Кой номер дрехи купувате за детето си

• 6 681
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Ми аз лично видях доста комични сравнения и захапвания... Не се занимавам да ги интерпретирам никак, те са си написани достатъчно ясно. Нещо да съм цитирала конкретно аз, че да го интерпретирам?
Всеки може да си интерпретира сам.. както и каквото си иска Wink

# 61
Хубаво е че във всяка тема има по един любител на интернет белетристиката.
Разбора какво е искал да каже автора ми лично на мен ми е силно любим.
Аз изказвам моето мнение и това че обявявайки дрехите с апликации за инфантилни...почна да има засегнати, просто ме смайва. Който както иска да си облича детето.
И моя син залита по Мики Маус...има чаршафи, кърпи и какви ли не щуротии с тях.
Аз като си падам по кайт сърф...да взема да си вържа едно хвърчило и да си ходя с него защото ми е любимо.
Мое мнение и моля да не се засягате от него.

# 62
обувки купувам малко по-големи.
засега дрехи не купувам кой знае колко, но когато взимам май по-често точния размер.
общо взето каквото й подаряват носи, хич не съм претенциозна.
като бебе и ританки носеше и дънки - ама те бебешките дънки са по-мекички, не като истинския дънков плат, поне нашите де. има едни - то си е памучен плат, просто оцветен като дънки - много са й удобни и много ги носи.
като малко бебе постоянно беше с тия целите пижамки - с ръкавче, закопчаване отпред и надолу ританки - много ми бяха удобни.  Peace
сега като купувам дрехи, гледам да са приятни на цвят (тук не коментирам цена, качество и т.н. - винаги се взимат предвид), но дали ще са с картинки или без, хич не ме интересува. като се замисля, наистина не съм попадала на детски дрешки без картинки, рисунки или други украси по тях  newsm78 едва ли бих взела такива обаче
Не виждам и смисъл да обличам детето си от бебе в дрехи, наподобяващи, такива за възрастни. Сега му е времето да носи картинки, сега те му доставят радост.
Вкусът се оформя, да, но в различните възрасти той има различни проявления.
подкрепям  Peace

# 63
  • Mars Hotel
Hope for Two, защо мислиш, че някой се засяга? Напротив, на мен пък ми е страшно забавно с каква настойчивост се опитваш да приравниш себе си на двегодишно дете. Или обратното.

# 64
Hope for Two, защо мислиш, че някой се засяга? Напротив, на мен пък ми е страшно забавно с каква настойчивост се опитваш да приравниш себе си на двегодишно дете. Или обратното.

Laughing

Моля, моля и аз имам блузи с картинки  Crossing Arms

# 65
Светлица тази тема се дъвче доста пъти......
Хората са едни и същи...
Защо да приравнявам...че ние сме равни. Моето дете има същото право като мен да не изглежда като играчка на улицата.
Пак повтарям...и аз купувам боклуци и моя син има любими герои. Но това не ми дава право да го апликирам с тях. Всички дрехи които има моето дете със същият успех може да ги облече и моя мъж и няма да изглежда инфантилно. В което аз лично не виждам нищо лошо...но явно за това че комплектче с което съседско дете играе на вън, моето спи с него - явно е проблем.
Светлица писна ми да се обяснявам темичките - Извинила съм се предварително за да не се засегне някой като теб.
Iventse и аз имам - но съм пропуснала тези с анимационите герой:)))) Но на Светлица ще и пратя две ако ми пусне адреса на ЛС...писна ми някой да ми обяснява какво съм искала да кажа , психотерапевтите който ми казват какво аз съм искала да кажа и какво аз съм искала да направя вече ми идват в повече. Появяват се във всяка една тема...извинявам се на другите които четат темата.

# 66
на намаления: дрехи за догодина
като ми трябва нещо: на момента, по мярка

# 67
Направо ме разбирахте с това, че ританките били инфантилни! Мислех, че е нормално бебе да се облича с типично бебешки и детски дрешки. После цял живот ще се облича като голям човек. Laughing
Щях да питам Тонка с какво е обличала дъщеря си като бебе. На гости за 2 часа разбрах, че е била с дънки, но през останалото време? Или може би ако дъщеря й беше зимно бебе, щеше и ританки да е ползвала, поне за в къщи.
Замислих се и дали на мен би ми било удобно да спя с дънки. Определено не. А дъщеря ми като бебе спеше много и определено нямах разделени дрехи за сън и за краткото й бодърстване. Имаше някое друго по-официално, но все пак бебешко и инфантилно комплектче.
Иначе и аз не харесвам дрехите с анимационни герои и трудно, но намирам по-изчистени момичешки моделчета. Е, имаме си и с Мики Маус...

# 68
Аз лично ританките така и не ги разбрах за какво служат.
Слагах си боди + цяла пижамка и това беше първите месеци.

# 69
Аз лично ританките така и не ги разбрах за какво служат.
Слагах си боди + цяла пижамка и това беше първите месеци.
Е, по боси крачета ли я държеше, Иве? Тук януари 2010 беше -150...

# 70
Не, в пижами от тези затворените отдолу. Но цели.
Не разбирам варианта ританки + блуза. Simple Smile

# 71

Ами то това е същото, само дето е цяло.  Laughing

# 72
Е  не е, едното се разгащва Simple Smile
Тук ританки изобщо не се продават.

ЗА това говоря:

# 73
Е  не е, едното се разгащва Simple Smile
Тук ританки изобщо не се продават.

Ако има боди с дълъг ръкав, какво ще му се разгащи?
И отгоре ританките.

# 74
Не разбирам варианта ританки + блуза. Simple Smile
За мен долната част на подобна пижамка си е пак вид ританка. Имахме и такива, но при смяна на памперс ми беше много по-удобно ако е с ританки, т.е. отделна долна част, затворена и на стъпалата.

Докато пиша, Мирама вече е писала нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт