Отговори
# 180
 Честит празник и тук на пчеличката-обичаме те

И сега специално да почерпя-вчера следобед станах леля на бебе Александър-3600кг и 50см,нормално раждане с някаква упойка,но не знам подробности Peace
много съм щастлива и си мисля ,че човек никога не трябва да се отказва от мечтите си и това бебе е пример за това,след 10 години брак се появи и тяхната радост

# 181
Ами хайде и тук да почерпя! Както вече споделих, ставам на цеееееели 21 години!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Янче, да е жив и здрав големият мъж!  Heart Eyes

# 182
  • София
И тук да драсна   party006
Честит рожден ден Лили! Жива и здрава!
Ние сме добре, Крисун на ясла, мама на работа  newsm63 Днес сутринта докато му обувах яслените сандалки, госпожата му дойде при гардеробчетата да ни види и Криско като я видя взе да и пляска  hahaha Милия не знае как да покаже доволство Joy
Иначе дано са здрави есенно-зминия прериод, че се притеснявам и той да не боледува и отсъствията от работа.... В тоя ред мисли мислите ли да давата нещо стимулиращо против настинки и т.н.?

# 183
  • София
Айде и тук - Лили, честит рожден ден!! Мнооооого щастие, Любов и късмет във всичко!! И весело прекарване!! Sunglasses

Честито и на Янчето за племенничето! Hug Да ви е живо и здраво!!
С тези почерпки вашите.... направо ми текат лигите...! Wink

Искрено завиждам и се радвам на дечицата, които тръгват на ясли! Това си е нов период в живота! И нова свобода за майките! Grinning (Нашият скапан Лозенец има само 2 ясли и естествено, без връзки няма как да се вредим.... Confused)

# 184
  • София
Писах реч, писах, ама кой ще я казва ...... пред цялото училище #Crazy Sick Mr. Green

Защо трябва да казваш реч пред цяло училище? И пред чие училище? Rolling Eyes

# 185
Лили, Честит Рожден Ден, скъпа!
Да си ни жива и здрава, само щастие да цари около теб и много късмет ти пожелавам!

Аги, покани ме учителката да приветствам първокласниците от името на родителите и аз .... се съгласих, ама що ли ми трябваше....

Ох, момичета, този малкия ще ме довърши, последните дни е просто невъзможен. Дали, след като го оставих на баба му и сега си отмъщава, дали от смяна на време, не знам, но такъв кисел и такова дране, тръшкане и рев за всичко, не съм виждала!!!! Ей го на и сега - спи му се, кисел е заради това и не ще да заспи - дере се като прасе. Не е гладен, няма температура, видимо няма някакви други оплаквания, а се дере. Сега му измих очичките и пак го сложих, млъкна......... По принцип не вярвам в уроки, ама...... Сутринта майка ми го гледа, че с каката ходихме на финални покупки, дали пак си отмъщава?!?! newsm78
Като ви чета, как добре се справят с яслата дечицата ви, като ще го пускам от другия месец и него, ще си взема един месец отпуска и ще го ударя на мързел....

# 186
  • София
Като ви чета, как добре се справят с яслата дечицата ви, като ще го пускам от другия месец и него, ще си взема един месец отпуска и ще го ударя на мързел....

Йеееее.....! Браво!! Sunglasses
Може да са зъби, а....? Rolling Eyes Али е така, когато я болят венците....

# 187
Лили, Честит рожден ден!
Да си много обиЧана жена и много горда мама!

Не завиждайте за яслата, Че маминия всяка сутрин реве по 5 мин, ама после му минава.

Аги, Честит племенник.

# 188
Янче, честит племенник Hug Много е хубаво когато се раждат бебета. Аз чакам с нетърпение една приятелка да роди, края на декември ще е. Колко много неща съм й приготвила за даване Laughing

Лили, честит рожден ден и да си много послушна майка - да слушаш какво ти казва детето Wink

# 189
И аз чакам  с нетърпение бебенцето на най-добрата си приятелка и кръстница на моето дете , на 15-ти сега влиза в деветия, ама май до края на месеца ще имаме хубава вест, че големичко било и май му е тесничко вече  Heart Eyes

Нямам много за казване ново, дребния е на вълна цветове и само обикаля и търси сини неща/сега е на вълна синьо - левскарче, какво да правиш... hahaha/, иначе сутринта новата му дума беше "мамалад" - казах му, че това е направил в пампата... Joy е голям смех, повтаряше си я като луд и се хилеха с баща си половин час, после пак се присети чат пат  Laughing

# 190
Честит Рожден Ден Лили, да бъдеш много обичана майка и жена!  Hug

Янче, честит ти племенник!

...сега само толкова, а да  и тук Ев да се разпише че ми липсва....  newsm78

# 191
  • София
Лили, честит рожден ден  Hug.

На Янчето честит племенник   bouquet Да ви е жив и здрав!

Аспарух тези дни е ужасен, много е крив, все иска да се гушка, ревнува от котарака ли, от корема ли, не знам...

Я кажете, като настане време за раждане на кого да сигнализирам?

# 192
Минавам да метна с ръчичка на бързо. Преуморена съм, боли ме много. Вчера махнаха 3 сливица на големия и недоспиването и емоциите са ми в повече, а вече и болките. Минавам само да се разпиша, че не съм ви забравила.
Евилче, гледам поста ти над моя и само да кажа две неща - Пчелата се е записала за вестителка отдавна  Hug, а така като гледам със снахата ще раждате по едно и също време. Края на Септември ще ставам леля  Heart Eyes
Мернах, че някой нагоре е станал леля   bouquet Честито!

# 193

Направо се изложи и ти!  Mr. Green

# 194
  • София

Направо се изложи и ти!  Mr. Green

Еми....бременна, тъпа, била съм и руса като дете... Hug

Общи условия

Активация на акаунт