embarassed Laughing

# 447
Мхмм. Добре ни идва спортното, Розе.

Фейче, само си вземи свирка и нещо срещу махмурлук.

Запитвам отсега - има ли доброволец да поеме оформянето на следващата ни тема? С все ъпдейтване от настоящата и преоформяне по лична преценка? Понеже е силно вероятно да не мога да отреагирам овреме, когато тази се изпише.

# 448
Ще си взема свирка, дудук, каквото кажете. само имайте предвид, че ще бъда строга, но справедлива, дори на моменти зла, в случай, че видя, че някой мами или пък разлива безценната течност.  Mr. Green

# 449
  • някъде ... тук ...
ооо, ако е за пиене - пишете ме.
ама иначе съм с две леви, по-точно две десни и няма да нацеля която и да е чаша с топче.

Общи условия

Активация на акаунт