Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Розе, много хубав поздрав.
Тази вечер ми е музикално. Не помня обаче имахме ли обявен жанр по програма.  newsm78

# 616
  • гр. София
В понеделник нямаме нищо по програма. Че нали е първи работен ден след два почивни и не се знае на кого как му понася.  Rolling Eyes
Не се разбрахме в кой ден ще провеждаме бир понгът?  Rolling Eyes
Може в петък като край на работната седмица.

Не можах да не го тропна тук:
Цитат
какво харчене ви чака като се роди литъл ангелечето

# 617
Много готино.  Mr. Green

А за бир понгът, забелязала съм, че петък вечер всички най липсваме, та може би четвъртък? Подготвително така.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 23:20 от Nickkie

# 618
  • гр. София
Четвъртък е екстра! Тъкмо след вечерта с песните и танците на народите  Peace

Embarassed EmbarassedАз да питам, извинявам се предварително за тъпия въпрос, но, както съм уточнявала нееднократно, съм сал един прос юрис - стокър такъв, който чете мненията на друг директно от профила му ли е?

# 619
  • Казанлък of all places
Стокърът ти се влачи по петите и складира инфорамция за теб, за да ти я избумка в подходящ момент по главата. Примери - бол. Simple Smile А сталкерът те следва и шпионира.

# 620
Стокър е човек, който вманиачено преследва/ следи друг. Обикновено, но не само звездите си имат такива.
По форумско го използваме шеговито-метафорично (надявам се  Mr. Green), но на практика осъществяването е най-вече точно чрез "Последни публикации" на еди-кого си.  

Сега се сещам, че Рокси беше пуснала навремето тема по темата.

П.П. Докато правя словесни напъни, Анджи ме преварила кратко и ясно.

# 621
  • гр. София
Благодаря за ограмотяването.  Hug
Ма божееее, бива ли да съм толкова непросветена?!!  ooooh! Срам ме е от мене си. Отивам в ъгъла да се срамувам...

# 622
  • Казанлък of all places
Вместо да се срамуваш, ливни по една бира.

(Гледай поведението на Неназовимата по отношение на Пуци, смисляй стокър. А Рокс персонално с какво чудо се беше уредила...)

# 623
  • гр. София
Веднага!

# 624
Наздраве! Мерси!

Това не е за Смешките, а почти като за Rhyming Slang - a:

Цитат
Благоверният си ебил камшика, че на стари години не му се става болногледачка.

# 625
Кастингът за допълнителен почасов барман започва.
Моля всеки член на уважаемата комисия да въведе малко име или псевдоним в поленцето тук, за да открием мероприятието.  Mr. Green

# 626
Ау, ама верно ли, АнгиFlutter Ей ся се възгордях като стой та гледай. Кой като мен!

Ха добро утро, макар че мисля да спра да разговарям с мърша като вас - нямате си стокъри.  Crossing Arms

# 627
  • n/a
Мърши, мърши, ама от разни работи отбираме, а?

А, добро утро! Свежо и приятно. Ще да е хубав ден,
така го пожелавам. Че много бач ме чака, много не-
що.

Хо-хо, "английскими буквами". Пък кирилицата ѝ викат
"русскими буквами". Голям гръч ми е, като се обяснявам
с тамошните туземци по тоз' повод, шъ знаете  Mr. Green

# 628
  • Пазете Гор
Нам никАк не просто английскими буквАми употреблят. Барман должно бъйт мужчина, или женщина можно тоже?

Що не казвате, че имало тема за християнските ценности, секса и семейството. Ние се имаме за капацитет, щяхме да се изкажем! Ако не за ценностите, то поне за семейството. Ама на, зачетох се в друга тема там, за сефтето - кой, кога , с кого, как, доколко, къде и докъде? Много поучително беше.

# 629
  • Казанлък of all places
Вторниците обикновено са ми човеконенавистни.

Куркума, на върхами на языками беше да ви предложим Вас за барман, ще ли се съгласите?

Пуце, не подбъзиквайся с Неназовимата, ще видиш ти като дойде на работното ти място да разпитва работи ли там едно такова цикламено...

Общи условия

Активация на акаунт