Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
С малко закъснение,  newsm59 на Александър на Ali_sun ! Heart Eyes
Да расте здраво и щастливо дете.  Hug
Да е жив и здрав, и да ви дарява с много поводи за радост!  bouquet

Добро утро!
Чиби, ти що не спиш? Laughing
Нашите учебници им ги раздадоха още на 30 май, и затова на 17.09. нито децата, нито мамите ще са с чанти. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 226
  • Русе
 И аз да почерпя, че навъртях още една пълна година в трепети по набора и всичко останало.

# 227
Честит рожден ден, Амбърчеbouquet
Бъди здрава, защото когато човек е здрав е щастлив,
а когато е щастлив може да полети и да постигне всичко!
Прегръдки от мен и незабравим празник!  Hug Heart Eyes

# 228
  • Sofia
A m b e r , честит празник   bouquet! Желая ти здраве , щастие и успех във всичко  Hug.
  chibi ,  Mam4е , благодаря за пожеланията  Hug.
 Имаше детско парти у дома. Обърнаха децата къщата на горе с краката , но доста се забавляваха  Laughing. Днес след работа ме чака голямото чистене.

# 229
  • Deutschland
Честит рожден ден, Амбър  Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много любов на теб и семейството ти!

# 230
  • София
Здравейте на всички!

Честит празник на Амбър  smile3525! Много здраве, щастие и успех във всичко!

Много нещо сте изписали, няма изчитане. Нас ни нямаше цяло лято. Калин през тази ваканция го удари на игри и забавления, но сега вече си сяда на дупето и над учебниците (надявам се). Порасна с 5см. и качи 5 кг. голямо дете си е вече. Пишехте за номерата на обувките и Калин носи 38 номер и е висок 145см. Минавам само да пожелая на всички вече третокласници много успехи през новата учебна година! А на майките железни нерви!

# 231
  • sofia
Амбърче, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая!

# 232
Честит празник на Амбър  ! Много здраве, щастие и успех във всичко!   bouquet

С наближаване на учебната година се активираме  Grinning.

# 233
  • софия
  Честит рожден ден, Амбърче! Здраве, щастие и любов ти пожелавам.smile3525

# 234
  Честит рожден ден, Амбърче! Здраве, щастие и любов ти пожелавам.smile3525
Жива,здрава и от мен!

# 235
  • Русе
  Благодаря ви, момичета.  Hug

От сутринта са ме погнали с поздравленията. Този ден е повод да се чуя с много приятели от близо и далеч и това си му е смисълът май на празника.
  У дома винаги е било средище на интензивен социален живот, но покрай наборчето вниманието ми е силно заангажирано, та днес съм казала без купон. Вчера плака след тренировката. Не му ставали нещата. Ама как ще стават - като той прави много сериозни упражнения, които се правят над 12 години на най0сериозните състезания.Беше 4 дена по плажовете и се е разбалансирал малко. Та си поплакахме заедно и се успокоявахме. Днес и тренера ни доуспокоява.Да сме живи и здрави и винаги да можем да успокояваме и да даваме сили и кураж,че да летят спокойно нашите прекрасни деца.

# 236
  • София
Честит Рожден Ден на Амбър!
Честито на всички празнували наскоро дечица!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние се върнахме вече в София. Аз бях болна в дните преди да пристигнем и като цяло не бях в час, но сега влизам в ритъм. Сашето е при свекърва ми, би трябвало да чете третата книга за лятото  Embarassed Mr. Green - Питър Пан (продължението). Аз тичам да подготвям докумените за ясла на малкото. От другата седмица съм на работа вече. Изобщо всичко започва на пълни обороти.

В училище нашите ще са в нова стая в голямото учлище. Била точно срещу книжарницата. Саша твърди, че ще си купува тетрадки, но аз знам асортимента им от всякакви боклучки Confused В същото крило ще бъдат 5 годишните  Shocked Ще имат легла в стаите... Shocked Нямам идея чие е това недомислие. Да сложат 5 годишни деца с третокласници. Моля се само да няма пребити дечица, защото по коридорите никой не ходи спокойно. Отделно тия малките как ще спят изобщо не ми е ясно  Rolling Eyes

# 237
Мила Амбър! Честит празник! Hug Hug Hug
Още много-много щастливи и здрави години ти желая, да може да прегръщаш, подкрепяш, развиваш и топлиш с любовта си и ти да преоткриваш света с твоето прекрасно момче!

# 238
  • София
Честит рожден ден на Алексче на патеричка. Дани, да ти е жив и здрав и все така умен, послушен и лъчезарен.  Hug
Амбърче, много любов и щастие и на теб, мила.  Hug    bouquet

# 239
  • с/у ОколоМръсТното
ЧРД на малкия Алекс, Али-сънче  Hug  bouquet
Все така смело напред по стъпките на брат си, да е здрав, щастлив и отговорен   bouquet

Амбърче  Heart Eyes  bouquet ЧРД и нека най-хубавото ти предстои  Hug

Общи условия

Активация на акаунт