Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
# 541
нали ще има превод на 64 серия??? моля моля
Да, ще има, не се притеснявайте. Вече е започнат от вчера още.  Peace В намален състав сме, но ще се справим.  Wink

# 542

Добро утро на всички!  smile3558

Dore Minewsm10 за коментарите. Явно идеята на Мерал е била таква - да бъде малко по-нестабилен, по-чувствителен, раздвоен и т.н...виж, че такъв в началото той се харесваше така на зрителите.

soya-fen , благодаря за добрата новина и труда, който полагате!! omm
Тръпнем в очакване, за да си изясним детейлите от серията!

Хубав петъчен ден на всички!  bouquet

# 543

Да, ще има, не се притеснявайте. Вече е започнат от вчера още.  Peace В намален състав сме, но ще се справим.  Wink
Ох отдъхнах си,много благодаря момичета,златни сте. bouquet
Обещавам,че ще чакам търпеливо. kiss

# 544
Разбира се сега, когато екипът е в намален състав ще трябва да чакаме повече, но това не трябва да ви притеснява.Ние нямаме претенции към това колко бързо ще се превежда един епизод, благодарен съм изобщо, че го превеждате и че продължавате въпреки, че сте в намален състав и че филмът тръгна по БГ телевизия.
А да попитам, ТВ7 за сега не са направили някакъв проблем с клиповете, нали ? Няма изтрити, няма баннати, няма недоволни ? Защото ако БТВ бяха закупили сериала ще трябваше да ги качваме из тракерите, но сега май няма да се наложи ?

# 545
напротив, Lqlqlqlqlqlqlqlq, ето виж... само дето се чудя , кои са жандармите...?!!!!! #2gunfire
 http://www.youtube.com/watch?v=Euq0NfOB-fc

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 12:04 от Елена Алексиева

# 546
Здравейте!
Снощи гледах коментарното студио след излъчването на серията от тв7.Там гост коментатор беше една историчка..която имаше глупостта да каже в ефир,че го е гледала и вече била  стигнала до седма серия. Close
Нищо чудно тв7  да изтрият преведените серии..след такива тъпи изказвания от ефира им. Thinking

# 547
 smile3505

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 23:10 от soya-fen

# 548
Здравейте!
Снощи гледах коментарното студио след излъчването на серията от тв7.Там гост коментатор беше една историчка..която имаше глупостта да каже в ефир,че го е гледала и вече била  стигнала до седма серия. Close
Нищо чудно тв7  да изтрият преведените серии..след такива тъпи изказвания от ефира им. Thinking

Госпожата е Османиска и превеждаше в ефир.
Предполага се,че в такъв случай би трябвало да разбира езика и за нея няма да е проблем да го гледа в оригинал.

# 549
Ана пуска епизодите във  fileswap.com там могат да се гледат онлайни и/или да се теглят.

Страхувам се като цитираме тия адреси тук, жандармите да не ги научат и ... smile3513 newsm17

# 550
  • Burgas
Защо не повтарят сериала  newsm78 почна нещо друго, снощи даваха ли серия?

# 551
.....
Снощи гледах коментарното студио след излъчването на серията от тв7.Там гост коментатор беше една историчка.....

Има ли някъде линк на това студио ,дето мога да го погледна  Rolling Eyes? Хем и да се посмея малко  Laughing....И кво е това коментарно студио   ooooh! - тва да не е футболен мач,че да ни разясняват тактиката на двата отбора  Naughty....Вярно е,че в БГ сме доста захлюпени и с предрасъдъци относно османското управление,но такива разяснителни кампании само ще ни допромият мозъците  Whistling .....

И като казах "предрасъдъци" - да спомена и "предварителна еуфория", щото ние имаме навик да изпитваме оргазъм предварително  Joy....

Колко от вас знаят,че османците са посрещани през 14-и век като освободители - по подобие на германци и руснаци през 1941 и 1944 г. съответно  Whistling ? ...И причината за това е,че българинът винаги сляпо вярва че новото начало ще е много по-добро от досегашното вече старо  Confused ....През 14-и век разпада на държавността в БГ е бил съизмерим с този от днес - това го пише във всеки учебник по история за 5-и клас и досега - и страната е била в нещо подобно на гражданска война,ако използваме съвременни понятия .....

ПС : Май трябва да участвам в някое следващо ТВ7-коментарно студио  ooooh!.... hahaha bowuu...... Laughing за да разясня по подробно проблематиката  Wink

Относно триенето в нета - трият скриптовете на гугъл за ютуб,а не някой друг !  Peace

# 552
Михайлов И.А. , къде го пише това за посрещането..?!? и аз, уж дипломиран историк сефте чувам за това....?! навярно моите преподаватели, иначе някои от тях много добри османисти http://www.faber-bg.com/index.php?mod=books_item&show=60 са пропуснали да ми споменат това..?!  Shocked

И не е лошо наистина да идеш в някое следващо коментарно студио..  thumbsup ..ама трябва много бързо да говориш...щото рекламите обикновено напират...  Laughing

# 553
  • somewhere near the sea
Специалистката, която превеждаше в ефир говореше за Мерал като за мъж. Може и да е случайно заради това, че в турския език няма форми за мъжки и женски род. (или е за друго, ако греша- извинете)
Също ме подразни, че първите й думи бяха да търси кусурите в облеклото и това, че се хранели на маса...
Явно е очаквала да й задават въпроси за империята, не за филма.

В момента повтарят коментарното студио!!

# 554
Аз пък като съм свикнала по време на турското излъчване отдолу на екрана да върви реклама на "Алтън баш",две вечера се чудих какво ми липсва и сега се сетих какво е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт