Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
  Че какво им пречи да имат и двата отбора по 19 участника например.  newsm78
Мдам....а после мрънкам на синковеца, че понякога не си чете условията.  Joy
Добре, че не наднича тук.  Embarassed Mr. Green

# 436
Съжалявам, мами...но и аз не разбирам, защо не може отборите да са с по 19 и 21 участника всеки?

# 437
  • Русе

Съжалявам, мами...но и аз не разбирам, защо не може отборите да са с по 19 и 21 участника всеки?

Мооже да са 19 и 22. Иринка току що писа,че не епрочела задачата.   Hug  Ние с баща му,колко се чудехме на една задача в първи клас и двамата инженери с по няколко години висша математика.  Embarassed

Светослав вече е сам на чин,точно пред госпожата ,защото си говорят по цял час с Ивайла на чина. Госпожата обмисля ход да си го вземе на катедрата.  Grinning

# 438
Е, тогава ще я отсвирят съвсем. Какви по-интересни неща ще показва Светослав...  Joy hahaha

# 439
  • София

Мооже да са 19 и 22. Иринка току що писа,че не епрочела задачата.   Hug  Ние с баща му,колко се чудехме на една задача в първи клас и двамата инженери с по няколко години висша математика.  Embarassed

И аз уж инженер.  Embarassed
Скрит текст:
явно трябва да стана по-снизходителна към подопечното  Joy

# 440
  • София
Ние с баща му,колко се чудехме на една задача в първи клас и двамата инженери с по няколко години висша математика.
И аз уж инженер.
Явно точно тези Twisted Evil части от учебниците не са били писани за инженери.

Мен Марио снощи ме сюрпризира. Понеже няма проблем с очите, а още по-малко с ръста и винаги си е седял на предпоследния чин. (последният е за наказани, които ако седнат на първия ще засенчват...)
Вчера ми казва, че вече не седял на чина до прозореца, защото от неговия чин нищо не виждал  #Crazy Направо изпаднах в ужас - само той не се беше оплаквал, че не вижда. Питам го какво не вижда, а той най-спокойно ми заявява, че от бора, който им расте пред прозореца изобщо не се виждал двора и е безмислено да седи до прозореца.

# 441
  • София
Ели, Честит празник, жива, здрава и много ОБИЧАНА  Hug

# 442
  • Русе
    Вале, много праволинейно гледаме явно. То освен дъската отпред има още цяла сфера с възможности наоколо.  Grinning

Аз не знам кой пише учебниците по математика, обаче се чудя кой пуска такива учебници от печатницата

# 443
  • в здрача
...защото от неговия чин нищо не виждал  #Crazy Направо изпаднах в ужас - само той не се беше оплаквал, че не вижда. Питам го какво не вижда, а той най-спокойно ми заявява, че от бора, който им расте пред прозореца изобщо не се виждал двора и е безмислено да седи до прозореца.
  Laughing Laughing Laughing Милия той! Ами, безсмислено е, наистина.
Тази вечер е родителската среща. Ще имам повечко яснота. Иначе щерката на въпроса как беше в училище, хареса ли ти? отговаря едносрично, но поне е с - да. Изтръпнала е също като майка си. Като я питах след първия учебен ден утре от колко часа сте на училище ми отговори с не знам. Поне първа или втора смяна сте? Добре, че е сайта на училището и че го попълват с такава адекватна информация, че иначе щях да я строя тя да звъни на учителката си да пита. Поне подвързахме учебници и тетрадки само с едно допълнително прескачане до книжарницата, ама така и така цяла седмица не бях намерила време да и взема снимките от фотото, а и сестра и трябваше да водя на доктор.  Писна и подвързването и накрая аз и нагласих раницата. А вчера сутринта ме събуди в 7.45 по телефона, за да ми каже, че съм забравила да и сложа учебника по музика. Сетих се защо спрях с опитите да и глася аз нещата, изстъргах се от леглото и отидох да и занеса учебника в голямото междучасие като непрекъснато си виках - ех, добре, че забравих, че както бях заспала след като съм си изключила алармата щях да проспя работната сутрин.  Embarassed
Та, то детето няма да се метне на комшийката.

Учебниците направо къртят мивки!

# 444
  • Чикаго / София
Ели Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава, щастлива и с много късмет!  bouquet

Вчера ми казва, че вече не седял на чина до прозореца, защото от неговия чин нищо не виждал  #Crazy Направо изпаднах в ужас - само той не се беше оплаквал, че не вижда. Питам го какво не вижда, а той най-спокойно ми заявява, че от бора, който им расте пред прозореца изобщо не се виждал двора и е безмислено да седи до прозореца.
Ох, много се смях! Joy

Мам4е браво на детето, че така добре е приело второто апаратче.

ДеВ много добре се е представила Василена! Браво на нея!

# 445
  • Русе
   И да се присединя към доброто настроение,което внесоха Марио на Валя и синът на Мамче. Винаги има надежда.  Grinning

# 446
  • Чикаго / София
Ха-ха Амбер, много готино! Joy

# 447
  • с/у ОколоМръсТното
ЧРД, Ели!   bouquet
Здраве от сърце ти пожелавам...   Hug

Разкошно е, Амбърче  Laughing И доста смислено...
ДеВ, евалла на Васи, много е добра  Simple Smile

И синето (с вокалната си група) пя пред г-жа Маргарита, която много ги хареса и ги покани нейде по света (че вече съм забравила). За сега са си тук  Twisted Evil. Но живи и здрави да са ни  Heart Eyes

Иначе, както и мирта каза, сме от 7.30ч. на школо и това е малко трудничко, при натовареността на дребен. Но ще влезем в крак, де... Няма да се даваме.
Доволна съм от изминалите учебни дни на синчето - личи си, че пораства и на акъл, освен на ръст (и красУта  Blush).
От друга страна днес пак се гушкахме и го целувам много и навсякъде и му се радвам като на бебе, а той... мамо, виж, че съм ти до брадата вече... Горд, един такъв... и мъжетствен. Ах, как лети времето  Confused
Хубава и спокойна вечер!   bouquet
Аз съм в очакване да се приберат моите хора  Hug

# 448
  • Sofia
Ели , честит празник и от мен   bouquet. Нека всичко което желаеш стане реалност  Hug.
Валя , много ме развесели твоето момче  Hug.
Поздравления за музикалните ни дечица  Hug. Чудесно е , че още от малки имат шанса да тръгнат по света  Laughing. Шани , специално за твоят хубавец  Hug, т.к. лично го познавам  Laughing.
 Т.к. снощи и аз подвързвах учебници , но не успях с всички , та бях струпала на купче това , което е за днес. Понеже не беше разбрал синковеца какво ще има за 2 часа БЕЛ , сложи всичко. Днес се прибира и ми казва: Ти защо не си ми сложила тетрадка №3?
 Аз просто му отворих чантата и я извадих, човекът дори не е благоволил да я потърси. Определено се засрами , и си написа за домашно това, което е трябвало да пише в час.

# 449
  • Русе
  Класът на Светослав участва в една инициатива.Носят месец и половина по цял ден по един крачкомер и се отчита колко крачки минава детето за един ден. Та днес - първи ден - от 8 часа до 3 часа след обяд, когато го смъкна за да тренира, защото няма как да го носи на клина си и да прави салто, а после го заряза защото бяхме в парка и пак се мяташе по клин до преди малко . Резултатът е 7 777 крачки.

Общи условия

Активация на акаунт