Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Пашата прави планове да се създаде друга държава след края на похода.

Ибрахим щял да управлява той новосформираната държава.

Е,браво на Ибрахим Mr. Green той забрави ,че беше само един соколар ooooh!  
толкова много власт получи /имаше всичко  Naughty а все не му е достатъчно... #Crazy

Без да го оправдавам, мисля, че той просто иска да се откъсне от сарая, от всичко, което го заобикаля там и го държи в зависимост, той иска не толкова власт /въпреки че и тя го блазни/, колкото свобода и независимост. Дори и случката с Нигяр е плод на това желание..

# 481
Да така е- и аз го оправдавам за връзката му с Нигяр калфа...и сега го разбирам,че иска да си осигури нов живот...но чак държава Shocked нима не познава най- добре султана- Сюлейман никога няма да му позволи...
аз все пак ще изчакам превода , и тогава ще коментирам ,че много неща не са ми ясни...а и тази вечер на два стола...главата ми е пумпал Joy

# 482

И Мустафа като баща си явно предпочита синеоки славянки. Laughing

# 483
Толкова години минаха мъжете поостаряха,обаче жените-не.Нямат мръдване,ей..  Joy Joy Joy
И ние като тях hahaha hahaha hahaha
Остана само те да си пуснат бради, да се състарят най-накрая... Joy Joy Joy

# 484
Да така е- и аз го оправдавам за връзката му с Нигяр калфа...и сега го разбирам,че иска да си осигури нов живот...но чак държава Shocked нима не познава най- добре султана- Сюлейман никога няма да му позволи...
аз все пак ще изчакам превода , и тогава ще коментирам ,че много неща не са ми ясни...а и тази вечер на два стола...главата ми е пумпал Joy

държава, свързана с Османската империя каза той..естествено ,че знае, че султанът няма да му позволи.Паргалъ има респект единствено от него..

# 485
Добро утро wavey Kissing Heart

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 13:22 от Lilims

# 486
Добро утро!
Този с брадата ще да е Хайредин Барбароса, но са решили да не го наричат с истинското му име, а Хазър реис. Тежкарски го раздава, явно не е свикнал да се кланя.  Sunglasses
Мустафа уж беше романтичен и влюбчив, а я виж какъв мачо се извъдил - направи си кефа и веднага "можеш да се оттеглиш". Laughing "Никс романтика"
Скрит текст:
както се казваше в един стар соц. филм за едно германско семейство, тръгнало на море в България. Някой ако ме присети за заглавието, ще съм му много благодарна. Филмът беше ГДР продукция.
Хатидже преди ми харесваше, като беше и тя влюбчива, романтична, добра и справедлива. Сега се присъедини и тя към Клуба на разбитите сърца. Mr. Green

Ами действа зряло.Това е правилното решение в ситуацията - много засрамва Хатидже.Ако онази има поне малко акъл в главата, няма да я удари втори път.
А за сцените срещу Хюррем - няма как да е, иначе сериала ще загуби рейтинга си.В крайна сметка още и е рано да става абсолютна господарка, но е и рано да мисли за Мустафа и проблемите на децата си Simple Smile
Да, много вярно, но все пак можеха да разнообразят с нещо друго, че тая схема "всички срещу Хюрем" дето я дъвчеха 2 сезона, сериозно ми омръзна.

А епизодите по ТВ7, след като прочетох коментарите на тези, които са гледали 1ви епизод, не се учудих въобще. Очакванията за дублажа се оказаха верни, така че нямам намерение да си развалям вкуса от оригинала с дублаж.

# 487
Благодаря на момичетата, които помагаха с превода
поне отчасти, да сме в час.
  newsm17

# 488
Всъщност за Барбароса - Хазър Рейс не е грешно име, то е рожденото му.Барбароса го наричат, защото той е втори султан на Алжир - Барбароса II.Неговият по-голям брат е първият султан на Алжир, а двамата се наричат Барбароса, тъй като са червенобради като всеизвестния император на Свещената Римска империя, победител в третия кръстоносен поход.

# 489
Благодаря ,момичета за темата.Най-накрая и 64-ти епизод!!!!Дочаках Hug

# 490
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много, много съмнителна ми тази Фирузе. Има тя цел - Султанът въпрос е за какво... Дали не е поредна убийца?

# 491
Всъщност за Барбароса - Хазър Рейс не е грешно име, то е рожденото му.Барбароса го наричат, защото той е втори султан на Алжир - Барбароса II.Неговият по-голям брат е първият султан на Алжир, а двамата се наричат Барбароса, тъй като са червенобради като всеизвестния император на Свещената Римска империя, победител в третия кръстоносен поход.

newsm10

Много готин тоя, хареса ми.. bowuu Smile Smile thumbsup

# 492

Рейтинг  Peace Grinning

Rayting 12.9.2012......
TOTAL 28,30%
A/B 38,50%

# 493
  • Атлантис, Галактика Пегас
Кой е артиста който играе Барбароса?  newsm78 Като че ли не съм го срещала другаде...

# 494
Колко пъти седмично ще се излъчва сериала по Стар тв? Всеки делничен ден ли ?

Общи условия

Активация на акаунт