Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Амбърче, Heart Eyes Hug   bouquet

# 121
  • Sofia
Амбър, бблагодарности и от мен  Hug.
 Наборът сега играе навън, но утре ще го тествам. Нещо , обаче много лесно ми се струва?! newsm78

# 122
  • Русе
  Лесничко е май. Бях го разпечатала на Светослав от блог Начално образование и днес му го дадох. Изпраска го набързо докато се засилваше за плажа.Ние сме на Иракли за да кажем довиждане на морето тази година, че до другото лято мнооого време има.

# 123
Здравейте през последните дни Вивиян се държи странно.Сутрин като стане си закусва в стаята после цял ден не излиза от там рисува играе на някоя игра или гледа тв.Има кабелна в стаята но смятам да я спра че много се разсейва.Ако вечеря при нас е ядосана и изнервена.Преди когато сестра и идваше да си играят все намираха нещо да правят а вчера дори я изгони от стаята им.Днес излязохме само за Джъмбо и пак беше нервна а сега пак си е в стаята предималко я извиках да вечеряме но ми се развика че не била гладна аз и се скарах защо е такава напоследък а тя ми каза че ще прави каквото си поиска.Искам да питам прави ли ли са така децата ви и на какво може да се дължи това.Като се ядоса в повечето случаи се стига до плач.Какво да я правя? Confused Confused Confused ooooh! Rolling Eyes

# 124
Здравейте.  Heart Eyes
ДХ3, добре завърнали се от морето.  Hug
Амбърче, приятно доизкарване на моренцето.  Hug
Ние пак ходихме снощи със Сашо и съседчето на етажа да пощуреят в двора на нашето училище.  Hug
Аз днес пак ще поработя.  Wink

# 125
Вивян от вчера е с нова прическа косата и беше чак да кръста сега е над раменете много е сладка така. Simple Smile Hug

# 126
Чиби Приятно щуреене!  Hug

# 127
Калина,  Heart Eyes
Честита нова прическа но Вивиян.  Hug

# 128
  • Варна
 Здравейте отново,дълго време не съм писала,но лято,море,ремонти и знаете как е-не остава време.Момчетата бяха на лагер,на който правиха преговор-диктовки,съчиненияпреразкази-класната им ги заведе,надявам се да са готови за входно ниво,засега игрите са на първо място,а и така трябва да бъде.От списъка с 17 книги останаха 1-2,но някой бяха много дълги,така че не е проблем.Моите деца нямат търпение да тръгнат на училище.И с вашите ли е така?
 Искам да благодаря на всички вас,които публикувате линкове,които са ни толкова полезни.Рядко пиша,но чета с голямо удоволствие и се възползвам от инфото.Отново от сърце благодаря. newsm51 smile3525

# 129
  • Deutschland
Запис. Моето момиче ще е в трети клас. Още нищо не съм купувала, с изключение на два броя раници/за всеки случай/. Нямам представа какви помагала ще са нужни тази година, с какви редове трябва да са тетрадките и т.н. Нейните учители все казват в последният момент какво искат и това меко казано е изнервящо. Искам да съм подготвена и утре отивам на пазар, пък каквото ще да става.

# 130
  • Русе
  Роси, пиши пиши, че си с двама набори и гледам сте напред във всичко и в игрите не изоставате.   bouquet

dpv, добре дошла и в тази тема. Дано да ти е полезна и да се успокоиш.  Hug

Светослав е на плажа,още е хладно, но пък трябва да е на първа линия за влизане във водата.  Взел си е Ян Бибиян- чудо невиждано, моето дете да си хване само книгата. Но в тази имало много щуротии и май се оприличава с палавото момченце, а и аз имам чувството,че наокаоло все дебне един Фют.  Twisted Evil

# 131
  • Deutschland
Амбър, радвам се да те видя   bouquet

Линковете от първа страница са много полезни, благодаря

# 132
dpv , добро дошла и от мен.  Heart Eyes
Роси, радвам се, че писа.  Heart Eyes
Амбърче, браво на Светльо за четенето на книжката.  Hug

# 133
Ще имате ли родителски срещи преди началото на учебната година?
Някъде има ли насрочена?
При нас нищо не се чува.  newsm78

# 134
  • sofia
При нас родителската среща ще е края на септември. Само преди първи клас беше преди началото на учебната година.
Аз, ако имам някакви въпроси пиша на мейла на класната. Винаги ми е отговаряла. Харесва ми такъв вид общуване.

Общи условия

Активация на акаунт