Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
И накрая какво се получи..На Ибрахим нито главата на Нигяр,нито цигулката му изпратиха..Най-било на Сюлейман доспехите..С една дума не познахме..Тази иранска наложница много черна ми се вижда на мен..

# 466
Хатидже сега вече съвсем ще изкука Mr. Green

# 467
  • София
Дали  ХЮ ще и отвърне newsm78

# 468

Всъщност Гюлфем разказа всичко на султана, така ли?  Rolling Eyes Rolling Eyes Както я наговориха Махи и Хатидже? newsm78 newsm78

# 469
Благодаря на всички за преводи, подсказки,резюмета, снимки....

# 470
Малееееее Хатиджето се развихри! Не й отива! Ще надмине валидето!
При тези удари от всички страни ми се струва,че Хюрем даже е мека.. и дори почвам да оправдавам
методите й да защити себе си и децата!
А на Махито все някой друг да й свърши черната работа

# 471
Толкова години минаха мъжете поостаряха,обаче жените-не.Нямат мръдване,ей..  Joy Joy Joy

# 472
...При тези удари от всички страни ми се струва,че Хюрем даже е мека.. и дори почвам да оправдавам методите й да защити себе си и децата!
yes За разлика от тия истерички тя се владее и е хитра, затова печели.
То пък взе, че свърши.  ooooh!
Някой знае ли нещо за корабокрушенката, защо се беше засилила така към двореца?

# 473
Толкова години минаха мъжете поостаряха,обаче жените-не.Нямат мръдване,ей..  Joy Joy Joy
И ние като тях hahaha hahaha hahaha

# 474
Цитат
Peace

# 475

На финалната сцена Хюрем, вместо да отвърне с шамар, постъпи по христиански - обърна и другата буза... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 476
Цитат
Peace
Природно интелигентна е. Grinning

# 477

На финалната сцена Хюрем, вместо да отвърне с шамар, постъпи по христиански - обърна и другата буза... Rolling Eyes Rolling Eyes

Laughing
Дали? Не ми се вярва!
Както са самички двете такова "скубане" могат да си спретнат... Joy

# 478
Хе-хе, не е сигурно.  Party Ще видим в другата серия.  Wink
Малко съм разочарована обаче, не очаквах че подобни сцени срещу Хюрем ще продължават и в този сезон.
Лека нощ засега.  newsm46

# 479
Ами действа зряло.Това е правилното решение в ситуацията - много засрамва Хатидже.Ако онази има поне малко акъл в главата, няма да я удари втори път.
А за сцените срещу Хюррем - няма как да е, иначе сериала ще загуби рейтинга си.В крайна сметка още и е рано да става абсолютна господарка, но е и рано да мисли за Мустафа и проблемите на децата си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт