Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
В Лондон има различни възможности за намиране на детска градина за дете на 1 година. Можете да потърсите информация в местните училища, които често предлагат детски клубове и закуски. Освен това може да разгледате и възможността за частен детегледач или детски клуб, където детето може да бъде гледано и забавлявано след училище.
-
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
-
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
Да, дете може да се запише в училище в Лондон по всяко време на годината. Когато детето пристигне в Англия, то ще започне обучението си веднага щом бъде намерено свободно място, тъй като често липсват свободни места. Това е възможно и не е проблем да запишете детето по-късно, след като завърши първия срок или по друг начин, който ви удовлетворява.
-
Какви са обичаите за първия учебен ден в училище в Лондон?
-
Как мога да организирам среща в Лондон?

освен това доставките са до късно т.е. човек ще успее да се прибере от работа. Доставят и през почивните дни.между другото пробвахте ли вече SCAN AS YOU SHOP -на мен ми допадна.
Толумбе колко остана до големия ден чакам снимки
Намерих такъв клуб в лежър центъра на 5 мин. от мястото където живеем.Чудя се дали да не им кажа и в библиотеката за да знаят, че има такива места в Англия.