Отговори
# 675
Моят пък хич не щял да спи на обяд, мъжо в чудо се видял ooooh!
Как е нощната смяна?  Mr. Green

# 676
  • София
При нас следобедното спане не пречи на нощното... Понякога заспива към 1, понякога 2 часа, но обикновено до 4-5 някъде. Вечер си ляга към 8 и, ако няма болки от зъби, или съуд или жега, до към 8 - 8:30 сутринта. Peace
Лека нощ, момичета! Simple Smile

# 677
  • София
Добро ви утро с леко намигване към лятото

# 678
Добро утро Hug
Буба е със сополи и съответно  не сме спали,а мен ме наболява гърлото Tired
Отивам да се чудя какво ще храня капризната, а то нямам и избор особенно,обикновенно предлагам по най-малко 3 неща,а днес със сополите, бързо ще ми реши проблема с чуденето ooooh!
Бобчо, аз тук ще ти отговоря, сутрин и вечер по еда тубичка осицлоскок... ми е казала педката разтворено във водичка и Инфлуцид веднъж на ден, ще видим сополяка с кво ще го борим newsm78
Айде милички оставям ви,дано да няма други болнички и днес да  се насладим на прекрасно слънчево временце Hug

# 679
Честит рожден ден на Евилчето!!!
Скрит текст:

# 680
Честит рожден ден на Ев!

Скачам на закуската, че море не съм виждала от 2009.

Светулко днес е киселяк, стана с рев, 1 час преговаряме за пандера, сега се въргаля по земята. Не яде много, 1 препечена филийка.

Лек ден мами!

# 681
  • София
Скрит текст:

Заповядайте...по случай 19-я ми рожден ден  #Silly

# 682
Хайде, още една пълнолетна...искам и ааазз Laughing

# 683
Евилче, сега като си пълнолетна да внимаваш с алкохола и мъжете  Naughty
Да си здрава, щастлива, обичана и уважавана   bouquet

# 684
Нощната смяна - добре, заспа към 23ч, но сутринта в 7ч. си беше на крака.

Хайде и тук да честитя на една от майките-героини - Евилче, още веднъж, да си жива и здрава, да им се радваш на твоите момчета и те много да те радват!

Скрит текст:

Ние вече спиме, днес за 4 минути заспа, но естествено преди това до обяд на няколко пъти ми изпробва нервите, които вече не са дебели, като корабни въжета и са готови да се скъсат. Трябва да ги заздравя по някакъв начин, че не се издържа вече... newsm78 #Crazy Mr. Green

# 685
  • София
И тук честит празник Ев  Hug
Днес е крив ден за Крис. Не яде, не слуша, нарони бисквити по мокета  #Cussing out
Дано следобед дойде на себе си  #Crazy

# 686
  • София
Охооооо....! Честит Рожден Ден и от мен, Ев!! Да си жива и здрава и мноооооого честита! Винаги обичана и уважавана, и заобградена с любими хора! Весело прекарване на празника!! Sunglasses

# 687
да ви почерпя, днес племенницата има р.д., да ми е  жива и здрава Heart Eyes.

# 688
  • София
Ooooo, Happy Birthday и всичко най-най и на нея!! Да ви е жива и здрава! На колко става?

# 689
  • София
Gallini, честито и на племенницата ти!

Общи условия

Активация на акаунт