Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Джиз, важното е, че за теб вас с детето това е правилното решение.  Peace
Спокойна и спорна учебна година ви желая.  Praynig
Сашето, все пак,  е показал домашното си по математика на баща си.  Wink
Тази вечер заспа сравнително рано - още към 21,15ч.  Hug

# 406
Благодаря сърдечно!Искрено желая на всички деца да е такава учебната година.И не само тя, иска ми се целия учебен период до 12 клас да е друг.Няма да крия, бях от малцината, които открито защитаваха учителската гилдия в теми с  кофти привкус.Човек на диалога съм, вярвах, а и до тук съумявахме да се справим, че Заедно, родители и учители , можем да дадем адекватно нужното на децата да растат уверени, спокойни и стабилни.Който ме е чел по теми, свързани с учителите на децата ни-знае позицията ми.Извинявам се на всички, които може и да съм подвела тогава.Не винаги се получава.

# 407
  • София
Амбър  Ирина благодаря много. Простоооо ама незнам защо си мислех че трябва пък да е толкова сложно.

# 408
  • София
Джиз, може да е пък за добро. Дръж ни в течение.  Hug
Джизлобер какво стана с вашата нова учителка? Видяхте ли я? Какви са първите впечатления?
Забравих да кажа и аз по темата.
Павел е възхитен от новата Г-жа. Дано и занапред да му харесва.
Peace
Радвам се, че и Дани я е харесал.  HugАма имала навика да им дава лакомства, като отговарят на въпроси. Дано не е за дълго, че моят пухчо... Heart Eyes Mr. Green Добре, че утре носим бележниците, та няма да се налага да ги дарява с бисквитки.  Laughing
Но пък иначе много държи на физкултурата /има и ВИФ, май/. Като се сетя миналогодишната как ги наказваше без физкултура, още ме е яд. Тази обеща, че няма.  Peace
nati 75, няма за какво.

# 409
  • Чикаго / София
Jizzlobber взели сте с детето най-доброто решение за нея. Въобще няма нужда човек да се оправдава за нещо такова. Важното е, детето да се чувства спокойно в обстановката в която учи и родителя да е доволен от избора, който е направен! Успешна година на третокласничката и дано няма повече подобни сътресения!

Иринка, ДХ3 радвам се, че вашите деца са харесали новата си учителка. Дано все такива добри впечатления да имат.

# 410
Нашите деца имат тази  господин по физическо и са много въодушевени, особено момчетата.  Hug
Иринка, ДХ3, интересен подход за стимулиране на децата има вашата госпожа.  Wink

# 411
Нашите деца имат тази  господин по физическо и са много въодушевени, особено момчетата.  Hug
Те и момичетата ,ама вчера играли навън по къси ръкави първи час -за мен беше студено .Питам я защо не си взе горнището -тръгнали да играят в салона ,но го ремонтирали и така хартисали .И явно не е от значение ,че не са облечени за навън .Оплаках се и аз .Каза ,че другият път ще бягат 50 м и ще им пишел оценки .Та се сетих за Джиз  Thinking-дано не е като тяхната г-жа.
Иначе тя не се е оплаквала от нищо .Написала си е всичко бързо .

# 412
Jizzlobber взели сте с детето най-доброто решение за нея. Въобще няма нужда човек да се оправдава за нещо такова. Важното е, детето да се чувства спокойно в обстановката в която учи и родителя да е доволен от избора, който е направен! Успешна година на третокласничката и дано няма повече подобни сътресения!
Много добре изказано.Споделям мнението на Ирка. Simple Smile
Успехи и от мен, и повече приятни емоции с новият учител! Hug

Ние вчера поставихме второто апаратче(на долната челюст).
Ами само дето толкова се притеснявах, ама то идва от неговото притеснение, което рефлектира върху мен. Tired
Каза няколко пъти азбуката и думички, които звуци му бяха трудни да произнася и сега е топ-топ. Simple Smile

Вчера имали задание по БЕЛ да нарисуват любимият си сезон.А след това ги питали кой сезон не обичат.
И моят образ казал, че не обича есента, "щото падат кестени и могат да ударят някой по главата". Joy Разсмял е целият клас  hahaha...

# 413
  • Sofia
Иринка , чудесно е , че децата са харесали госпожата  Hug.
 Джиз, хубаво е , че сте решили проблема. По-добре навреме , отколкото да си късаш нервите.
 При нас като за първи ден бяха заринати с домашни. Стихотворение на изуст, и 2 стр. упражнения в учебната тетрадка по български. Домашното бе написано бързо , но за стихотворението беше забравил. Добре , че една майка на съученик звънна за програмата и каза , че детето учи стихотворение. В 21.30 започна набора и за 15-тина минути беше готов. Ама аз пак недоволна - защо не го научи през деня  Crazy.
 Иначе и нашите учебници са като нови, снощи ги подвързвах. Изпратих днес 17 лв. за учебник по информационни и тетрадка по безопасност на движението.
 Ставането беше по-лесно сутринта.
 Хекси , разбирам за какво става въпрос при вас. Минах го с големият ми син, а г-жата реагира толкова неадекватно , че после няколко години имахме доста проблеми!
 Mam4е, радвам се , че и при вас е било лесно  Hug. Още 2 деца в класа на Алекс са с шини , но не ги носели в училище. Явно се притесняват децата, а пък аз се чудя как точно ще им се оправят зъбите  newsm78.

# 414
Добро утро! Успешна нова учебна година на всички!   bouquet
Нямам възможност напоследък да ви чета и не мога да взема отношение по някои въпроси  Confused От последната страница само разбрах, че има нови учители-радвам се, че всичко е наред и децата се чувстват добре! Hug
Новото при нас е че имат нов учител по изобр. изкуство. Всичко друго си е както преди. Събирахме по 50лв сумата включва помагала, застраховка и топки. Много се радвам, че има втори комплект учебници и няма да се налага да носи тези от вкъщи-поне раницата ще е по-лека.
За днес имаха малко домашно, което се писа сигурно 2 часа ooooh!. Как ще се оправя сама като няма да ме има да казвам само "Хайде започвай!" вече съм я намразила тази дума. Вече започнах работа и лудницата е пълна-дребния все повече пречи на кака си, тя изнервена започва да му крещи....Ама така е като се мотае през деня докато той е на ясла.
Хубав  и спокоен ден на всички!

# 415
  • Русе
 Имаме рожденничка днес - Ели Дечкин, да си жива и здрава ,с трима мъже обкръжена с много обич да си надарена.   Hug Да те радват много. Видях накрая прическата на Алекс. И да,много дискретен преливащ гребен.  Grinning
  Jizz харесва ми как мислиш и дано енергията и усилията ни дават положителни резултати, понеже съм силно обезверена от системата. 

# 416
Честит рожден ден, Ели!
Желая ти много здраве, късмет, щастливи мигове и сбъднати мечти!
Мъжете ти да те слушат и да те носят на ръце Simple Smile

# 417
  • Русе
И аз като Ваче снощи два часа обличах учебници. Не ми достигнаха две облекла че бягах тази сутрин до книжарницата. Направо съм подивяла с тия формати на учебниците и тетрадките. Едно с едно няма еднакво  ooooh! Идиоти. Тия печатници за стандарти не са ли чували  #Cussing out

Иначе се започнаха домашните. Естествено цял следобед Алекс не намерил време да напише 5-те изречения домашно  Crossing Arms Естествено остана и без кабелна. Компа му вече е с парола и няма достъп до него. Трябва ред и дисциплина  Naughty
Сутрин започва в 8.20 и няма проблем със ставането към 7 и нещо.

Записах го пак на Европейският проект от училище. Пак ще имат мн. екскурзии и на мен това много ми харесва.

Успех и късмет на всички наборчета и майчета  Hug

Мерси, дами  Hug Докато напиша и плясна почерпката, вие сте ме изпреварили  Hug

# 418
Благодаря за подкрепата, момичета.Детето е спокойно и амбицирано.Връщаме се в руслото-уроци, тренировки.Това е.

Ели, честит рожден ден и много здраве желая!  bouquet

# 419
  • на юг
Честит празник и от мен ,Ели.Жива и здрава и да те слушат мъжете.

И ние подвързвахме учебници ,но има още- допълнителните помагала ще раздава госпожата в края на седмицата ,Имахме си и домашни, написа ги без проблем ,но аз си мисля че още е в еуфория и за това.Харесала му е новата стая сега ще видим с допълнителните учители как ще се харесат .Ще имат учител по човек и природа и друг по човек и общество.Дано тази година да си взимат часовете ,че мин. година родния край беше на половина.

Общи условия

Активация на акаунт