Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Амбър, Тедка, съжалявам за проблемите ви! Hug
Животът не е лесен, и всеки се бори с трудностите му.Аз съм вече 2 години без работа и също ми тежи ... макар на фона на вашите проблеми това да е незначително.
Но сме създали деца и заради тях трябва да сме силни! Hug

# 331
  • Русе
Още един път: На добър час на наборите!  Hug Само радост и шестици да ни носят  Hug
Ние пропуснахме вишочайшото посещение и няколко майки пихме кафе.
Учебните помагала ще ни струват 45 лв.
И ще сме сутринта първият срок.
Толкова инфо като за първи ден. А, и род. среща ще е другата сряда.

Амбър, Тед,  Hug

# 332
  • Русе
  Момичета, дадох много минорен тон на деня. Но пък винаги е добре да споделиш не само радостта, но и това което ти тежи.  Hug  Знам,че като се споделя се намират решения.
  И аз днес сутринта направих едно ритуалче за късмет. Тази година от Родопите си донесох един кристал - цитрин, камъка на учението и финансовия успех. Много хубаво камъче - медено жълто прозрачно. Та от снощи съм го сложила в една чаша с вода и днес я плиснах пред ученика.

При нас ще се събират по 60 лв. И аз ще трябва да ги събирам.  Sad

# 333
  • sofia
Имам следната молба. Днес ни дадоха учебниците за втори клас и два са пред разпадане. Ако някой случайно е купувал и са му излишни да ми  пише на лични. Искам да ги купя.
Говори с класната и й кажи за учебниците. Би трябвало да ви дадат нови. При нас при връщането се следеше за състоянието и ако беше проблемно, трябва да се купят.....а вие сте получили неизползваеми учебници!

Момичета, както се казва всеки има някакви ядове, важното е да са живи и здрави децата и ние. Другото минава и заминава, е оставя следи, ама то това е в реда на нещата.  Hug

# 334
  • Русе
Амбър, що толкова  newsm78

Забравих да честитя празника.

Честито на всички именици  Hug Живи и здрави!
Честито и на софиянци  Hug

# 335
  • София
Амбърче, Тедка.  Hug и от мен.

# 336
  • Sofia
 Честит първи учебен ден в 3 клас  Hug.
 На всички , които имат именници днес - честит празник   bouquet.
 Амбър, Теди , голяма  Hug за вас. Силно се надявам, че в най-скоро време ще изчезнат страховете и минорното настроение .
 Нашият батко пък замина на състезание вчера , и сега само него мисля. Дано успее да покаже най-доброто от себе си и да е здрав, че вчера през целия път е бил с болки в корема.
 Иначе третокласника няма търпение да дойде утре  Laughing.

# 337
Amber. Тедка дано скоро да имате повече поводи за усмивка отколкото за сълзи.  Hug
Честит имен ден на всички именници. забравих сутринта да честитя. Мисля че и Кимболина е от тях, дано не  греша.  Hug
Ние до сега решавахме загадки с Вики. Имаме едно жилище на два етажа и таван. Трябваше да разберем кой къде живее.  Joy

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 08:39 от Хексилина

# 338
  • Русе
  Хекси, не грешиш. Кимболина да си жива и здрава.  Hug
  Хекси, да нацункаш двете котета.  Heart Eyes

Ali, успех на баткото и без болки вече. Какво ще се състезава.

Де да знам. За помагала каза класната.  newsm78  Аз не съм по обясненията, а и трябваше да тичаме на доктора. Но пък оставих майки,дето са по уточненията и по въпросите да питат.

# 339
На Дани раницата е приготвена за утре - учебници, тетрадки, подвързии, етикети, химикалки, моливи ... ooooh!
Имат учителка-заместник за 1 месец, поради отстъствие на тяхната класна.
Засега не знаем кога ще е родителската среща, за да се уточнят какви пари ще са помагалата и други подробности.
Хекси, много сладурско котенце. Heart Eyes

# 340
  • Sofia
A m b e r , състезанието е по математика , казва се Математически боеве. Продължава една седмца и е отборно. Притеснявам се , че е далече , чак в Созопол. Дано наистина да не го тръшне някой вирус, че не знам какво ще правим.

# 341
Честит първи учебен ден, честита нова учебна година!!! Да са живи и здрави децата ни, да се наслаждават на тези хубави класове до 4 клас!!!!

С голямо желание тръгна на училище. Само го изпратих до училището, честитих на класната учебната година и.....на кафе с мамите.......Ние вече сме големи!(ама на акъл newsm78дали.....)

Честито и на всички именници в темата - малки, големи......

Пропуснала съм темата....ще я прочета и пак ще пиша......

Дали има модератори в темата newsm78 Hug......Да смени заглавието на темата........

# 342
  • София
Теди, Амбър!!! Hug Hug Hug
Момичета, всичко ще се нареди. Разбира се, че сме тук, за да споделяме и проблемите, а не само радостите.  Hug Hug

Нашата ученичка е доволна, радва се, че утре е на училище, а аз като знам, че в 7:00 трябва да сме в колата вече и лошо ми става  Tired Както изглежда ще се наложи да си сменя режима тотално като огранича някои занимания  Confused

# 343
  • София
   ruporuu

Вачеее, смени заглавието, плийз.

Mr. Green

# 344
  • с/у ОколоМръсТното
Попътен вятър на 3-токласниците ни!  Grinning
С лекота и жар да овладяват новите знания  Hug
Честит ден на София! Честито на (който се изживява като) софиянци   bouquet

ЧИД на празнуващите! Все така красиви, като имената си  Peace

Тед_КАТ, гуш  Hug
Нали днес видя, че макар облачно в началото на уч. ден, по-късно изгря слънцето... Мисли си за това, ако си тъжна и ти е тежко... Слънцето все някога изгрява на улицата на прекрасните хора  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт