Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Хекси,защо не пробвате с хомеопатично лечение за алергиите.Големия ми син също е алергичен и от 1клас се лекуваме с хомеопатия и смея да твърдя,че на него му помогна много.Сега само пролетта има да около 2седмици проблеми около цъфтежите на тревите,а тази пролет много леко мина.

# 271
Mimi, направо не знам и аз. Това също го мисля, но опитвам да намеря повече информация и тогава да видя на къде ще поемам. Още ми е пред очите на 13 май като я видях. Беше ужасна гледка, очите й така бяха възпалени че отокът слизаше до под нослето. Все едно я беше ужилило нещо. Гледам че самите инжекции трябва да се направят от алерголог, ще отида да говоря с личния й лекар да видя до къде ще я докараме с него. От това към което е алергична уж дават доста добро повлияване. За хомеопат ми е по трудно, защото трябва да кажа много неща свързани с развитието й- още от раждането. Не съм много добре с езикът за да разбера и кажа всичко. Водя всекидневни разговори, но това си е отговорно. Честно си го казвам страх ме е . Страх ме е и от алергиите. Разбирам след вече толкова години майка защо се е притеснявала за нас .  ooooh!

# 272
Привет момичета!

Заведох девойката на пробен изпит в школа по английски и  съм много доволна. Първият тест го попълни на 100 %, дадоха й за по-високото ниво и него го попълни на 85%. Записахме я в следващото. Знанията й са само от училище, но явно си е учило детето и госпожата си е свършила работата.
Много приятно ме изненада.

# 273
  • София
April24, браво на детето!
Хриси, втрещих се от вашите порядки.  Shocked
Дано да намерите лек за проблемите на Вики.  Hug
Яна, и Павел като Габи хич не тръпне в очакване на първия учебен ден. Като се сетя, че чак беше изпаднал в депресия в началото на миналата лятна ваканция. На тази вече й се радва. Доскоро уж нямаше търпение да почне училише, а сега ми казва, че си му е екстра да си се размазва от мързел и игри по цял ден. Да видим докъде ще я докара с тази тенденция.
Иначе в нашето училище са само първа смяна /започват от 8,20 - от втори час/ от 1 до 4 клас вкл.
Дано децата се сработят с поредната нова класна.
Джиз, успех в това отношение и на твоята щерка.

# 274
  • Sofia
April24 , поздравления за отличното представяне на твоето момиче  Hug.
Хекси, тези алергии са много гадно нещо. Дано намерите някакво решение за облекчаване на проблема  Hug.
 На Алекс все повече му се тръгва на училище. Още преди 2 седмици ми сподели колко бил затъпял тази ваканция  Laughing. Това не е далеч от истината. Макар да имаше доста домашни и да изписа почти по една тетрадка по всички предмети , някак го правеше машинално.
 Ще бъдат 1 смяна първият срок, а най-хубавото е , че и тази и следващата година ще са в една смяна с батко си. За мен е добре , защото ще се става рано само един срок  Wink.

# 275
April24, браво на детето!
Хекси, и на мен ми е много странно това ранно профилиране в немско.  newsm78
мирта, по-бързо да се скрие цицината на Пепи.  Praynig

# 276
Излезе съобщение на сайта на училището ни за откриването на новата учебна година.
Тържеството ще започне от 09,00 ч. Учениците да са в двора на училището до 08,45ч.  Hug

# 277
Излезе съобщение на сайта на училището ни за откриването на новата учебна година.
Тържеството ще започне от 09,00 ч. Учениците да са в двора на училището до 08,45ч.  Hug
И в нашето училище е така.  Simple Smile
Хекси, надявам се да намерите най-добрата алтернатива за лечението с алергиите, защото не са шега работа. Hug А за училището съм сигурна, че ще препоръчат  Вики  за най-високото ниво. Peace
April24, браво за постиженията на твоето момиче!   bouquet
мирта, добре, че не са му оцелили окото. Confused Бързо да премине цицината на Пепи! Praynig

# 278
  • столицата
А пък ние предучилищно бяхме свалени от гадния вирус с повръщането - първо детето, после аз и майка ми. Ужасно е. И като си помисля колко усилия положихме, за да го избегнем по време на отпуските и накрая на морето не хванахме, а сега от въздуха. Много ми е притеснено, че когато започне учебната година с боледуване и отслабена имунна система ще влезем пак в поредния кръговрат. Дано да греша!
Иначе и на дъщеря ми не й се ходи на училище и иска безгрижната ваканция да продължи. Ние стартирахме ударно с препоръчителните книги и почти всичко е прочела. Имаха 18 заглавия. Таблицата май я е позабравила, но се надявам да си я припомни  идващата седмица, че входящи тестове ще трябва да се правят.
В училище ни искат в 9ч. Дано не вали. Родителска среща не сме имали. Оставам в очакване за материалите за училище. Въпреки, че понакупих каквото мисля, че ще им искат, защото мразя пазаруването в последния момент.

# 279
galimar , дано се позакрепи детето за учебната година.  Praynig
Аз отново взех на Сашо билков чай с ехинацея. И мед похапва.  Дано го подминат болестите.  Praynig

# 280
Ели, добре, че се командировала Алекс в махалата, че да има Сашето с кого да си играе и през почивните дни.  Wink

# 281
  • столицата
А при нас в София цял ден превалява...

# 282
А при нас в София цял ден превалява...
Тук само прекапа сутринта.Хубавото време не пречи на двамата връстници да стоят у нас.  hahaha

# 283
  • sofia
Благодаря ви за пожеланията. Цицината почти се скри. Арниката прави чудеса.

Дано не вали в понеделник, че иначе дребоса ще ми е голям проблем.
Нас ни искат в 10 ч. в училище, тъкмо да можем да се оправим без излишни емоции.

И да не забравите да плиснете една чаша с вода, да им върви по вода на наборите. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 22:40 от мирта

# 284
мирта, дано изцяло се скрие цицината до понеделник.  Praynig
Дано да изчака времето да минат тържествата на открито.  Praynig
По прогноза ще има превалявания из държавата.  ooooh!
За плисването на чаша вода няма да забравим.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт