Отговори
# 660
добро утро (щото пак съм си у домА, детето на ясла, мъжО на работа)  Hug

Йоанка, и Светли е със сополи, ама си го пращам на ясла - да ги носи от където ги е донесъл. Диша си де, не е сериозно.

Пак за тръшкането - тоя Спок голям теоретик, ама само така не става.
Иначе и ние сутринта правим циркове да го разсейваме да не се стигне до там, че трябваше да излизаме. Иначе вечер да се тръшка, да прави каквото си иска, ама като го водим на ясла да е червен от рев не върви.

Пуснала съм си диско от 80 год. (ей, да можех да се върна там) и се надъхвам. Може и една Йога да ударя, ако успея да вържа ДВД-то.
А за работата - ако ме уволнят, имам 2 месеца. Един скъп проект ми е на бюрото и просто тотално ще им усера нещата, такива простотии ще им напиша, че ще има  Rolling Eyes. А за оная женица  #2gunfire.
Не знам дали ви казах, ама веднъж ме пита за Светулко и аз и казах, че хвъля всичко на земята, коментара и беше "crazy boy". Това ще и го изкарам през носа.

# 661
И аз да се включа, че диването заспа.
 Голям проблем ми е че включва котлони, фурна, пералня, комютъра рестартира, изважда сд-то, същото се отнася и за телевизорите, които достига - включва изключва, сменя канали, ремонтира видеото и двд-то.
 ooooh!все едно за моето дете пишеш Mr. Green, даже крие разни неща във фурната, добре, че имам навик да поглеждам  преди да включа... Всички болни да оздравяват( и ние в това число).

# 662
  • София
добро утро (щото пак съм си у домА, детето на ясла, мъжО на работа)  Hug

Пуснала съм си диско от 80 год. (ей, да можех да се върна там) и се надъхвам. Може и една Йога да ударя, ако успея да вържа ДВД-то.
Йе, йе, йеееее! Grinning Давай!!! newsm35

# 663
  • София
Ейй с хитчетата от  80-те ми напълни душата  bowuu
Аз (както и миналата седмица) така я бутах къде сополи, къде не- но ми се обадиха от яслата по телефона, че бил много отпуснат, нямал тмепература- ама да го взема  #Crazy и аз скокнах за 10 минути до там. Абе да ви кажа малко преекспонират, ама нейсе- 4 дена ще сме цузамен  hahaha, времето се очертава хубаво и ако уцеля режима с разходка и сън ще е екстра.

# 664
забравих да кажа, че висящите работи от тавана, имат ефект, заплесва се.

Аз утре ще гледам Светулко, ама толкова ми е странно, че аз съм тук, а той - не. Толкова сме срастнали заедно.

А тук ако не го заведа в яслата трябва да давам обяснения 1 час. Като беше с Т лятото не го водех, че беше вирус да не го разпространява. И 2 път като се обадих, ме питаха "Пак ли?". Иначе се надявам ако има нещо да ми се обадят.

Иначе хем ходи от 2 месеца 4 дни в седмицата си реве по 5 мин. всяка сутрин, има си ритуал човека, и после всичко е ОК.

# 665
Не знам дали ви казах, ама веднъж ме пита за Светулко и аз и казах, че хвъля всичко на земята, коментара и беше "crazy boy". Това ще и го изкарам през носа.

О Т М Ъ Щ Е Н И Е!  #Cussing out Бахти смръдлата проста!

# 666
  • София
забравих да кажа, че висящите работи от тавана, имат ефект, заплесва се.

Аз утре ще гледам Светулко, ама толкова ми е странно, че аз съм тук, а той - не. Толкова сме срастнали заедно.

А тук ако не го заведа в яслата трябва да давам обяснения 1 час. Като беше с Т лятото не го водех, че беше вирус да не го разпространява. И 2 път като се обадих, ме питаха "Пак ли?". Иначе се надявам ако има нещо да ми се обадят.

Иначе хем ходи от 2 месеца 4 дни в седмицата си реве по 5 мин. всяка сутрин, има си ритуал човека, и после всичко е ОК.
Извинявай, че забравям така - но в коя страна сте?
Супер е да си сама вкъщи! Най-любимото ми! Grinning (Но почти невъзможно, защото всеки, който ни е помагал иска да седи вкъщи, а ние да излизаме някъде...)

# 667
Аги, виж си ЛС.

Пчеличке, аз към такива хора нямам нищо - те нямат нито дете, нито куче, нито внуче. Имат една фирма на трупчета.
Ама тоя коментар ще и струва много.
Че вечер се връщат и пак са на лаптопите, пусти пари ("Пари, пари" казал кир Михалаки и щал да глътне света").  А аз чакам да стане 5 и като ида и маминия като ми скочи, 2 протегнати ръчички, баш как си го постнала във Фейса.

Слушам Милена "Месо", а то станало време за обяд.  

# 668
Искам и аз Миленкаааа, ама се приспиваме, уж Joy
Аги, в училище нещата вече стават истински. Аз още не съм натрупала опит, нека се изкажат и мамите с по-големи деца, но усещам как се изплъзва, само за миг да я оставя без надзор и внимание. Много е "хлъзгъва" почвата, по която вървим сега. Нови деца, нова обстановка, по-големи около тях, различни навици и всичко лошо е интересно и забавно, забранено, но желано..... Трудно ми е на мен, сега като се прибере от занималня основно с нея се занимавам, говорим, преглеждаме, разказваме, но всичко, ако аз питам. Сама да ми разкаже нещо? Нееееееее! Събрала се е с едно момиченце, което още не мога да го разбера какво е, оказа ни се 3-та братовчедка, по моя линия, Алекс е много щастлива, че е открила братовчедка, но на мен не ми харесва, че все с нея и са тандем - бързат да си напишат задачките и после беснеят. А нали се сещате, че като бърза, не внимава и вчера 5-ците и бяха ужасни, та после писа и вкъщи 1 страница....
Спирам, че много мога да говоря по темата.
Заспахме, за 10 минути, екстра! Хайде отивам да ям.

# 669
И моя бърже се предаде днеска на Сънчо, то голям зор с тея пъразлки, умора голяма... Mr. Green

Да минават сополките на малък сладък Криско бърже бърже  Hug

Айде, заминавам да въдворя малко ред в хаоса, трябва да ви постна някой ден снимка какво е в нас кат заспи и преди да съм подредила... smile3502

# 670
Айде, заминавам да въдворя малко ред в хаоса, трябва да ви постна някой ден снимка какво е в нас кат заспи и преди да съм подредила... smile3502

Не мож ни изплаши, бъди сигурна!  Peace

# 671
Черпя ви с печено тикве, мноооого ми се е прияло, после ще ида да купя една да пекна да не ми стане нещо... Mr. Green

Зверчето спи трети час вече...егати рахата

# 672
Скачам на тиквето, тук тиквите ги тачат само за хелуин

А с това спане 3 часа да не висиш нощна смяна после

# 673
Заспа в 13,40, събуди се в 17ч., утре ще кажа за нощната смяна.
За протокола - бихме ваксинката днес, не рева много, но съм забелязала, че след ваксини спи много hahaha

# 674
Хах, Миленка аз не съм радвам на такъв следобеден сън, че вечер няма заспиване... Mr. Green
Ятце, браво на героя. Дано нямате реакция от ваксината.

Общи условия

Активация на акаунт