Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
В Лондон има различни възможности за намиране на детска градина за дете на 1 година. Можете да потърсите информация в местните училища, които често предлагат детски клубове и закуски. Освен това може да разгледате и възможността за частен детегледач или детски клуб, където детето може да бъде гледано и забавлявано след училище.
-
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
-
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
Да, дете може да се запише в училище в Лондон по всяко време на годината. Когато детето пристигне в Англия, то ще започне обучението си веднага щом бъде намерено свободно място, тъй като често липсват свободни места. Това е възможно и не е проблем да запишете детето по-късно, след като завърши първия срок или по друг начин, който ви удовлетворява.
-
Какви са обичаите за първия учебен ден в училище в Лондон?
-
Как мога да организирам среща в Лондон?

... направо ми дойде изневиделица, но добре, че карам танк, а не кола, нейната предница се смаза, а аз имам само драскотина 2.5 см... Уф, шегувам се, но много неприятна емоция...
Толкоз ли не са могли да си измислят имена на градовете, ако се повтарят, че трябва да се обозначава така странно.