Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро.  Heart Eyes
Приятни последни приготовления за първия учебен ден.   Hug
Днес остава да купим цветя за госпожите.  Hug
На добър час на милите ни дечица през новата учебна година!  Heart Eyes smile3529

# 286
На добър час на милите ни дечица през новата учебна година!  Heart Eyes smile3529
На добър час  и попътен вятър, мили деца! Hug
Нашият букет вече е купен Simple Smile
мирта, радвам се, че цицината минава.Трябва да споделиш за тази арника, че ми е позната от хомеопатията.В какъв вид е?(мехлем, течност..) Blush

# 287
  • София

Забравих да си напиша и другите притеснения. Бях писала, че правихме кръвен тест за алергия. Днес пристигнаха резултатите. Вики е алергична към едни треволяци клас 6, което е най високото ниво. Отделно към ръж- 4 и домашен прах 2. Не знам какво да правя дали да продължаваме да се мъчим с лекарства или да пробвам с хипосенсибилизация. Sad

Хексе, Ани е със същата алергия към треви, житни и акари от 4-годишна. Алерголожката препоръча хипосенсибилизация с два варианта-инжекции или капки под езика. След дълго четене на противоречиви мнения, се отказахме-лечението продължава от 3 до 5 години, а резултата не е сигурен. Преминахме на хомеопатия - от февруари до април пие капки и смея да твърдя, че резултата  е забележителен - само в по-интензивна среда на цъфтежи текат сополи. Иначе, очите й ставаха като ябълки. Отделно, тази година пи и билки от препоръчан ни билкар. Късна есен ще я заведа отново на кръвни тестове, за да видя има ли промяна в стойностите.
Чудно ми е как са ви правили тестове по време на интензивни цъфтежи, тук ги правят само късна есен или зима, когато няма активни дразнители.

# 288
  • Sofia
 Хайде и ние в отбора на готовите за 17 септември  Laughing.
 Вече купихме и последните необходими неща за училище, даже букетът е строен във вазата.
 Да е лека и успешна новата учебна година на всички третокласници , и на техните братя и сестри  Hug.

# 289
Много здраве и успех на всички дечица през новата учебна година!  newsm10

За отчета: и ние сме готови (малки и големи) - униформа готова, учебници подвързани, букет купен:-) и с нетърпение чакаме утрешния ден......само ще видим, до кога ще е толкова голям мерака:-))))

# 290
  • София
Божеее, всички са готови... Rolling Eyes
Нашата ученичка още е на гости у свекърва ми. Стаята й е ужасно разхвърляна, а учебниците трябва да ги подвързвам Wink
На същия хал съм с малката ученичка, която започва във втроник.
Обаче сякаш го давам доста спокойно, по инерция от почивката  Simple Smile

# 291
Добър ден   bouquet!

Последен ден ваканция - спахме дружно до 11 ч.  Embarassed. Пихме кафе и закусвахме. С тоалетът сме готови и с букета също. Учебници не са ни дали. Вероятно във вторник.

# 292
Ваче, и ние сме готови колкото вас  Mr. Green ако това ще те утеши  Laughing
Дори децата ги чакам довечера към 10ч... ни букети съм взела, ни знам с какво ще са облечени децата утре...

# 293
  • София
Теди, ти си с трима ученици, като те гледам. Суши каква ти е читателка и писателка... Simple Smile

# 294
  • sofia
Мамче, във вид на мехлем е. Много приятно мирише. Ето това представлява:
http://apteka.framar.bg/30007341/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BC … 100-%D0%BC%D0%BB-

И ние сме готови за утре - приключихме с покупките - тетрадки, моливи, химикалки и т.н., както и букет.
Утре ще им раздадат учебниците и тогава само подвързиите ще вземем според размера на учебниците.

# 295
Теди, ти си с трима ученици, като те гледам. Суши каква ти е читателка и писателка... Simple Smile

Хахаха, верно си е Simple Smile Пускам я и нея в първи клас  Mr. Green

# 296
  • Русе
Успешна учебна година на всички набори  Hug

Букетът вече е в колата (изкуствен), униформата изгладена, обувките лъснати, аз очакваща кръвожадна среща с министъра. Остана на ученикът да му дойде мерака за училище  ooooh!

# 297
Китки взехме и ние за двете госпожи, но нищо друго не е готово. Ученикът зяпа Картуун и изобщо не мисли за тези маловажни неща. Дрехите довечера ще приготвим. Дано не вали утре, че с количката с малкото как ще се крием, не знам. Баща му на Сами го няма утре, а мъжът ми има първолачка, та сме сами на откриването. Пълним раницата с учебници и се ентусиазираме.  Simple Smile

Успешна година и от нас! И много хубави емоции да има!

# 298
  • София
Ваче не си сама, и аз се нареждам до тези дето не са готови, ама май сме само три неспретнатите  Mr. Green
Нито букет имаме, идея си нямам с какво ще сме облечени, да не говорим, че не съм купувала нищо освен едни моливи вчера.  Blush

А ма пък вчера се прибрахме от морето и сега като знам как всички са полудели и са по магазините хич и не мисля да си причинявам да ходя и да пазарувам, след вторник като стане ясно какво ще им трябва ще напазарувам, нито тетрадките ще свършат нито химикалките  Mr. Green

Лека и успешна година на дечицата ни  Hug

# 299

Общи условия

Активация на акаунт