Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Хекси, и вие не се вързвайте.  Peace
Завиждат й на Вики останалите деца.   ooooh!

# 391
  • Русе
  Светослав не се впечатлява особено. За него е важно да има публика и да е различен.  Grinning  Силно екстровертна натура е за щастие, че у дома всички сме такива и ги караме наедро нещата с лопатата.

Хекси и при вас ли има такъв тип отношения. Мислех че уравниловката във всичките и форми е български патент . Ма те знаят ли що е то българска майка и как е оцеляла през толкова образователни системи и реформи. Вики толкова време ги е побеждавала, ще продължава и занапред. А падежите в немския са като в руския. Поне по мое време здравата ги учехме, та после с немския ми беше песен.

# 392
  • София
Здравейте мами.Моля да помогнете с една задачка защото нещо незацепвам.Сигурно е нещо елементарно но съм изключила тотално.Задачата е следната.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Броят на децата от румънският отбор по рисуване е по-малък от 23,а броят на децата от гръцкия- по голям от18. Възможно ли е двата отбора да имат равен брой участници?                                                         

# 393
  • Русе
Здравейте мами.Моля да помогнете с една задачка защото нещо незацепвам.Сигурно е нещо елементарно но съм изключила тотално.Задачата е следната.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Броят на децата от румънският отбор по рисуване е по-малък от 23,а броят на децата от гръцкия- по голям от18. Възможно ли е двата отбора да имат равен брой участници?                                                         
   Всички числа между 18 и 23, а по точно 19,20,21,22 са отговори. И да, възможно е.

# 394
  • sofia
 Laughing Явно имат едно й също домашно.....просто ДА.

# 395
Не са наясно немците какво е това български майка и дете.  Joy
Особено, ако детето е случило на майка, която не го оставя да се носи по течението, а го ръчка да знае все повече и повече.  Laughing

# 396
Чиби, разсмя ме.  Laughing
Амберче, Чиби аз не им се връзвам. Да успее да изкара тази година. Догодина всички зубрачи ще са заедно живот и здраве.  Laughing Сега явно се дразнят, че е възпитано дете, знае доста неща и най вече има раница каквато ще имат повечето деца но в 5 клас. Не че е моето но си е така. Подържа едно ниво на знание с още две дечица, но не знам дали към нея само са тези приказки. Уж мрънкат че е такава и онакава а преди половин час се обади едното дете да пита как се пише домашната им. А е толкова просто. На мястотона нарисувано слънце трябваше да напишат слънце със съответния определителен член отпред.  И си е описано всичко.

# 397
Хекси, ценят е все пак, може би, след като я търсят да помага за домашните.  newsm78
А като нужда от нова здрава или по-голяма раница, естествено че ще й купите.
Хич да не й пука.  Hug

# 398
  • София
   Всички числа между 18 и 23, а по точно 19,20,21,22 са отговори. И да, възможно е.
Според мен възможните отговори са 20 и 22.
Хекси, почна ли се... Tired
Все си мислех, че са малки, ама...Всичко идва от родителите.  Twisted Evil
Съчувствие и се опитвай да не се връзваш много, макар да е трудно.

# 399
  • Чикаго / София
Успешна учебна година пожелавам на всички третокласници! Да им върви по вода в Трети клас и да научават всичко ново с много забавления и игри!

ТедКа честит Първокласник на теб! Да е ученолюбив и щастлив на училище! Решението което си взела е трудно, но според мен е правилното. Поне с такова впечатление съм останала от някои твои постове през годините. Пожелавам ти бързо да намериш равновесието и спокойствието което заслужаваш, и да се радваш на много щастливи мигове занапред.

Тук до сега не съм чула да си слагат "етикети" децата, поне не малките ученици. В по-големите класове сигурно е друго, ще разберем. Хекси Вики трябва да се гордее със себе си, а не да се притеснява. Браво на нея, че така добре се справя.

Амбер не е лесно и в чужбина, за това се връщат хората. Особено когато си емигрант и икономиката тръгне зле - първо теб те "удря". Тогава ти се иска да си сред свои. Дано им потръгне на децата от чужбина - доста ще им е трудно, особено ако не знаят български. Поради тази причина моите ходят и ще продължат да ходят на Бг училище, че не се знае един ден на къде ще ни отвее вятъра.  Трябва все пак да призная, че колкото повече време изкарваме тук и те ходят на училище тук, толкова по-трудно ми се вижда връщането в Бг.

Джизлобер какво стана с вашата нова учителка? Видяхте ли я? Какви са първите впечатления?

# 400
  • София
Джизлобер какво стана с вашата нова учителка? Видяхте ли я? Какви са първите впечатления?
Забравих да кажа и аз по темата.
Павел е възхитен от новата Г-жа. Дано и занапред да му харесва.

# 401
Забравих да кажа и аз по темата.
Павел е възхитен от новата Г-жа. Дано и занапред да му харесва.
Peace

# 402
Иринка, радвам се за Павчо.  Heart Eyes
Джиз, пиши и ти, ако можеш за първите впечатления от вашата нова класна.  newsm78

# 403
Моят келеш пък не искал да си покаже домашното на баща му да го провери.  ooooh!
Затваря ми телефона на няколко пъти.  ooooh!
Накрая го заплаших, че ще го запишем пак на занималня, ако продължава  така да се инати.  Mr. Green
Оставих го разплакан. Ще се разправяме, като се прибера от работа.  Rolling Eyes
"Не е случил" на майка.  hahaha
Иначе, пък класната го похвалила, като го вземал татито, че бил много старателен днес.  Hug

# 404
Здравейте.Първи впечатления не желая да коментирам.За едни един учител стои адекватно, за други-друг.Само ще кажа, че ако сега стоях на прага на избора за учител начален 1-4 клас-нямаше да го избера.Мнението на детето-неопределено.Моето мнение не е нужно, отказах да играем главна роля в представлението, за чиито роли дори не сме били на кастинг-както се изрази една приятелка.Вътрешни някакви борби, интриги, да се оправдавам като ученичка аз-родителя-не е моята роля.Имам мотив извън тези проблеми и реших кардинално въпроса, като детето, подтикнато от подобно решение на казуса от друго детенце-изяви желание да е в друг клас.Реализирано е и днес останах приятно изненадана от госпожата от занималнята, а детето бе възхитено как там намира така нужната му тишина, за да си работи.С две думи-въпреки уверенията и вменяването как взимам грешно решение, мисля. че сме на прав път и за мен е важно не да не ми се сърди тази или онази госпожа, а да е добре детето ми.
Самата смяна на учител не ме е притеснявала иначе.Децата са адаптивни.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт