Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
И моето Косе вече носи 35-36 номер, също като мен. Аз се чудя защо цяло лято ми обува едни маратонки и твърди, че му били добре. Мислех, че доста му хлопат, ама... Онзи ден му очертавам крака на един лист, за да го изрежа и да му купувам обувки. Но реших преди да режа да си сложа моя крак отгоре - ми, еднакви се оказаха! Rolling Eyes И направо аз мерих в магазина.
Jizz, дано имате късмет!
Ние започваме последна година с нашата класна. Снощи мина родителската среща. Пак ще имаме зелено училище в края на учебната година. Класната била доволна миналата година от децата (не я видях когато се върнаха, а после не я видях и на раздаването на бележниците, че бяхме на море вече). Направо се учудих, тя никога не е била доволна от дисциплината.
В голяма чуденка съм, ще си се чудя до март месец. Малката догодина ще бъде ученичка и са едни колебания дали при същата учителка да я запиша или при друга.  Уж бях решила да е при друга, но едни съмнения са ме нападнали. Ще си го мисля още, имам време до март, когато ще бъде родителската среща за бъдещите първокласници. Tired

# 211
  • Русе
  Русенските майки да споделят как е с детските обувте в града. Рядко излизам от Възраждане и не следя магазините.

# 212
  • софия
 И Габи е с крак 36-37 някъде. Аз съм 37-38. Тази зима ще и купувам маркови маратонки и ботуши, че от напролет аз ще ги ползвам. Аз  обувам маратонки десет пъти годишно,така ще има да ги нося следвашите десет години. Laughing

# 213
  • с/у ОколоМръсТното
И Габи е с крак 36-37 някъде. Аз съм 37-38.

хихи, днес съм с маратонките на щерката, че моите са прани  Mr. Green

Април24, мерси за почерпката... Но не можах да ви видя кухнята...

мирта, да. От Стил-а Simple Smile Остава да видя дали му става панталона от униформата... Че на 17ти ги искат с нея.

A m b e r, радвай се на малкото (все още) краче на елфчето ти  Hug

# 214
  • софия
И Габи е с крак 36-37 някъде. Аз съм 37-38.

хихи, днес съм с маратонките на щерката, че моите са прани  Mr. Green

Април24, мерси за почерпката... Но не можах да ви видя кухнята...

мирта, да. От Стил-а Simple Smile Остава да видя дали му става панталона от униформата... Че на 17ти ги искат с нея.

A m b e r, радвай се на малкото (все още) краче на елфчето ти  Hug
Шани  на хор сме на 24.09!Нали не сте се отказали?

# 215
  • При децата ми
Здравейте! Simple Smile
Аз докато се запиша вие ще преполовите темата! Не съм ви чела и не знам дали изобщо ще имам време за ви прочета.
Свърши и тази ваканция ей! Трети клас чука на вратата! Не е истина колко бързо лети времето! Sad
От препоръчителния списък от книги е прочел четири /от четиринадесет/. Twisted Evil Да не говорим, че Лукчо не я прочете цялата, защото не му била интересна. ooooh!
Днес трябва да му пристигне раницата. Поръчах я от "Продавалник", нова. Той си я избра. Ето тази: http://prodavalnik.com/photos/ad/9472577/1/
Гледам, че обсъждате номерата на обувките. Марти носи №32 все още, но той е дребен. Миналата седмица ги водих при личната за мерки. Наборът е 27 кг. и 134 см. висок. Щиглец и половина. Simple Smile

# 216
  Русенските майки да споделят как е с детските обувте в града. Рядко излизам от Възраждане и не следя магазините.   
Ние със Сашо намерихме в края на миналия месец в Кауфланда на "Липник" изостанали намалени на половина страхотни маратонки на Чиппо„

# 217
Айде пак на училище.))))
Накупих аз всичко необходимо,че не ми се чакаше днешната родителска,на която се оказа,че няма и да ида,защото сме на съученичка на рожден ден с Дани.Многоми е любопитно да видя новата класна,но няма да е днес явно.
Предстои да вземем униформите,което ме улеснява относно покупките на дрехи,дано ги харесаме.
Моето диване е станало 142см. и 33кг,носи 39 номер обувки.Клечка и половина е,нищо не яде.
За първия учебен ден купихме много готина бяла риза,доволен е.)))

# 218
Да докладвам, че и аз прибрах униформите на порасналия младеж.  Hug

# 219
Благодаря на всички за пожеланията към Вивиян.Чак сега успявам да пиша на рождения ден роднини имаше вкъщи до късно а вчера ни беше ден за почивка. Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Калина, да е много здрава и много да ви радва порасналата Вивиян!  Heart Eyes  bouquet

# 221
Вивиян е 137 см и тежи 28 килограма носи обувки размер 34-35  Simple Smile Днес чух от една мама че на 17 е първия учебен ден отива се без чантата от 9 но незнам защото нейното момченце е в 1 клас и е в друго училище.Леле много се охарчих покрай третокласничката малкото и то расти дрехите умаляват а скоро дрешки ще купуваме за бъдещото им братче/сестриче. Днес поръчах ето това помагало-http://www.book.store.bg/p59836/zadachi-po-matematika-za-3-klas-iuliana-garcheva-ianeva-reni-rangelova.html Не им го изискват от училище ама една мама на бивш третокласник ми каза че било много полезно за упражнение и занималня. Simple Smile А вначалото на август взех това-http://www.book.store.bg/p22144/zadachi-po-matematika-za-3-klas-uchebno-pomagalo-nikolina-dimitrova-katia-nikova-mariana-bogdanova-maria-temnikova.html учителката го поиска
Чиби Благодаря много!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Да, на 17,09. е първия учебен ден.  Peace
Обикновено ги викат към 08,45 -08,50ч. А в 09,00 започва общото за училището тържество на открито. Те може и без раници да отидат, но придружаващия родител ще трябва сигурно да се подготви с чанта за учебниците им, ако не ни викнат да ги дадат утре или в петък.  Wink

# 223
Ами и ние тогава ще отидем. Чанта за учебници няма да носим дадоха ни ги към края на август. Simple Smile

# 224
С малко закъснение,  newsm59 на Александър на Ali_sun ! Heart Eyes
Да расте здраво и щастливо дете.  Hug
Ali_sun,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт