Този път и аз ще пратя снимка за колажа,че предния път не успях.
Лек и усмихнат ден на всички

Сега приготвям аптечката, дано не се налага да я ползваме 
/наистина отстрани е лесно да се дава акъл, живота си е тввой/ - има толкова много дечица с малка разлика, няма да е първата и последната твоята "кака"
, зора ще е първите няколко годинки, но пък после ще са си другарчета и ще си се гледат сами така да се каже
Финансите никога не стигат, така е, но както вече са изтъкнали и другите - повечето нещица си имаш от дъщеричката си, а и винаги можем да помогнем с по нещичко, можеш да разчиташ, момичетата не веднъж са доказвали, че са с големмми сърца

Ако решиш да направиш аборт, го направи възможно най- бързо. Не знам дали в България е разрешен медикаментозния аборт, но знам, че той е най- разпространеният метод за прекъсване на ранна бременност тук. И задължително взимане на мерки за контрацепция след това. От думите ти лъха увереност, че може да се справите, но липсата на подкрепа от страна на мъжа ти те плаши. Прегръщам те и каквото и да решиш, имаш моята подкрепа! 
. Ох, вчера е имало именици, а съм ги проспала- да са живи и здрави!
Аз справям багажа, утре рано рано тръгваме, днеска търчак по нотариуси за пълномощно от татито, щот няма да е с нас, после правих застраховка на дребния, да накупя тъй онуй и времето мина...малко с едно наум заминавам, защото не сме оправили напълно дриса , ама дано до неделя е 6 - да може да си хапва милото, там ще има да гледа...Вземам арсенал лекарства и се надявам скоро да не ни трябват
Аз справям багажа, утре рано рано тръгваме, днеска търчак по нотариуси за пълномощно от татито, щот няма да е с нас, после правих застраховка на дребния, да накупя тъй онуй и времето мина...малко с едно наум заминавам, защото не сме оправили напълно дриса , ама дано до неделя е 6 - да може да си хапва милото, там ще има да гледа...Вземам арсенал лекарства и се надявам скоро да не ни трябват

! Препоръчани теми