Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит рожден ден, Амбър!  Hug Бъди много щастлива! И все така невероятна майка на изумителния Светослав.  Heart Eyes

Днес с един замах в кварталната книжарница накупихме почти всичко необходимо за началото на учебната година. Ще изчакам само да получим учибниците и тетрадките, за да им взема подвързии по мярка. Ако не изровя меналогодишните снимки, които правихме за бележника и личната карта, утре сме на фотограф.  Simple Smile

# 241
Честит рожден ден на Алекс на патерица  bouquet  bouquet  bouquet newsm59
Амбърче честит рожден ден и голямо парти да си спретнете!   bouquet  bouquet  bouquet

# 242
  • столицата
Амбър, честит празник и от мен!   bouquetБъди здрава, много обичана и обгрижвана от своите мъже и нека Светльо ти създава безчет поводи за майчина гордост! Хубаво изкарване!

# 243
  • Русе
Амбър, честит рожден ден! Много щастие и любов!   bouquet

Обувки на Алекс вземам от Ялта. Има едно магазинче за играчки и половината стена е с обувки. Само детски но жената милостиво поръчва до 36. До сега не сме случвали на скапани обувки от там. Това за обувки. Маратонки и ботуши от Спорт-а.

# 244
  • Русе
  Благодаря за пожеланията момичета.  Hug

Ели, разбра ли,че в понеделник май ще идва министър в нашето училище - Дянков ли  newsm78
Дано моето не направи някой номер, че както съм го настроила срещу политическата олигархия.  Twisted Evil Едвам го удържах на концертите на вокалната да не скочи да критикува кмета насред поздравителната реч.  Mr. Green

# 245
  • Русе
 Нали за това искат хлапетата спретнати. Аз разбрах но за образователния. Тъкмо да го стисна за гушата за "5уния-та" от Буквара за първи клас. Още ме е яд.

# 246
Здравейте момичета.
Амберче, жива и здрава и много щастлива.  Hug   bouquet
Моето дете днес открило програмата по посрещането на първокласниците. Милата сутринта  беше доста притеснена , но й минало. Днес цял ден е голям студ. Сутринта беше 3-4 градуса а на обяд 10. Децата ходиха до църквата пеш около 3-4 километра. Не знам как издържат на такива неща, но си им е традиция. Почнаха вече и с домашните. Май само им ги нахвърлят, а още няма кой да обясни. Ще имаме родителска среща на 1 октомври, да видим какви ще са ги измислили за кандидатстването. Моля се само да няма препоръки от учителите, че тяхната дума се взема под внимание.
Лека вечер на всички.

# 247
  • BG
Майчета, искам да споделя с Вас възмущението си от безочието на Педагогическия съвет на нашето училище, а именно втори и трети клас ще учат ЦЯЛАТА година само втора смяна. Онемях, това вече е абсолютна подигравка с децата. Просто нямам думи. Чудя се има ли някаква Наредба, която да определя тези правила или ....

# 248
  • Sofia
Шани , Иринка ,  Hug.
 Хекси, за какво кандидатстване става въпрос?
 Ира , и в училището на синковеца учиха 2 смяна целият 2 клас.Това е така от години и си го знаем като минус макар , че всъщност осъзнах, че втората смяна има много положителни страни.

# 249
Майчета, искам да споделя с Вас възмущението си от безочието на Педагогическия съвет на нашето училище, а именно втори и трети клас ще учат ЦЯЛАТА година само втора смяна. Онемях, това вече е абсолютна подигравка с децата. Просто нямам думи. Чудя се има ли някаква Наредба, която да определя тези правила или ....

ИРА, много е неприятно,За моето дете специално нямаше нито един позитив от втората смяна.Нито един, много ни утежняваше схемата и режимите.Не знам какво може да направите.Съберете се родителите, подайте възражение.

# 250
И моето дете беше втора смяна във 2 клас цала година. В началото и аз реагирах като теб Ира, но после осъзнах, че не е толкова лошо. Тя успяваше да научава материала в занималнята, а вечер само си почиваше. Имах и контакт с госпожата, който ми липсваше при 1 смяна.

# 251
  • BG
Притеснява ме фактът, че ще изпусна контрола върху ученето. Тя няма да посещава занималня и как ще се подготвя до обяд... Бог знае.

# 252
Тя вече е порастнала. Много по-отговорна е от миналата година. По-трудните неща ще ги готвите предната вечер, а елементарните неща ще й ги оставяш за сутринта сама да ги учи и пише.

# 253
Ali_sun , децата тук се разделят след четвърти клас. Има три нива на обучение. Най ниското училище си излизаш работник и не можеш да продължиш нагоре. Учи се до 10 клас. Средното е реалшуле. От него можеш да доучиш една година и да кандидатстваш после за по нагоре,или  може да се доучи няколко месеца или година за счетоводител  или нещо подобно. Най високото ниво е гимназията. От там може вече да се кандидатства за университет. Това е най доброто за децата, но ако учител каже че не може да отиде там а е за друго училище няма кой да направи нищо повече. Уж ги махнаха тези неща, но ще видим. Иначе трябва да имат успех не по нисък от 2,33 т.е две двойки и една 3 ка. Кандидатства се с успеха от първи срок на четвърти клас.

# 254
Че Вики е отлична по всичко, защо се притесняваш?

Общи условия

Активация на акаунт