Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Мерси, дами  Hug

Ново 20!  Shocked Утре до вечерта Алекс трябва да реши дали да участва в разширената Балканиада в Румъния. След проведените вътрешни изпити е класиран за участие и е избран в националния отбор.
 А сега де! След като се опитахме безпристрастно да му покажем плюсовете и минусите в едно такова състезание, оставихме боеца сам да вземе решение.
Естествено, следващите три седмици училището заминава по дяволите  ooooh!

# 451
  • Русе
  Ели, какво има да му мислите. Ще замине разира се. Добре дошла в отбора. Светослав всяка година е освободен поне две седмици от училище заради спортни лагери. А подготовката му за състезания е точно май месец, когато са изходните нива. Едвам си го вземам от залата и тичаме да правим изходно ниво и след това пак на тренировка. И по всичко си има 6. Освен него имаме и футболист в класа, който за тази година има 3 международни турнира и е един от най-силните ученици в класа и се класира добре и на състезанията по математика и английски. Сега е началото и няма да изпуснете материал. Пък и може и да го мотивираш да се стегне в училище. При нас двуразовите тренировки и ходенето на училище е постоянно и наблюденията ми са,че действат много мобилизиращо. Успех в решението и в представянето.   bouquet И най дибро ела в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665793.0

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 07:28 от A m b e r

# 452
  • Русе
Аз не съм се замислила нито за секунда но държахме сам да вземе решение. Не е малък стреса, нито натоварването ще е малко. Но той не ни разочарова  Heart Eyes Ще се пръсна от гордост  Mr. Green Заради това че ние, като родители, успяхме да се въздържим да не наложим нашето желание, от това че той, без да се колебае, каза че ще участва. От класната му, която за миг не се поколеба че Алекс ще се справи с уроците и тя ще помага... Горда съм!  Laughing

# 453
  • При хората, които обичам
Като прочетох Ели, се сетих, че в бележника на Васи от миналата година се мъдрят 70 отсъствия... Явно не съм си давала сметка колко учебно време ѝ отнемат конкурсите.

# 454
Ели, поздравления за Алекс!  bouquet
Предполагам какво ти е горда мамо! Hug
Поздравления  и за всичките ни останали талантливи наборчета!(на Амбър, на Шани, на ДеВ и т.н.)
Да не пропусна някого само  Blush
Все повече успехи, радост и поводи за гордост да ви носят! Heart Eyes
А Дани се събуди тази сутрин в 5:00 ч. с дрискане   Confused Няколко пъти става, докато стане време за училище.Дадох му прахчета и се надявам днес да устиска. Praynig

# 455
  • на юг
Поздравления за всички талантливи деца и за техните родители

Митката вчера го питам дали му е харесал часа по Човек и природа, а той че нищо интересно не им е казал учителят.И ме пита какво е химия-съединения и такива неща.За сега още влизат в час ,обаче усеща че домашните са повече от мин. година.

# 456
  • София
Ели, успех на Алекс!  Hug

Нашите деца са с униформени блузи тази година. Тип "ла кост" - за момчетата са тъмносини с жълти кантове, за момичетата - жълти с тъмносини кантове + емблемата на училището. Иво много си харесва блузата. Ще я носи с желание. Днес минах покрай училището му когато бяха в голямо междучасие - много ми харесаха децата. Макар и една еднаква блуза само създава усещане за принадлежност към една общност. Малко трудно различих Иво сред тичащите насам-натам момченца със сини блузки, но все пак го видях - щастливо хлапе, което играе с приятелите си.  Heart Eyes И ми стана едно хубаво....  Simple Smile

# 457
И на нашите деца бяха такива - тип Ла кост, жълти. Много свежо изглеждаше дворът през междучасията. Премахнаха униформата, сега големите ходят в черно, а малките са пъстри като дъгата. Аз съжалявам, че я премахнаха...

# 458
  • София
ДеВ, защо премахнаха униформите при вас?

# 459
Защото гимназистите просто бойкотираха. Всъщност само начален курс си ходеше редовно с униформи, при по-големите и родителите се съпротивляваха. Сега се чуват гласове за повторен опит, но директорката надали ще се навие отново...

# 460
Принципно и аз съм За, ама след две години мъка и аз бих бойкотирала.
Първо-блузите тип Ла кост са нееластични, впиват се, трудно се събличат/когато се преобличат за физическо/
Второ-скъпи са.Нашите са над 20 лв за парче, а с една блуза не се ходи.Ние ично сменяме две, които стават буквално на парцал.Суътчери от по 40 лв, рокли от по 40 лв, панталони тип дънки като от квартала, дето на сергийката са 20 лв, там са по над 30 лв и т.н.
Трето-извън блузите за момичета има поли и рокли, третират ги като всесезонни-на топло децата завират, на студено-мръзнат.
Четвърто-качество спрямо цена-крайно незадоволително.
Не на последно място-начин на поръчка,доставка-неудобно, затруднено, бави се.Поръчала съм преди месец две мижави блузки-още не са готови.

# 461
  • София
При нас униформата включва само блузата и нищо друго. Има с къс и с дълъг ръкав - двете общо са 30лв. (май едната беше 16, а другата 14  newsm78 ). Извън тях - всеки си облича пола или панталон, каквито си има. През зимата ефектът на еднаквите блузи ще е по-малък, защото повечето деца ще слагат и различни суитчъри, пуловери, жилетки.... Ще видим как ще е. За първа година в училището се въвежда униформа. Засега - поне в началния курс-има ентусиазъм.  Simple Smile

# 462
  • Чикаго / София
Ели браво на Алекс за постижението и за взетото решение. Ще му стискаме палци.

Виви много е хубаво така да ги видиш как си играят децата. И аз така понякога минавам през училището и ги наблюдавам докато играят. Много мило ми става. Heart Eyes

Мам4е дано Дани се размине само със сутрешното неразположение.

Аз не мога да не се похваля, че снощи бях на концерт на Мадона! Еййй, няма остаряване тази жена. 2 часа не се спря на сцената, страхотно шоу направи.

# 463
И на нашите задължителна част бяха блузите, а зимата  - и тъмносин поларен суитшърт (Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 600 bowuu ). Той пък колко грозен стана след второто пране, бррр... А аз купих 4 блузи за двете, два суитшърта (как можаха да официализират най-трудния за изписване вариант), плюс един официален кат от риза, пола и вратовръзка.

# 464
Благодаря за думата.Напоследък и клавиатурата ми се разминава, та би допринесло и това за смях.Искала съм да напиша суитчер, както е написан и в офертата от нашата фирма. Mr. Green
Колко ви струва целия този комплект?Или не е задължителен целия, а само един елемент?При нас в началото бе задължително комплект, сега е олекотена форма/по блуза една, но миналата година 3 клас и нагоре си ходеха без униформа. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт