Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 89 029
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Махи се оплаква от Хюррем, за това, че е "завладяла" харема.

Хатидже: "Аз агонизирам, не мога да се занимавам с твоите проблеми".

Махи препоръчва на Хатидже да не се развежда с Ибрахим. Така щяла да играе по свирката на Хюррем. Не бивало заради някаква си връзка с някаква си наложница.

Хатидже: "Аз не съм ти, Махидевран, не мога да приема подобно нещо".

Махи: "Лишете го от близост, но не се развеждайте. Така силата на Хюррем ще се увеличи. Защо мислите, че дойде и Ви разказа?"

Х.: "Де да беше се възползвала ти от същите тези съвети... Тогава Хюррем нямаше да е така силна".

# 421
Още от първата серия започнаха да го режат май...

# 422
СС: "Дадох още малко време на Хатидже да реши какво да прави с пашата. Изборът е неин".

Хюррем: "Но защо постъпихте така? Днес мами Хатидже, утре ще измами и вас".

СС я отряза.

# 423
Махидевран посещава Нигяр в тъмницата.Махидверан към Нигяр "Нигяр, млъкни.Теб вече никой не може да те спаси".Нигяр разпитва за Ибрахим.
На Мустафа явно му допада наложницата, приготвена за халвет (или той си я избра, не знам...)
Доколкото разбирам, Гюлфем обвинява Хюррем, казва и, че е трябвало да си мълчи.
Мустафа вилнее в леглото с наложницата  Grinning Grinning Казва и, че може да се оттегли.Спомня си за съвета на Ибрахим, за трите животни, които ядат от човешката душа.
Рустем ага с султана.Падишахът му казва, че ще му възложи задача.Принц Мехмет е с нови покои, най-накрая.

# 424
# 425
Пашата прави планове да се създаде друга държава след края на похода.

В писмото е написано, че е разпоредено Ибрахим да бъде убит.

Ибрахим щял да управлява той новосформираната държава.

# 426
Сюлейман дава на Рустем ага мистериозното ковчеже.
Ибрахим обсъжда политическата и бойната тактика със своите съветници - Мустафа Паша и Искендер Челеби също са там.
Паргалъ размята оръжие пред Искендер.
Хюррем, Михримах и Мехмет ще яздят.Рустем ага, който все още е коняр ги обслужва...

# 427
Цитат
Хюррем: "Ако знаех, че пашата е така похотлив, щях да съм го измислила преди тях".
 остроумно Laughing

# 428
  • Burgas
Здравей те момичета сигурно е коментирано, но не ми се чете много назад, за това питам: преди малко видях, че са започнали да излъчват сериала по ТВ7, та въпроса ми е утре ще го повтарят ли по някое време, че го изпуснах тази вечер?

# 429
Гюлшах е била изпратена от Хюррем Гюлфем да освободяла апартамента.

Гюлфем щяла да напусне чак след като султанът нареди.

Рюстем паша се появи. Щял да служи на Хюррем, така пише в писмото.

Тримата обсъждат назначението на Хъзър реис за главнокомандващ флота.

Подчинените на султана са против, но СС е непреклонен.

# 430
Гюлфем и Гюлшах говорят, не успях да разбера какво, загледах се по БГ излъчването.Разбрах само, че Гюлфем изгони Гюлшах.
Рустем дава на Хюррем някакво писмо, не знам автора, отново останах неинформиран  Grinning Grinning Хюррем се опитва да изкопчи информация от Рустем каква е задачата му.
Сюлейман събира дивана си.Говорят си за шейх-юл-исляма, мисля, че се избира нов, тъй като старият е починал, но не съм сигурен Simple Smile
Наложниците в кораба си говорят нещо, сочат някакъв остров, мисля, че нещо им е познато...
Една от наложниците скача от кораба, дава на Джансу кръста си.
Мустафа събира съвета си в Маниса.

# 431
Гледайки паралелно двете серии установявам,че много си приличат!

# 432
Пиратчето: "Ти защо не скочи с нея? Преди няколко дни не говореше нашия език, а сега го говориш по-добре от мен. Коя си ти бе, жено?"

"Не е важно коя съм, каква съм".

Мустафа откри дивана.

Бекир ага е повикан от Мустафа. Много е нахъсен, има самочувствие, щял да сложи шехзадето в малкия си джоб.

В една от предишните сцени Бекир ага нещо обсъждаше зад гърба му.

# 433
Пашата прави планове да се създаде друга държава след края на похода.

Ибрахим щял да управлява той новосформираната държава.

Е,браво на Ибрахим Mr. Green той забрави ,че беше само един соколар ooooh!  
толкова много власт получи /имаше всичко  Naughty а все не му е достатъчно... #Crazy

# 434
Здравей те момичета сигурно е коментирано, но не ми се чете много назад, за това питам: преди малко видях, че са започнали да излъчват сериала по ТВ7, та въпроса ми е утре ще го повтарят ли по някое време, че го изпуснах тази вечер?

Повторението е утре в 13 ч  Peace

Общи условия

Активация на акаунт