Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Привет и от мен,днес за първи път гледах епизод по Тв 7.
Много ми хареса филма и искам да попитам колко преведени серии има?
Мерси и поздрави за хубвата тема.  bouquet

Привет, Desi_2 Simple Smile Не знаем колко са преведните по тв 7, най-вероятно първи сезон=24 оригинални епизода..значи около 50 наши..знаеш, че ги раздробяват обикновено..
 Wink
Иначе повечето тук сме на ниво 3 сезон. Има отделна група за ''начинаещите" ..Wink) Заповядай и там. Simple Smile

# 588
# 589
може ли да пуснете рекламата по тв7 с Окан ??

аа, значи и той ни е поздравил..Simple Smile

и мовя милост се присъединява към молбата Wink

# 590
  • София-Лагера
Мерси Елена,почвам да гледам Heart Eyes

# 591
  • Атлантис, Галактика Пегас
Лично на мен  Peace погледа към ставащо е такъв като на Станиславски- Не вярвам!!!!!!!!! по простата причина че имам енно количество години брак зад гърба си, и ако не знам как може да се убеди един мъж че не е прав... ееееееееееее...
има една руска поговорка - "ночная кукушка дневную перекукует" е тя се отнася към свекърви повече, че не могат да се борят особено с други кукувички нощни  Mr. Green но не виждам това общуване на Хюррем със СС, което е най вероятно е било едва ли не всекидневно, трудно ми е да представя коалиция да е успешна пред подобно общуване, че като съм чела от тук от там били са доста близки прекарвали страшно време заедно, когато прекарваш времето заедно ти почваш да си четеш мисли едни на друг. Тъй че.... отново идвам на Станиславски....
А някой забеляза ли един малък детайл... Хюррем понякога е представяна като вещица омагьосала Великолепния Султан, а тук виждаме друга която го омагьосва...  Whistling

# 592

И на мен много ми харесва султанът тук - старият лъв още не е остарял май... Joy

Това ли е старата дойка на Сю, която ще става господарка на харема? newsm78 newsm78

# 593
Май, май, jupetrov7... трябва да има интрига сега все пак..то беше поезия, то беше чудо...чак нереално, нали.. Wink Wink   Peace

# 594

Ани, в тази фамилия май обичат ябълките... и малките, и големите... Laughing

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 22:57 от jupetrov7

# 595
Здравейте!
Може ли някой да ми даде линк към онова място в предишните теми,където се обсъждаха костюмите  ?
Днес влязох в спор с една колежка,която ме убеждаваше,че костюмите са абсолютно изфантазирани и нямат нищо общо с дрехите,които са се носели по него време...А пък аз си спомням,че бях чела някъде тук,че не е така...ама като не си спомням дори приблизително,къде беше  newsm78 ...Наложи се да си замълча  Simple Smile ...

Наскоро превеждах един френски документален филм за Сюлейман Великолепни, където широко се използваха кадри от настоящия сериал и показаха ателието, където се правят костюмите. Беше казано, че костюмите за сериала се правят по модели от онова време.
Някой преди няколко поста, каза, че му направило впечатление, че ядат на маса в първи епизод по ТВ7. Единствената маса, която се мярка в сериала, е в двореца на Ибрахим паша. Навсякъде другаде се хранят на "паралия" или "синия" - ниска кръгла маса. В документалния филм също се обяснява подробно как са седели, как са се хранели и пр.

Останаха още 25 минути, ще ги довършим утре бързичко.  Peace Лека нощ на всички.  newsm46

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 23:49 от soya-fen

# 596
Момичета,коя е тази?Извинявам се,ако се повтарям,но ми е чудно,защо е на постера на трети сезон?
Хм..още една жена ли ще има СС или...!? newsm78

# 597
Момичета,коя е тази?Извинявам се,ако се повтарям,но ми е чудно,защо е на постера на трети сезон?

Пелин Карахан, от Мечтатели, ще играе Михримах

# 598

Пелин Карахан, от Мечтатели, ще играе Михримах

Така и предположих,че сигурно е Михримах пораснала,но пък тази наша Хюрем няма остаряване и доста се почудих.От снимката ми изглежда на една възраст с нашата фурия,та нямаше как да не се зачудя.Благодаря! Peace

# 599
Почти на една възраст са. Мерием е 83-и набор, Пелин 84-и.

Общи условия

Активация на акаунт