Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
 Да е здрава и успешна новата учебна година за всички дечица   bouquet!
 Хайде , вече са 3-токласници , чак не мога да повярвам колко бързо порасна това дете  Laughing.

# 316

Успешна, весела и щастлива учебна година на наборите и родителите им!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 08:35 от April24

# 317
Добро утро момичета.
Успешна учебна година на всички дечица. Да им върви по вода и да нямат никакви трудности през цялата година.  Hug
yovanka, правихме тест в началото на септември. Няма какво да цъфти вече. Единственото което има още цъфтежи е нещо си от гроздето, но то не е проблем. Никой не е правил тестове по време на цъфтежите, все пак знам кога й става така.
Много благодаря за отделеното време и информацията. Ще помисля още малко и ще видя каква ще я правя. Четох и аз, има уж подобрение с инжекциите но знае ли човек. Всеки организъм си е различен.
Моето дете започна втората седмица училище. Снощи е писала домашни до 8 часът защото 2 дни нямаше време от игри.  ooooh! Дано скоро влезе в час.

# 318
*Ирина*, Vache, Mam4е, благодаря ви момичета! Всички дечица да са живи и здрави и да им се радваме как растат!  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички носещи имената ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ и СОФИЯ и техните производни!

И аз си имам именяк в къщи  Flutter

# 319
  • sofia
Честит ви първи учебен ден!
Моите тримцата ще се изпращат....само да запомнят коя смяна ще е Борис...друго не искам  Laughing

Честит имен ден на всички с тези хубави имена!

След като прекара почти седмица при свекърва ми, Саша днес искрено се зарадва, че ще отидем в "голям" магазин  - ЛИДЛ  Crazy. Баща й каза, че е успяла да усвои всички кифленски неща от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ваче, моя малкия сутринта ми каза, че искал да ходи на МОЛ  Crazy

# 320
  • София
На добър час на всички третокласничета  bouquet Да са живи, здрави, жадни за нови знания и с лекота да преодоляват новите предизвикателства пред тях.

# 321
  • Burgas
Да са ни живи и здрави дечицата  Hug успешна учена година, да им върви по вода  Peace

# 322
Момичета да са ви живи и здрави третокласниците и да им върви по вода цялата учебна година!
Имам следната молба. Днес ни дадоха учебниците за втори клас и два са пред разпадане. Ако някой случайно е купувал и са му излишни да ми  пише на лични. Искам да ги купя.
Ето за тези двата става дума:
http://prodavalnik.com/kupuvam-chitanka-i-muzika-za-2-klas-na-prosveta-i9730823

Читанка и Музика на Просвета!

Ще съм ви много благодарна! Hug

# 323
  • София
Нови има в книжарницата на Просвета, но са скъпички

http://www.prosveta.bg/?go=home&p=prices&categoryId=33&a … =1&_typeId=13

# 324
  • София

yovanka, правихме тест в началото на септември. Няма какво да цъфти вече. Единственото което има още цъфтежи е нещо си от гроздето, но то не е проблем. Никой не е правил тестове по време на цъфтежите, все пак знам кога й става така.
Много благодаря за отделеното време и информацията. Ще помисля още малко и ще видя каква ще я правя. Четох и аз, има уж подобрение с инжекциите но знае ли човек. Всеки организъм си е различен.

EmbarassedИзвинявай, аз си карам още по лятно време, не искам да схвана, че вече е септември и е есен.
Инжекциите тук не ги препоръчват, а направо френските капки, които са три пъти по-скъпи Mr. Green

# 325
Привет!

Да е спорна новата учебна година на дечицата ни!

Ето ги и моите ученици с баба и дядо. Снощи късно пристигнаха и още не сме на вълна училище... но ще се наложи да превключим Simple Smile
http://farm9.staticflickr.com/8451/7995336737_c4dab96416_b.jpg

# 326
  • Русе
  Мъчно ми е. Напрегнато ми е и хич не ми е тържествено. Въпреки министрите ,многото "важни" гости  и големите обещания не виждам "светлото" бъдеще. Режисирани и показни тържества. Хиляди ненужни помагала.Някъде там се загуби радостта от това,че децата ни порасват и откриват света.
   Може би ми се насъбра от лошата новина,че преди няколко дена, един от съучинеците на Светослав остана без баща. И че след тържеството тичахме да вадим чуждо тяло от очето на моя ученик,който снощи до последно игра с приятелчета.
  Дано им върви поне по вода след дъждът, който заваля насред тържеството ни.  Praynig

# 327
Амбърче, какво сте вадили от окото на Светослав???
И не мен този учебен ден никак не ми беше весело...и заради мрачното време, и заради трудния и неясен живот, на който обрекох децата, взимайки решение да се разделя с баща им. Хиляди въпроси нахлуваха сутринта в главата ми и буца беше заседнала в гърлото ми. Но живота не винаги е розов. А първолака ми.. първи ученбен ден, в който баща му даже не се обади да го поздрави. Толкова са малки, а са по- смели и достойни от възрастните...

# 328
  • Русе
  Теди, сигурна съм,че си взема най правилното решение. Аз най добре знам, че биологивия не винаги е най-добрият, а децата ни имат право на най-хубавото.  Hug

В очето на Светослав май беше залепнало крилче на мушица. Снощи се прибирахме от рожден ден доста късно и в таксито каза,че нещо го е задразнило. Баща му се възпротиви на порива ми в 12 часа да хукна да търся лекари и настоя да мине тържеството.  Sad

# 329
  • При децата ми
Здравейте!
Амбър, Тедка, Hug! Няма да е лъжа, ако кажа и аз, че днес никак не ми е весело... Sad
Тедка, не знам какво е станало между вас със съпруга ти, но ти желая от все сърце да имаш много поводи за усмивки и много кураж!! Нашият баща го няма вече три години /аз не страдам от това/ и много добре мога да те разбера! Confused Да са ти живи и здрави децата!!
Нашите днес са карали само час на класа. В момента са на рожден ден на едно момиче от класа.
Утре вече почват по същество.
Честит имен ден на всички именници!bouquet: Живи и здрави да са!!
Честит празник и на всички столичани!

Общи условия

Активация на акаунт