Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Момичета , днес съм именячка почерпете се виртуално  Hug

п.п.  Хекси, Амбърче мерси  Hug

Не съм чела , сега отивам да видя какво сте изписали от вчера.

Тедка  Hug да са ни живи и здрави дечицата и много да ни радват , а всичко останало ще се подреди някак си. Пожелавам ти от тук нататък само хубави мигове и много усмивки.

Амбър в първият момент , не асимилирах, че не си в София и говориш за съученик на МИтко. На едно детенце от класа на Митко , баща му почина може би преди месец, направо се сринах с земята като разбрах, две такива малки дечица да останат без баща. Много сили на майката да се пребори със ситуацията  Praynig

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 18:03 от kimbolina

# 346
  • София
Момичета, смених името на темата. Взех пожеланието на Шани и го направих заглавие. Simple Smile

# 347
  • Русе
 Vivi ,за заглавието.    bouquet

Амбър в първият момент , не асимилирах, че не си в София и говориш за съученик на МИтко. На едно детенце от класа на Митко , баща му почина може би преди месец, направо се сринах с земята като разбрах, две такива малки дечица да останат без баща. Много сили на майката да се пребори със ситуацията  Praynig
    Много сложна ситуацията. В сряда се е случило. Майката работеше в Италия и се завърнала в четвъртък и не могат да се опомнят още с детето. Тук тя няма работа. Детето е много особено и чувствително по принцип. Гравитираше силно около Светослав, но аз не одобрявах връзката, защото попаднах на доста вулгарни негови съобщения в скайп и фейсбук и го изтрих от контактите на детето.Днес обсъждахме с майката,че най-добрият вариянт е да вземе детето с нея в Италия. Каза че има възможност, обаче не знаем как ще е в този момент в началото на годината. Чакам да ми се обади за да я свържа с момичетата от италианската тема,които имат ученици.

# 348
Честит първи учебен ден на третокласниците ни!Да са живи и здрави и успех в трети клас! Hug Hug Роклята и отпадна защото беше студено и и сложих дънки и туника.Малката и сестричка я хвана вируса днеска докато стояхме в училище и сега с 38 градуса температура. Close Confused Каката си приготви раницата и дрешките за утре, първа смяна е ще я облека по-добре че днес и беше хладно.Утре ще вали но ще я пусна сама с чадъра да ходи не е толкова далече, а и сега щом сестричката и е болна да не я разкарвам и нея.  Simple Smile

# 349
Kalinavivisimona, честита лентичка - лека и безпроблемна ти желая от сърце  Wink

# 350
  • тъгата в мен
На дОбър час!

# 351
  • София
Вивчо, данке!   bouquet Heart Eyes
Ние си имаме нова съученичка - от Ташкент! Детето не говорело български, ми каза Павел. Колко ли ще му е трудно на горкичкото.  Sad
Децата са й направили по една картичка за "добре дошла".

# 352
  • София
Ние пък от Унгария. Simple Smile Май единият родител на момиченцето е българин, та сигурно положението с нашата нова съученичка ще е по-леко. Simple Smile
Напуснало ни е едно много специално дете -момиченце със специални образователни потребности. Преместили са я в частно училище, в което има паралелка за работа с деца като нея. Беше много любвеобилно дете, с много труд успя да се научи да чете и пише, донякъде-и да смята,но вероятно родителите й са преценили, че в нашето  училище няма да бъде добре за нея повече. Децата, родителите, класната.... Всички много й се радвахме. Беше изненадващо и малко тъжно да разберем, че вече няма да е в класа.

# 353
  • София
Момичета, смених името на темата. Взех пожеланието на Шани и го направих заглавие. Simple Smile

ruporuu

Вачеее, смени заглавието, плийз.

Mr. Green

Ми който подвързва учебници досега, така...! Crazy

# 354
  • софия
 И при нас има промени - две нови дечица момченце и момиченце. Като гледахме вчера редичката се оказа , че момичетата вече яко почват да дърпат на ръст пред момченцата. Май пубертета започва да набира сили. Simple Smile

# 355
  • Sofia
 Е, хайде хубав реален учебен ден на всички деца  Hug.
 Оказа се , че ставането в 6.40 ще бъде голям проблем. Сутринта се влачи , мрънка и накрая заяви , че довечера ще си легне в 19 часа  Laughing. Очаквам днес да им раздадат учебниците и довечера да започна с подвързването. Изненадаха ни с някакво изискване според което децата трябва да са с еднакви тениски в часовете по физическо.
 Сменили са им учителката по английски за което много съжалявам. Нови деца няма.
 Пък аз явно съм изперкала. Гледам новото заглавие , гледам - 24 страници и се чудя кога успяхте за няколко часа да изпишете толкова  Joy Търсих старата тема да я дочета , ама я няма. Чак като отворих на 1 страница вързах 2 и 2  Laughing.

# 356
Добро утро!

Откриването на учебната година започна. Позакъсняхме малко, но не беше фатално  Embarassed.

Вчера игра като за последно  Laughing, а сутринта: "Май имаме домашно?!"

Та денят ми започна с една диктовчица  ooooh! и сега ще пийна едно кафенце съвсем заслужено  bowuu.

# 357
  • Русе
 April, ще се присъединя към кафето.  Grinning
  Ali_sun , как е баткото в Созопол.

Бях загубила тренинга със сутрешното изпращане на училище (цялата минала година бяха втора смяна)и днес съм скочила преди 6. 
  Анализ на подготовката:
Проверка на чанатата и добавяне на това онова.
Със закуската се справих, ама правенето на сандвича ми отне много мислене.
Да не включва нищо,будещо съмнение - като кашкавал и треви и маслото да е незабележимо.  Салфетката да е в ярък цвят, за да буди рефлекс докато прави нещо друго да не я изяде и след една борба със стреча се получи една безформена ярка топка. Дано се справи, ако изобщо посегне към него. Надявам се Мама Цоцоланка да не се изплъзва, а да даде някой друг съвет на левачките като мене. Praynig
  Будене на ученик и баща в 7:30- 10 минути с пазаренето кой трябвало да стане пръв и да даде пример. Mr. Green

# 358
Буденето при нас започва от 6 и30 до 7 и 10 и бащата и дъщерята ме питат "Защо пък аз пръв?"

А аз съ в отпуск  ooooh!...и май трябва сами да стават.

# 359
  • sofia
Амбър, много се смях за сандвича. Laughing

И при вас ли първа смяна започва в 7,30 ч.? Добре ни беше през първите 2 години. Чак в 8,20 започваха часовете.
Иначе днес Пепи стана в 6,30 ч. , почти без мрънкане. Снощи си легна в 9,15, дори преди брат си.

Общи условия

Активация на акаунт